Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem zjistil že tu máme i IT koutek.

V dotykových telefonech jsem lama proto se chci zeptat nemáte někdo skušenosti s Sony Ericsson U5i Vivaz,jak je to s navigací v tomhle telefonu atd.Za každou radu předem děkuji:papa

Co používate za nav. programy,aby se to nepřipojovalo na net.

Pro použití u verzí se Symbian 9.4 S60 5th Edition

Odesláno

Vivaze jsem zkoušel a ten system se mi nelibil. Jsem rád že jsem pořidil nakonec Androida, maš nejvice možností, a nejen co se týka navigace. A dalši věc, proč všichni chtějí navigaci která se nepřipojuje na NET, paušal za internet v mobilu je cca 150 - 170 kč a limit 150MB nebo 300MB jak u ktereho operatora, ještě se mě nestalo že bych tech 150MB překročil. Vždyť ty telefony jsou předurčeny k fungování s internetem.

Jinak samozřejmě u navigací v telefonu lze data zakázat a fungují bez přenosu jakychkoliv dat.

Odesláno

Mám SE satio což je skoro to samé. Systém svižný - žádné pády, foták super, displej pruměr, GPS pruměr, ovládaní a tlačítka super, výdrž pruměr.

Symbian má výhodu, že nainstaluješ jen programy, které opravdu fungují.

Programy na navi:

Ovi maps: nic moc - trochu opožděný (jsi dál než je šipka)

Ndrive: ku*va nepřesny (stojím na křižovatce a nejdnou jsem o ulici dál apod.), signál najde rychle

Sygic: dlouho hledá signál, má možnost zvolit mezi dvěma výrobci map, celkem přesný

Odesláno

Charlie 1: pan Michal Půta, byl zjevně nemehlo, kterému patří telefon bez OS :D.

Zajdi do obchodu a ošahej si ho, každý má jinou představu o dokonalosti ;).

Odesláno

no nevím i ostatní ho tam moc nechválí,ale je to věc názoru....:D,no chtěl bych z toho vidět to HD video...:D,myslím že kvalitativně stejné jako SD kamera...

[upravil dne 22/8/11 19:37 od Charlie 1]

Odesláno

Sakra to jste mně dostali každý ho jen vychvaluje a najednou tohle.Uvažoval jsem ještě o NOKII C5-03 ta je na tom taky tak špatně?

Ps.na ten LG juknu potřebuju,aby ten telefon měl i co největší výdrž při hovorech což ten Vivaz mněl až 13h

Odesláno

mám tam sygic mapy a gut,aplikace máš jaký si stáhneš z android marketu třeba...výdrž na hovory nevím,ale na baterii 2-4 dny,při spuštěný wi-fi a navigaci a jiných aplikací tak půl dne až den...mám ho teprv týden,ale s androidem 2.3 je svižnější....

Odesláno

doporučuji počkat až vyjde o něco horší verze Samsungu galaxy S II.Sám vlastním Galaxy S II a v mém okolí se několik dalších Galaxy vyskytuje a mohu je jen doporučit.SE zářilo před několika lety s walkmany,ale dnes nic moc.A symbian nebrat,aplikace bídné,celkově nic moc systém...Rozhodně androida,který je pro běžného člověka dost vychytaný a spolu s android marketem poskytuje dostatečnou základnu ať už hledáš jakoukoliv aplikaci...

[upravil dne 22/8/11 21:05 od Sulcikcz]

Odesláno

Tohleto nikdy nepochopim :)

System, kterej je uz strasne zastaralej, uplne zle dotykove displaye, a najde sa vzdy clovek, co si to koupi :)

Kdyz chces smartphone, tak se vykasli na symbian, na nokii a take SE Vivaz a podobne ...

Kup si nejaky HTC, Samsung, nebo vyssi radu LG, ZTE, HUAWEI proste neco normalniho s Androidem, a mas po problemech. Ovela vice programu, aplikaci, ovela jednoduchsie, viac moznosti, ovela viac user friendly, kopa vychytaviek ... A nie mrtvy symbian ...

Odesláno

Tož koukám, že tě od SE Vivaz U5i odradili. Každý má jiný vkus a nároky na mobil. Jen k těm recenzím, jak sem dal Charlie1 odkaz.

Pozitivních -211, negativních -23, docela v prospěch SE Vivaz.

Já se pro něj rozhodl asi před měsícem, a tak za měsíc si pro něj půjdu. Nic jiného než Sony Ericsson nechci, a tenhle má přesně to co hledám.

Ještě doplním - ta Nokie je asi slušná volba, jen foťák nemá automatické zaostřování, což už bych nechtěl. Manželka má LG bez automatického zaostřování a fotky jsou jak v mlze.

[upravil dne 28/8/11 17:38 od dvorrom]

Odesláno

By som rad pocul dovod, ze prečo nič iného ako SE :) Logický dôvod, nejaký podložený, nie to, že si nanho zvyknutý alebo tak :D

Odesláno

Já mám k SE příslušentsví, které nemusím obměňovat. Nenašel jsem telefon s xenonvým bleskem, krytkou fotáku a zastaralým symbianem, který nepadá - nezarmzá a ne*urví se tam registry.

Pro tebe zastaralý a špatně se ovládající symbian je spíš věc daného mobilu a ne systému. Víc aplikací? Ano a kolik jich je použitelných (mám na mysli nejednoučelové aplikace)?

Přišlo mi to od tebe jako kup si to co mám já, protože to mám já a nic lepšího není :aut .

Nejlepší je jít do obchodu a telefon si zkusit. Intuitivní ovládání muže někomu přijít nelogické, displej nejasný, tlačítka malé atd...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...