Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jsem dnes potkal na silnici aneb dopravní nehoda LIVE

Recommended Posts

Odesláno

Parkuju stále na ulici a kameru tam nechávám. Mám jí přidělanou nahoře u zpětnýho zrcátka (bez přísavky do tapecu) takže není tak na ráně jako s tou přísavkou a každý si jí hned nevšimne.

Odesláno

parkuji kdekoli a nechavam ji tam.......

oddie: ta co mam od tebe, tak pri prechodu treba i 20 vterin, proto sla k sipku, na konci se tvarila, ze nahrava a ono nic.....

vyritil se proti me v chorvatsku frajer v alhambre, pres dvojitou plnou, a kamera ani tuk, pritom se tvarila, ze nahrava, proto jsem ji vymenil, ale spatna volba

tuto novou kameru jak ma gronholmm mam asi 4 mesice, a vysledek je fakt na picu....

Odesláno

ja to tam mam na prisavku a no problem, nechavam to kdekoli v praze, kdekoli mimo prahu, asi se bojej, nebo co :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno
No tohle je náhoda že to je za světla, kdybych sem nahrál video jak to vypadalo když jsem jel venku tak hrůza :( Ale už má věk na to dělat nekvalitní video :D

kveton:Jo je to ta od tebe.

Vypadá takhle:

kamera-do-auta-omega-dvr-hd-720p-om205-2-4-display_i112573.jpg

[upravil dne 3/12/12 08:18 od gronholmm]

Prosím nevíte, jak se oživuje (nemám český manuál). Koupil jsem ji levně od známého.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...