Haryk Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 tak to na...e a zároveň přijde líto,:bacha:bacha Citovat
Marcel00 Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 ja by som sa na mieste rozplakal... pre niekoho to moze byt doslova pohroma vyvalit 400~700 EUR za druhe pneumatiky... takyto vydavok si myslim ze malo kto moze dovolit. videl by som za tym nejaku pomstu nejakej firmy... taketo veci sa nestavaju len tak, urcite to nebol zakomplexovany dedko co byva pobliz a nemohol prejst s karickou okolo... Citovat
godzila.01 Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 wooody : Zrovna jsem myslel na to samé ... :D Citovat
wooody Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 tenhle tejden neměl kšefty tak si je udělal Citovat
romik1 Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 za toto ruky sekat. kkt jeden. alebo viacerí...:bacha:bacha presne ako pisali niektorí. tie gumy dnes stoja majland...len ja som dal za moje asi 320€ a to som mal na ne veeelku zlavu. takýchto ludí nepochopím. niekto niekomu obíst klucom auto, alebo na parkovisku bezohladne otvárat dvere. je to smutné v akej dobe žijeme, že si len zle musíme robit. normalne mi je smutno.:blicismajlik:fnuk Citovat
Pllaša Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 No!Nevim-neznam to tam ale me se to nezda jak nejaky parkoviste takze dovy estli to nebyl nejaky rozzureny mistni! Citovat
marko306 Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 Ak majú havarijnú poistku, tak sa na tom aj dá hádam v podstate zaryžovať. Poisťovňa im zaplatí nové gumy, či? , ale ja by som to nechcel zažiť Citovat
godzila.01 Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 A i když jí máš, tak ti zaplatí jen poměrnou část, určitě ne na nové gumy, ale je to lepší jak nic... Pokud ale máš spoluúčast 10% tak toho moc nedostaneš .... Citovat
Šalda Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 Tohle znám až moc dobře, taky mě před barákem( když jsem ještě parkoval venku) propíchali asi měsíc nový gumy:( A u kamaráda na sídlišti asi před rokem propíchali 7 aut stojících za sebou, ku.vy:bacha Citovat
oddie Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 U té 607 by ještě mohl být motiv parkování na chodníku, ale u těch druhých dvou těžko říct. Citovat
Dadadavid Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 Taky bych si párkrát píchnul nožem do toho člověka co píchal do těch pneumatik.... :bacha Fakt tohle je debilita... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 A i když jí máš, tak ti zaplatí jen poměrnou část, určitě ne na nové gumy, ale je to lepší jak nic... Pokud ale máš spoluúčast 10% tak toho moc nedostaneš .... Preco nie ? Spoluucast je ze z ceny novej pneu zaplati on 10 percent a zvysok poistovna, takze preco ? Citovat
Vítek1 Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 vetsinou byva pri spoluucasti 10% a min 10000kč a jeste asi nafasovali vsichni flastra od policajtu, nebo ne? Doufam ze aspon neco vysetri [upravil dne 8/9/11 07:44 od Vítek1] Citovat
Péťa Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 Pokud vím, poblíž pneuservis není. Pokusím se zjistit jak to celé dopadlo, ale dejte mi čas Citovat
oddie Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 Jo, pojištění bývá 10%, ale min. 10tis, pro mě by nemělo cenu to na pojišťovnu hlásit, nic bych nedostal. Tuhle pojistku taky mám, je jen pro případ krádeže, krup/záplavy nebo větší rány, drobnosti typu rozbité světlo apod. to nepokryje, to jde z vlastní kapsy... Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 auto zaparkovane u kamery nemusi znamenat nic, tuhle nam na novodvorske vykradli auto a vsimnul si toho operacni az po nahlaseni, pri sjizdeni zaznamu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.