Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

potřebovali bychom dobít autobaterii v P 405, jakou nabíječku bychom měli koupit?

Je nějaký obchod v Brně, který můžete doporučit?

Díky za odpověď!

Odesláno

Díky za odpověď, google byl první věc, po které jsem šáhl, vyhledávání na fóru druhá, ale bohužel se v tom opravdu nevyznám :) Zajímalo by mě třeba v jaké cenové relaci bych se měl pohybovat, čemu se vyhnout, případně kde koupit.

Díky za tip s přepínáním!

Odesláno

no to je sice možné,ale nikdy jsem to nepocítil...vždy jsem koupil baterii a vydržela cca 6let a potom jsem musel koupit novou ...jenom jsem kontroloval-dolejval destilku i u neudržbové baterie

• O 5 let později...
Odesláno
před 5 hodinami, ozzy56 napsal:

o říkájí zdejší elektro odborníci na tuhle nabíječku? je teď v akci AutoKelly za 899 Kč, díky za názory

Tu C1 jsem tam nedávno koupil a zatím teda (ťuťuk) super. S tím co píše Hurvajz souhlas, úplně vymlácenou baterku mi to nabíjelo od rána do večera.

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Presne tu mam, mal som aj predchadzajuci model bez displeja, ale ked ukazuje, ze je baterka nabita, tak ina nabijacka este nejaku dobu nabija, tak som sa rozhodol, ze ju vymenim. Este som objednal aj Ctek komfort konektor s LED indikaciou stavu baterky

Upraveno uživatelem TomasARN

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...