JJEENNDDAA Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 Neřešil někdo někdy vybrace nebo možná jemné cukání motoru v určitém rozsahu otáček? Mě na mém 406 2.0Hdi motor RHZ motor vybruje cca od 2200-2600ot. čím vyšší rychlostní stupen tím je to víc znát. Třrba jet na 5ku 120-130 je nejhorší. Je to jakoby nevivážené kola, ale neodvíjí se to od rychlosti ale od otáček.. Pokud by něco někoho napadlo budu rád Citovat
h4wk3y Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 nebo krizky v kolech (homokinetaky)... ted jsem jel Scenicem a na ctyrce a petce, kdyz se pridal plyn, tak se cloveku rozklepal volant jak blazen a presne jako kdyz jsou spatne vyvazeny kola, nad cca 100km/h se vse uz asi vystredilo a uz to nedelalo.. nemuze to byt ono? jako cuka to s volantem, nebo se fakt klepe motor a od toho cele auto, to je docela rozdil?... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 27. září 2011 Autor Odesláno 27. září 2011 o těch kloubech jsem už taky četl ale to si myslim že by mělo spojitost s rychlostí a ne otáčkama. jinak nedá se to přesně specifikovat ale je to takove jemne nepravidelne pohnuti motoru. Jakoby motor v těchto otáčkách jemně trhnul Citovat
marko306 Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 mne toto robý moja 807. Od 2000 ot/min a čím vyšší zaradený stupeň tým viac trasie. Všetci ma ubezpečili, že to je vnútorný kĺb od poloosy. Nakomplet mi vymenili poloosy (celé aj s kĺbami) a robí to ďalej. Zajtra mi ide auto priamo do Peugeotu, ale silne pochybujem, že to spravia. Citovat
Kupca Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 Pánové problém bude úplně jinde, kamarád takhle začal na pasatovi a vyměnil úplně vše přes homo a poloosy, převodovku no a když dorazil ze zoufalství k jednomu strýcovi a ten se v tom projel a měj jasno po kilometru jízdy, vadný vstřik. Zajel k němu na diag., hnedkaj věděl kerej pak repas a dneska pašík brouká jak za mlada jen ty procedury kolem stály skoro 15 litrů :-)a podotýkám zbytečně. Takže nemá cenu laborovat a něco měnit, lépe je zajít na diag. a tam vyloučit tyhle zásadní problémy. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 27. září 2011 Autor Odesláno 27. září 2011 právě tomu dávám 60% už od začátku ale čekám až mi straki007 nahraje orig soft a pak uvidim Citovat
marko306 Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 o tom vstreku mi už niekto hovoril, myslím, že deddo306break, ale som k tomu dosť skeptický i keď bol by som rád ak by to bolo ono. Už mám new spojku aj zo zotrvákom. Ako môže vadný vstrek vytvoriť takéto vybrácie? Citovat
Kupca Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 Motor jde 1342 a pokud jeden vstřik fiksluje pak toto vyvážení s pořadím zapalovánm nefunges a motor má tendenci se \"houpat\" a to tak že rozkmitá řízení a pak i celé auto. Sám jsem v tom jel a bylo to dost nepříjemný. Tak jsem odhadoval nějakej problém v řízení a poloosách Citovat
bak65 Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 Může, moje osobní zkušenost s Nisanem Bluebirdem 2D Citovat
marko306 Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 Dá sa teda cez dia (ako už bolo vyššie písané) skontrolovať vstrek? Alebo musí ísť von? Citovat
miroja Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 Kurnik, to si mal asi \"stastie\" pri kupe toho auta S 306-kou si bol asi spokojnejsi. Drzim palce, aby sa to uz mal z krku... Sorry za Citovat
marko306 Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 Šťastie ako šťastie, zatiaľ som ja nič neplatil, (okrem spojky, bez zotrváku) opravy hradí pôvodný majiteľ. Aj teraz ide auto do Peugeotu z jeho iniciatívy. Dohodli sme sa na odstránení tohto trasenia ešte pred kúpou. Čo auto mám tak som už zistil pár vecí, ale z toho vedu robiť nebudem. Nekupoval som nové auto, ale jazdené a s nejakými investíciami som rátal. Pôvodný majiteľ je zatiaľ seriózny akurát ma sere to, že budem zas bez auta, keď bude v servise. Čo sa týka 306-tky, tak už po mesiaci som ľutoval, že som ju predal, som si mohol nechať aj tú. Mal by som dve autá, ale to sme mimo témi... Citovat
miroja Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 Tak to si narazil na fakt seriozneho cloveka co ti to predaval. Povedal by som ze v dnesnych casoch skor vynimka nez pravidlo.Drzim palce, nech to uz mas co najskor odstranene. Citovat
marko306 Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 Práve som došiel z Peugeotu a verdikt je \"vstreky\". Technikovi som popísal všetko čo bolo vymené, previezol sa a hneď mi povedal, že už mali tento prípad a za ďalšie, že to auto nemá ťah, ide slabo. Ja som to nevedel odhadnúť, lebo ako vieme som mal pred tým hladký diesel 51kw a všetko nad 51kw bola pre mňa raketa. Objednaný som na pondelok a pustia sa do toho tak som zvedavý. Držte mi palce. Miroja, to som teda narazil dúfam, že to nezakríknem. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 28. září 2011 Autor Odesláno 28. září 2011 Tak jsem dnes absolhoval cestu dlouhou 355km z toho 200 po dálnici a nic se nestalo tak doufám že domů taky dojede a snad se v sobotu potkám se starkim a uvidím co dál Citovat
marko306 Odesláno 10. říjen 2011 Odesláno 10. říjen 2011 Mne nemôžu vytiahnuť vstreky. Už mám auto preč druhý týždeň. Písal som o tom v mojom vlákne \"Trasenie nápravy\". Takže stále neviem ani ja na čom som Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.