Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

V service boxu ten svůj "původní" náhradní díl furt vidím za 2821 Kč s DPH. V nabídce bez filtru na vin je ale volantů hned několik a asi jsem dostal nějak je lepší, protože furt vypadá stejně... Hezký je název volantu :D596753dd2b20f_Snap2017-07-13at13_04_04.png.612e69b6d4d07bc0fab478c36ae100ca.png

Zrovna ten NL jsem měl, udělal puchýře...

Upraveno uživatelem Pacho69
Odesláno

Vím, že to je jiné auto, ale do 308 jsme kupovali taky nový volant. Ten původní měl "vrásky" a zhoršovalo se to. Objednal jsem podle VIN stejný s tím původním a přišel tvarově stejný, jen měl jiný - kvalitnější potah. Netroufám si tvrdit, že to je kůže, ale materiál je jiný, než u toho z výroby :myslim 

Odesláno

Právěže z volantechu je opravdová kůže, příjemná na dotek. Musí se zvolit (nyní) příplatková hladká nappy, ta levnější nasca není tak příjemná. Těch 300 příplatek už stojí za to.

• O 1 rok později...
Odesláno

Krásná práce. A jak dlouho jsi byl bez auta? Předpokládám, že jsi vymontoval, poslal poštou a čekal , až se vrátí takhle krásný. 

Odesláno (upraveno)

Můj volant z bývalé 307 jim trval týden. Ve čtvrtek jsem ho poslal a druhý týden ve čtvrtek byl z5. To bylo před třemi lety. Teď to dělají i na "počkání" , můžeš přijet, sundají volant a za pár hodin je hotovo.

Upraveno uživatelem pavelu96
  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...