Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Grillmasters 8.10.2011 u Scratchů od 14.30h

Recommended Posts

Odesláno

Děkovačka!

U ranní kávy je čas na děkovačku, jelikož jsme se vraceli ještě v noci domů. Celý sraz byl dle očekávání, takže naprosto perfekní. Pokec s pohodovými lidmi, perfektně zorganizovaná soutěž pro všechny, vynikající masíčko v dostatečném množství!

Určitě nevyjmenuji všechny, ale Scratchovi a Adéle děkuji za dokonalou organizaci, vtipné i zajímavé soutěžní úkoly, trpělivost s neustále něco požadující bandou a ještě Adélce za dobrou kávu ;)

Pochopitelně Miníkovi děkuji za maso, které nikdo neumí tak výborně (a vidíš, snědlo se, stačí když přijede naše \"výprava\"). Klobáska také neměla chybu.

Předsedovi děkuji za dovoz zámku a krásné ceny, které jsme vyhráli.

Stibtovi děkuji za pivo ;)

A ještě Charliemu, Hurvajzovi, Milanu+, Punkáčovi, gronholmmovi, Stiflerovi s Ivetou, Džáňovi, Medvědovi, PetroviV s Lukinem,... Prostě všem :D

Fotky mám jen z mobilu, takže kavlita není určena k zveřejnění, snad jen trošek.

Miník s \"lokomotivou\":

post-2127-14109620140246_thumb.jpg

Odesláno

Tak ja teprve vylezám z pelechu po tom třídním srazu a musíme se s Janou připojit také k té děkovačce za perfektní odpoledne a setkání s vámi.Pěkné soutěže,budeme muset si doplnit znalosti o Českém ráji.

Jináč že to bylo super bylo i napsáno výše ohledně grilu,pití,není snad ani co dodávat.

Takže ještě jednou díky a zase třeba příště.

Odesláno

Tak jsem se také doplahočil domů .. Chci taky poděkovat za super atmosféru, za organizaci, za jídlo a pití :) Jen v mém případě toho chlastu asi bylo víc než se sluší a patří a teď po cestě do Prahy to odnesl Miníkův luxusní vývar kterej šel ven ... bohužel. Jo a taky díky za ceny do soutěže hned si půjdu dát do kufru tu neklouzavou podložku :)

Odesláno

I já se přidávám k poděkování. Nebudu tady jmenovat, protože bych určitě na někoho zapomněl, ale bylo to super - jídlo, pití, zábava, soutěže......prostě bylo všechno perfektní. :potlesk Doufám, že se takovéhle větší akce budou u Scratchů opakovat. :super Já jsem tentokrát moc nefotil a těch pár fotek, co mam, stejně asi nebude použitelnejch, takže je asi ani nemá cenu sem dávat. :mad:

Odesláno

tak jsem dom, moc se mi to líbilo. Díky za super zabavu. Díky Scračovic rodince za super chaloupku s okapama, Minimaxovi za maso a turbogrill, též v neděli za vývar.... Medvědovi za noční kulturní program :), Džáňovi za společné plutí na lodní matraci a všem ostatním za srandu, která byla všudypřítomná. Ať už se jednalo o chlastání nebo vědomostní kvíz se skládání hranice (Polsko, Slovensko, Rakousko a Německo :D:D:D:D:D:D:D:D )

Odesláno

také bych chtel podekovat všem za super zabavu a Minimaxovi za super masíčko zabava byla suprová testík byl taky dobrej spaníčko bylo taky dobrý byl jsem jak namoři :D:D:D:D:D:D

takže ještě jednou všm dík a těším se napříští srazýk:):):)

Odesláno

Já byl v Praze lehce před polednem - pak následovala koupel a vyzvednutí prcka od babičky spojené s obědem a cca 2 hodinovém spánku (když do mně někteří v noci furt šťouchali :P). Každopádně děkuji za bezva atmosféru, výborné pochutiny (některých bylo snad i víc než dost) a těším se na repete někdy příště.

Odesláno

SUper, tak uklizeno v rekordnim case.-) nastesti po Vas moc neporadku ani tolik nezustalo. Podlaha sice jen trosicku lepila od pivka, ale jinak super.-)) Jinak masicko a a polevka byly super, pivko se doma jeste trochu dopiji.-) Dekujeme za zabavu a, ze se podaril moc pekny den:D:D

Guest minimaxa
Odesláno

Jen vam chci ukazat, jak Minimaxu jeste neznate, že mým jediným oděvem nejsou montérku u grilu :D a jak jsem vypadal po pul hodine ponavratu domu :papa

Zaroven dekuji vam vsem za skvelou spolecnost a bezvadnou zabavu a poznal jsem par uzasnych lidi:super

post-14013-14109620144429_thumb.jpg

[upravil dne 9/10/11 22:07 od minimaxa]

Odesláno

taky jako jeden z posledních chci poděkovat Scratchovým ,za uspořádání srazu.Jsem rád ,že jsem se odlepil od klávesnice a taky přijel.Vyvrátil jsem pochybnosti,že jsem tlučhuba a neukážu se.Maso výborně připravené a šťavnaté díky Minimaxovi,Kumburak byl taky chutnej,akorát to počasí...škoda,že se sraz nemohl uskutečnit o týden dřív...soutěž byla taky dobrá,pěkné zpestření odpoledne....:super.Jsem rád ,že jsem poznal nové tváře z klubu a určitě to nebylo naposledy.....:papa:papa,prostě se budu opakovat jako všichni přede mnou byl to SUPER SRAZÍK:super:super,jak jsi dopadl Scratchi?když jsme odjížděli,tak už jsi byl tvrdej....:D:D

P.S.Punkači polepším se...:P:P:papa

[upravil dne 9/10/11 17:37 od Charlie 1]

[upravil dne 9/10/11 17:38 od Charlie 1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...