Luky\307 Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 Můj první sraz a musím říct, že vážně skvělý! Jsem moc rád, že jsem Vás všechny poznal a doufám, že se uvidíme na dalších a dalších srazech.. Díky moc Citovat
Gabriel 307 Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 všechno bylo super,koupil jsem polep zadního okna,dvě samolepky,tričko,šiltovku,pro prcka tričko,manželce mikinu a až doma na záchodě mě napadlo že jsem si zapomněl koupit druhý hrníček který chci na kafe na Slovensku :grr:grr:grr:grr Citovat
Gabriel 307 Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 neví někdo kolik nás jelo spanilku? co jsem koukal na fotky co jsem fotil Milan+ měl na autě číslo 82 by i někdo další kdo přijel po něm:myslim [upravil dne 17/6/12 15:58 od Gabriel 307] Citovat
Stifler Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 Mám dojem, že byli i lidi, co na autě číslo neměli. Citovat
Luky\307 Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 My jsme přijeli v 9 ráno v sobotu a číslo jsme neměli Citovat
radim.1008 Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 Takže chci taky poděkovat za super sraz. Dorazil jsem až v sobotu ráno. Spanilka super, rekord taky, jen to bylo jak v tramvaji Dojel jsem v pořádku tam i domů. Cestou zpátky jsem si udělal výlet přes Prahu a mezi Kolínem a Poděbrady jsem potkal Blanenskou 205ku a 306ku. Super vidět stejně pomalovaný auta Díky moc za program, za super partu a fajn večer u paní a pana Scratchových Příště vezmu víc pohodlných židliček Na další sraz rád určitě dorazím, když okolnosti dovolí. Rád jsem poznal nový lidi a těším se na další setkání. Ps: Moby promiň za vzbuzení Ale když ty auta jsou tak stejný Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 neví někdo kolik nás jelo spanilku? co jsem koukal na fotky co jsem fotil Milan+ měl na autě číslo 82 by i někdo další kdo přijel po něm:myslim [upravil dne 17/6/12 15:58 od Gabriel 307] Pe.Tr řikal 90 aut, ale je možný že to trochu nesedí, počkej ještě jestli to upřesní přímo on Citovat
negrbob Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 Rano predseda u snidane povidal ze u cisla 105 prestal pocitat. Citovat
Lví-ček Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 Taky bych rád poděkoval organizátorům za fajn víkend aúčastníkům za příjemnou atmosféru. :papa Citovat
Strejdakopec Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 tak lidi i já se připojuji k poděkování a omlouvám se že jsem mladší než si mnozí podle nicku mysleli ... byl jsem na sraze poprvé ale určitě jedu příště zas a dokonce možná i na to slovensko bych zajel.ale jak psali ostatní..obsluha hrozná...po víc jako hodinovém čekání na jídlo jsem to vzdal a jel do hospody do Dolu Citovat
ozzy1 Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 Taková to pohodová parta jako jste VY KLUBÁCI , tak to je na dnešní uspěchaný život něco neskutečně krásného a hlavně nevídaného.Dojeli jsme v pořádku a dokonce pouze s jednou zlomenou rukou.Děkuji Vám VŠEM za perfektní víkend.Díky moc.Kubík je totálně unešený a plný dojmů.S videem prosím o strpení. Citovat
Angelussy Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 Víc víc víc .... za mě Díky všem a těším se moc na další sraz. Citovat
zpozdilek Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 ozzy1 :S videem prosím o strpení. - nemusíš spechat ... čím dele tim lepe Citovat
Rejty Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 tak lidi i já se připojuji k poděkování a omlouvám se že jsem mladší než si mnozí podle nicku mysleli ... byl jsem na sraze poprvé ale určitě jedu příště zas a dokonce možná i na to slovensko bych zajel.ale jak psali ostatní..obsluha hrozná...po víc jako hodinovém čekání na jídlo jsem to vzdal a jel do hospody do Dolu draku...jednoznačně nejlepší 406!!!!! lepší sem nevidel!!! krasna byla v kempu:) Citovat
Rejty Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 Taková to pohodová parta jako jste VY KLUBÁCI , tak to je na dnešní uspěchaný život něco neskutečně krásného a hlavně nevídaného.Dojeli jsme v pořádku a dokonce pouze s jednou zlomenou rukou.Děkuji Vám VŠEM za perfektní víkend.Díky moc.Kubík je totálně unešený a plný dojmů.S videem prosím o strpení. tak to jsi byl ty kdo točil můj NADR6ENEJ komentář k praseti:D:D:D:D tak to su zvedavý at se ruka uzdravi v POHO:papa Citovat
negrbob Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 Ozzy1: Na video urcite nespechej. Mam pocit ze na vetsine zaberu bud neco zeru nebo chrapu v aute. Takze pokud se tato videa ztrati tak to preziju Citovat
Rejty Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 Mám dojem, že byli i lidi, co na autě číslo neměli. třeba já vid;) Citovat
vinorak Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 tak veřejně se přiznávám k bloudění původně jsem chtěl jet za kruháčem hned do kopce a na náměstí, ale pořád sem viděl Neona jak jede rovně tak jsem ho následoval. Poté padla červená a nikde nikdo. tak sem se rozjell směr náměstí. No a když jsem se na křižovatce ptal kluka kam zahli tak mě poslal doleva. A opravdu po 200m stál opět Neon a jedno coupé bez výfuku Ale nakonec jsme taky dorazili. Sice jsem byl jenom no chvilku, ale i tak organizace na Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.