Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

36. sraz 15.-17.6.2012-Výroční sraz desetiletého pořádání srazu Peugeot Clubu !!!-obecný pokec

Recommended Posts

Odesláno

no, dneska jsem se na nejaky cas zucastnil a bylo to moc prima :) ackoliv jsem tam byl v podstate na otocku, tak si myslim, ze to stalo za to :) priste uz se doufam budu moct zastavit na dyl :(

Odesláno
Prosím prosím, ještě dotaz, když dojedu až na náměstí v Mělníku, ujme se mě tam někdo na registraci nebo až pak třeba v kempu?:)
poresime v kempu
Odesláno

Tak pátek se vydařil, zdravím všechny co tam mohli zůstat a těším se zase někdy. Bohužel jsem musel.

Odesláno

Na chvilku jsme se zučastnili:) což někdo zvěčnil mým komentářem k praseti na ohni a fotograf neco nafotil:D:D:D priste už na celý víkend:):P:P

Odesláno

Zakladajici clen Masinka mel prave kratky proslov a symbolicky nakrojil dort :)

Pocasi vyslo luxusne a vsechno je tu fajn :)

Odesláno

Tak jsem taky konečně doma, dala jsem si trošku objížďku nočníma vesnicema, jak je u mě dobrým zvykem, leč aspoň sem nelezla ty úzký serpentýny nahoru.:D Sraz super, příští rok mi snad bude úplně hej a zdržim se na dva dny, letos sem aspoň nechala do zástavy Martina, tak snad vás nezlobí/nezlobil.:P Díky všem za skvělou akci s výbornou atmosférou! Něco málo jsem vyfotila, takže fotky pravděpodobně zítra nebo v pondělí.:)

Odesláno

Tak už jsem taky dojel domů no a sraz? Jednim slovem, bomba! Lidi super, počasí vyšlo, fakt paráda. :) Jen ta obsluha dost nestíhala, ale tak kdy se jim tam sejde 200 lidí. :D

Jo a pro Béďu, to že mám Feldu, neznamená, že nejsem členem Peugeot clubu, takže příště si to nech. :P

Odesláno

tak už jsme taky doma ;) sraz super,počasí luxus,poznal jsem nové lidi s kterými se doufám budu potkávat na srazech a měly jsme chatku vedle Scratche a to stálo za to :super ,VELKÉ PODĚKOVÁNÍ ORGANIZÁTORŮM a těšíme se na příští sraz.foto nahodím až večer :aut

Odesláno

Moc dekuji organizatorum, ale halvne vsem co se zucasnili za bajecny vikend zase to uteklo jako voda bohuzel. Vzdy se najde neco co nevyjde uplne na 100% ale myslim si ze neslo o zivot. Na pristim sraze se na vas zase moc tesim DIKY MOC

Odesláno

Taky jsme už dorazili - POZOR! bez závady :D - a chceme oba poděkovat za super víkend :) Rádi jsme poznali nové členy a doufáme, že se sejdem v tak hojnym počtu i na dalším srazu :) Takže díky moc všem a hlavně organizátorům :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...