Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

36. sraz 15.-17.6.2012-Výroční sraz desetiletého pořádání srazu Peugeot Clubu !!!-obecný pokec

Recommended Posts

Odesláno

Můj první sraz a musím říct, že vážně skvělý! Jsem moc rád, že jsem Vás všechny poznal a doufám, že se uvidíme na dalších a dalších srazech.. :cool: Díky moc :)

Odesláno

všechno bylo super,koupil jsem polep zadního okna,dvě samolepky,tričko,šiltovku,pro prcka tričko,manželce mikinu a až doma na záchodě :mad: mě napadlo že jsem si zapomněl koupit druhý hrníček který chci na kafe na Slovensku :grr:grr:grr:grr:grr

Odesláno

neví někdo kolik nás jelo spanilku? co jsem koukal na fotky co jsem fotil Milan+ měl na autě číslo 82 by i někdo další kdo přijel po něm:myslim

[upravil dne 17/6/12 15:58 od Gabriel 307]

post-24981-14109625031973_thumb.jpg

Odesláno

Takže chci taky poděkovat za super sraz. Dorazil jsem až v sobotu ráno. Spanilka super, rekord taky, jen to bylo jak v tramvaji :D Dojel jsem v pořádku tam i domů. Cestou zpátky jsem si udělal výlet přes Prahu a mezi Kolínem a Poděbrady jsem potkal Blanenskou 205ku a 306ku. Super vidět stejně pomalovaný auta :D Díky moc za program, za super partu a fajn večer u paní a pana Scratchových :D Příště vezmu víc pohodlných židliček ;) Na další sraz rád určitě dorazím, když okolnosti dovolí. Rád jsem poznal nový lidi a těším se na další setkání.

Ps: Moby promiň za vzbuzení :D Ale když ty auta jsou tak stejný :D

Odesláno
neví někdo kolik nás jelo spanilku? co jsem koukal na fotky co jsem fotil Milan+ měl na autě číslo 82 by i někdo další kdo přijel po něm:myslim

[upravil dne 17/6/12 15:58 od Gabriel 307]

Pe.Tr řikal 90 aut, ale je možný že to trochu nesedí, počkej ještě jestli to upřesní přímo on
Odesláno

tak lidi i já se připojuji k poděkování a omlouvám se že jsem mladší než si mnozí podle nicku mysleli ... :D byl jsem na sraze poprvé ale určitě jedu příště zas a dokonce možná i na to slovensko bych zajel.ale jak psali ostatní..obsluha hrozná...po víc jako hodinovém čekání na jídlo jsem to vzdal a jel do hospody do Dolu

Odesláno

Taková to pohodová parta jako jste VY KLUBÁCI , tak to je na dnešní uspěchaný život něco neskutečně krásného a hlavně nevídaného.Dojeli jsme v pořádku a dokonce pouze s jednou zlomenou rukou.Děkuji Vám VŠEM za perfektní víkend.Díky moc.Kubík je totálně unešený a plný dojmů.S videem prosím o strpení.

Odesláno
tak lidi i já se připojuji k poděkování a omlouvám se že jsem mladší než si mnozí podle nicku mysleli ... :D byl jsem na sraze poprvé ale určitě jedu příště zas a dokonce možná i na to slovensko bych zajel.ale jak psali ostatní..obsluha hrozná...po víc jako hodinovém čekání na jídlo jsem to vzdal a jel do hospody do Dolu

draku...jednoznačně nejlepší 406!!!!! lepší sem nevidel!!! krasna byla v kempu:)

Odesláno
Taková to pohodová parta jako jste VY KLUBÁCI , tak to je na dnešní uspěchaný život něco neskutečně krásného a hlavně nevídaného.Dojeli jsme v pořádku a dokonce pouze s jednou zlomenou rukou.Děkuji Vám VŠEM za perfektní víkend.Díky moc.Kubík je totálně unešený a plný dojmů.S videem prosím o strpení.

tak to jsi byl ty kdo točil můj NADR6ENEJ komentář k praseti:D:D:D:D tak to su zvedavý:D at se ruka uzdravi v POHO:papa

Odesláno

tak veřejně se přiznávám k bloudění :D původně jsem chtěl jet za kruháčem hned do kopce a na náměstí, ale pořád sem viděl Neona jak jede rovně tak jsem ho následoval. Poté padla červená a nikde nikdo. tak sem se rozjell směr náměstí. No a když jsem se na křižovatce ptal kluka kam zahli tak mě poslal doleva. A opravdu po 200m stál opět Neon a jedno coupé bez výfuku :D Ale nakonec jsme taky dorazili. Sice jsem byl jenom no chvilku, ale i tak organizace na :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...