Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jak se tak dívám na ten baner nahoře, tak firma Vašenda nám stále nabízí zimní pneu za zvýhodněných podmínek. Já teda nevím, ale já se zítra chystám přezout na letní. Nechtěli by Vašendovci taky změnit nabídku?

Odesláno

to je tím, že s bannerem končíme, nahradí ho něco systémovějšího pro více servisů a kdo to má předělávat na dva týdny, hlavně že víte, že máme pneuservis.

Odesláno
Napsán autorem Rebik

to je tím, že s bannerem končíme, nahradí ho něco systémovějšího pro více servisů a kdo to má předělávat na dva týdny, hlavně že víte, že máme pneuservis.

Jo, to víme a v něm zimní pneu!:D

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Napsán autorem Ondra

rejpejte po 1. dubnu ... uvidime....

ze by po 1. dubnu 2006? :)

ale nic ve zlym, kluci.... taky vecne nestiham, a to ani veci ktere me zivi :papa

Odesláno
Napsán autorem Holly

Opravujou mi auto, proto nemaj čas, tak už je nechte v klidu pracovat, jó?:D

Kdo ti opravuje auto? Ondra, nebo Mašinka?:o:o:o

(myslím, že Vašendovci tohle moc neovlivní);)

Odesláno

Já je ještě takhle dobře neznám, doufám, že se pořádně seznámíme na srazu (jestli mi do tý doby vyměněj gufera na ventilech, ale to bych asi stejně dorazil po svejch).;)

Odesláno
Napsán autorem Holly

ale to bych asi stejně dorazil po svejch).;)

Jó - běhat slalom mezi kuželama, to se nevidí každej den, ale jak budeš pěšmo parkovat v garáži???

[Editován dne 4/25/Mon, 25 Apr 2005 20:13:47 +0000Mon, 25 Apr 2005 20:13:47 +0000Mon, 25 Apr 2005 20:13:47 +0000Mon, 25 Apr 2005 20:13:47 +0000 Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...