Péťa Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Děkovačka! U ranní kávy je čas na děkovačku, jelikož jsme se vraceli ještě v noci domů. Celý sraz byl dle očekávání, takže naprosto perfekní. Pokec s pohodovými lidmi, perfektně zorganizovaná soutěž pro všechny, vynikající masíčko v dostatečném množství! Určitě nevyjmenuji všechny, ale Scratchovi a Adéle děkuji za dokonalou organizaci, vtipné i zajímavé soutěžní úkoly, trpělivost s neustále něco požadující bandou a ještě Adélce za dobrou kávu Pochopitelně Miníkovi děkuji za maso, které nikdo neumí tak výborně (a vidíš, snědlo se, stačí když přijede naše \"výprava\"). Klobáska také neměla chybu. Předsedovi děkuji za dovoz zámku a krásné ceny, které jsme vyhráli. Stibtovi děkuji za pivo A ještě Charliemu, Hurvajzovi, Milanu+, Punkáčovi, gronholmmovi, Stiflerovi s Ivetou, Džáňovi, Medvědovi, PetroviV s Lukinem,... Prostě všem Fotky mám jen z mobilu, takže kavlita není určena k zveřejnění, snad jen trošek. Miník s \"lokomotivou\": Citovat
Péťa Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Džáňa (to je ten s kloboukem ) něco potřebuje od předsedy, tak si ho napřed chystá: Citovat
vendelinek Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 na tom gauči,to je kurs cvičení břišních svalů:D Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Twl my jeste neodjeli a tady uz jsou nejaky fotky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Přidávám se s děkovačkou, perfektní zabava, masičko výborný, Kumburák výbornej, nemělo to chybu. Super a těšim se na jaro na další. Pár fotek z mobilu je zde - http://radekhurvajz.rajce.idnes.cz/Grilmasters_8.10.2011 Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 bylo super dikes moc schratchovejm a ostatním za supr atmosferu , Miníkovi samo, že za mňam masíčko. Citovat
Milan+ Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Tak ja teprve vylezám z pelechu po tom třídním srazu a musíme se s Janou připojit také k té děkovačce za perfektní odpoledne a setkání s vámi.Pěkné soutěže,budeme muset si doplnit znalosti o Českém ráji. Jináč že to bylo super bylo i napsáno výše ohledně grilu,pití,není snad ani co dodávat. Takže ještě jednou díky a zase třeba příště. Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Tak jsem se také doplahočil domů .. Chci taky poděkovat za super atmosféru, za organizaci, za jídlo a pití Jen v mém případě toho chlastu asi bylo víc než se sluší a patří a teď po cestě do Prahy to odnesl Miníkův luxusní vývar kterej šel ven ... bohužel. Jo a taky díky za ceny do soutěže hned si půjdu dát do kufru tu neklouzavou podložku Citovat
Stifler Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 I já se přidávám k poděkování. Nebudu tady jmenovat, protože bych určitě na někoho zapomněl, ale bylo to super - jídlo, pití, zábava, soutěže......prostě bylo všechno perfektní. Doufám, že se takovéhle větší akce budou u Scratchů opakovat. Já jsem tentokrát moc nefotil a těch pár fotek, co mam, stejně asi nebude použitelnejch, takže je asi ani nemá cenu sem dávat. Citovat
punkac Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 tak jsem dom, moc se mi to líbilo. Díky za super zabavu. Díky Scračovic rodince za super chaloupku s okapama, Minimaxovi za maso a turbogrill, též v neděli za vývar.... Medvědovi za noční kulturní program , Džáňovi za společné plutí na lodní matraci a všem ostatním za srandu, která byla všudypřítomná. Ať už se jednalo o chlastání nebo vědomostní kvíz se skládání hranice (Polsko, Slovensko, Rakousko a Německo :D:D:D:D:D:D:D ) Citovat
dzana.m Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 také bych chtel podekovat všem za super zabavu a Minimaxovi za super masíčko zabava byla suprová testík byl taky dobrej spaníčko bylo taky dobrý byl jsem jak namoři :D:D:D:D:D takže ještě jednou všm dík a těším se napříští srazýk:):) Citovat
Medvěd Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Já byl v Praze lehce před polednem - pak následovala koupel a vyzvednutí prcka od babičky spojené s obědem a cca 2 hodinovém spánku (když do mně někteří v noci furt šťouchali ). Každopádně děkuji za bezva atmosféru, výborné pochutiny (některých bylo snad i víc než dost) a těším se na repete někdy příště. Citovat
Miss Scratch Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 SUper, tak uklizeno v rekordnim case.-) nastesti po Vas moc neporadku ani tolik nezustalo. Podlaha sice jen trosicku lepila od pivka, ale jinak super.-)) Jinak masicko a a polevka byly super, pivko se doma jeste trochu dopiji.-) Dekujeme za zabavu a, ze se podaril moc pekny den:D:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Jen vam chci ukazat, jak Minimaxu jeste neznate, že mým jediným oděvem nejsou montérku u grilu a jak jsem vypadal po pul hodine ponavratu domu Zaroven dekuji vam vsem za skvelou spolecnost a bezvadnou zabavu a poznal jsem par uzasnych lidi:super [upravil dne 9/10/11 22:07 od minimaxa] Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 taky jako jeden z posledních chci poděkovat Scratchovým ,za uspořádání srazu.Jsem rád ,že jsem se odlepil od klávesnice a taky přijel.Vyvrátil jsem pochybnosti,že jsem tlučhuba a neukážu se.Maso výborně připravené a šťavnaté díky Minimaxovi,Kumburak byl taky chutnej,akorát to počasí...škoda,že se sraz nemohl uskutečnit o týden dřív...soutěž byla taky dobrá,pěkné zpestření odpoledne.....Jsem rád ,že jsem poznal nové tváře z klubu a určitě to nebylo naposledy.....:papa,prostě se budu opakovat jako všichni přede mnou byl to SUPER SRAZÍK:super:super,jak jsi dopadl Scratchi?když jsme odjížděli,tak už jsi byl tvrdej....:D P.S.Punkači polepším se...:P:papa [upravil dne 9/10/11 17:37 od Charlie 1] [upravil dne 9/10/11 17:38 od Charlie 1] Citovat
Miss Scratch Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Scratch chrapal az do rana, a to doslova, ja spala asi tak pul hodiny, ted to pujdu dospat.-)) Minimaxa:-)) super.-))) slusi.-))))):D:D:D:super:super:super:super:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.