Dave405 Odesláno 5. březen 2005 Odesláno 5. březen 2005 Jeste jsem si vzpomel na kednu vec. Pred nedavnem jsem si kopil novou baterku (72Ah, 760start. I). Po tydnu jezdeni jsem mel prijit na podepsani zarucaku a na premereni dobijeni. Ma se to udajne merit pri startovani, pak nekde pri otackach 1500ot/min a pri 3000ot/min. Jenze nemam v aute otackomer, tak to vytaceli podle zvuku a tu horni mez tocili docela dost. Podle zvuku se mi zdalo, ze v takovych otackach jsem snad jeste nejel. Nemohlo se cerpadlo nejak prenastavit pri tech vysokych otackach? Citovat
oddie Odesláno 5. březen 2005 Odesláno 5. březen 2005 6-7tis za repasi Bosche je nějak moc, to už by muselo být jo špatné - a v tom případě vby bylo stejně asi lepší koupit jiné. Ne, to se mi fakt nezdá - Křížek mi udělal kompletní přegumičkování a nastavení Bosche za 1800,-, aby to bylo za víc, musela by být aspoň rozsypaná páka plynu v uložení, nebo nevímco... Orig. krabičku od repasní sady se všemi starými díly jsem dostal k tomu, takže to měnil skutečně komplet. Copak chce \"seřídit\" na autě? Asi nastavit ten předvstřik, že? protože podle toho, co píšeš, tak je skutečně moc \"do tvrda\". Ono, když se to dá víc do tvrda, to líp startuje, jenže se to nesmí přehnat. Že se v tom rejpal, když odpojoval ten předehřev! Ad ten předehřev - jo, musí se vyměnit celé to těleso. Odpojuje se to často, to vím, ale já to neodpojuju, na léto to sice potřeba naní, ale v zimě to může dělat problémy. Jak říkám, levné řešení je dát tam pár závitů měděné trubky, na hadici topení nebo třeba na trubku by-passu, je hned vedle filtru - a je pokoj. A nebo lépe ten elektricky vyhřívaný filtr z VW. Jinak 2tis za demontáž/montáž čerpadla taky není moc košer, kam až to poveze? Jen samotná demontáž/montáž by měla být tak za pětikilo, vždy? to nění žádná věda - podotýkám, že na demontáž a zpětnou montáž čerpadla NENÍ třeba rozdělávat rozvody, dokonce ani povolovat napínák rozvoďáku, to ale asi ví málokterý mechanik... pokud to vozí někam daleko, tak dejme tomu. Ad otáčky - 100km/h na trojku je cca 4000otáček, tak si to odvoď. Nebo jinak - při 3000otáček na pětku ti to jede 115km/h. U stojícího auta se zvednutou kapotou je to holt větší rachot, a vypadá to strašidelnějc... P.S. co dáš, když se ti na to kouknu? Citovat
Dave405 Odesláno 5. březen 2005 Odesláno 5. březen 2005 Tech 6-7tkc mi rekli ve vice servisech, kdyz jsem to sondoval. Nejsem v autech odbornik a tak spoleham na sluzby servisu. Davam auto do servisu, kde delaji jen peugeoty a citroeny. Servisak si do sve stare 405 skladal motor (1,8TD), tak jsem si myslel, ze by se v tom mohl vyznat. Ten predehrev tam asi bude k necemu dobry, ale pochybuju, ze bych nejaky alternativni ohrev sam zvladnul namontovat :-). Tech 10tkc mi je docela lito investovat do toho repasu cerpadla, ale kdyby mi to nekdo udelal za takovou castku, jakou jsi uvedl, asi bych nevahal. Ikdyby tim hlavnim problemem nebylo cerpadlo, urcite bude v bidnem stavu pri dnesni kvalite nafty. Coz o to, kouknout by ses mi na to moh, to by bylo fajn, ale nevim, zda-li to bude mozne, protoze jsem z Karvine a ty, pokud se nemylim, z Prahy. Pokud by te neco napadlo, jak prekonat onu vzdalenost, tak se muzem samozdrejme domluvit. Citovat
oddie Odesláno 6. březen 2005 Odesláno 6. březen 2005 Poskládat motor z kousků by asi měl umět každý servisák Cena, kterou jsem uváděl, platí pro přegumičkování a nastavení samotného čerpadla - tzn. čerpadla, které si sám vyndám, odnesu čerpadláři, a není uvnitř rozsypané (může téct, to je jen gufero). Pokud to tvé čerpadlo normálně běhá, nepředpokládám, že by bylo rozsypané... Pokud budou v háji i ložiska a něco dalšího uvnitř, tak to samozřejmě bude dražší. Problém je, že tu repasi čerpadlář neudělá na počkání, takže po tu dobu auto stojí jak mrcha. Pokud ti to jezdí, tak ten předehřev dejme tomu neřeš, stejně je za pár tejdnů po zimě. Pokud se to ale v teple zlepší, a to auto si necháš i na další zimu, tak to tam v létě dodělej. Ad kouknutí - to byl vtip, ale příští víkend možná pojedu tam někam kousek, tak když bych měl čas a náladu... Citovat
Dave405 Odesláno 6. březen 2005 Odesláno 6. březen 2005 Kamarad z prace kupuje od servisaka auto (406) a zitra pro nej jedeme, tak s nim jeste zkusim o tom hodit rec a treba se mi hned koukne na ten predvstrik. Jinak jestli budes tady nekde kousek a budes mit cas a naladu, tak se muzem nekde domluvit, to by bylo fajn Kontakt na me je: 608 634 147, ICQ: 326822663. Diky! Citovat
oddie Odesláno 6. březen 2005 Odesláno 6. březen 2005 Zmenšit ten předstřik znamená pootočit celým čerpadlem, ve směru běhu motoru. Ne o moc, tak půl milimetru, max milimetr - měřeno na obvodu čerpadla u jeho držáku, tam si lze i udělat rysku pro lepší orientaci a poznačení původního nastavení. Citovat
Xantik Odesláno 7. březen 2005 Autor Odesláno 7. březen 2005 oddie: Jsi mě přesvědčil, nic kromě nafty tam lejt nebudu. Ale toto trvalo, že? Nechám vyměnit ty palivovej filtr a to těsnění pod hlavou a počkám až bude nad nulou kolik to bude žrát a pak se uvidí co s tím dál. Když se mění těsnění pod hlavou musí se udělat přebrus víka, aby to sedělo? Auto plánuji nechat tak asi dva roky = 30tkm. Proč nevěříš tomu, že to má 170tkm najeto. Rok výroby je to 94 v 97 bylo dovezeno s Belgie s najetými 60tkm (což za tři roky u tak malého auto 20tkm za rok by podle mě odpovídalo) a pak to měl kolega, kterej s tím jezdil do práce (20km tam+20km zpět) a říkal, že za rok najezdil +-13tkm. U něj je 100% záruka, že to není přetočený, pamatuju to auto co ho dovezl a dovozce byl přímo on (neměl důvod nic stáčet). A jestli je to stočený z Belgie tak když to přeženu tak pochybuju, že by to stáhli víc jak o nějakej 30tkm. U takového prdítka za tři roky se moc najet nedá, když někdo tam v těch krajích jezdí víc má na to aby si koupil větší auto. Jinak čerpadlo je tam Lucas, proč máš vůči těmto čerpadlům averzi? Je na nich něco špatného (třeba, že jsou poruchovější)? Citovat
lexa Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 Shodou okolností když jsem v pátek ukončil své diskutování na toto téma, přijel ke kolegovi, tak na mě vybafl, jdeme dělat vstřikovače, čuměl jsem na něj jak puk a moc se mi do toho nechtělo. No a tak jseme se do toho pustili. Jeho vstřikovače po 136kkm celkem OK, zakarbonované přiměřeně, po vyčištění změna v chodu a zvuku. V sobotu jsme dělali mé po 220kkm a prostě hrůza. Trysky jsem rozebral, mechanicky pomocí rozpouštěděl na karbon- vyzkoušeno nebo? se rozpouštěl, vyčistil poskládal a motor jde lehčeji, rychleji do otáček, je tišší, líp startuje prostě supr. Dovolím si doporučit všem ropákům po 100kkm vyčištění vstřikovačů mechanicky. Je to asi 5 hodin práce a trocha chemikálií.:papa Citovat
Xantik Odesláno 7. březen 2005 Autor Odesláno 7. březen 2005 lexa: Napiš postup jak jsi to dělal, co jsi koupil za přípravek a jestli to zvládne člověk, kterej do toho moc nevidí, jestli je na tom co podělat, atd... Citovat
lexa Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 Víš co zavolej mi, nevím jak jsi zdatný v mechanice a umění vyčistit a poskládat hodiny, je tam míň součástek, ale je zapotřebí precisnosti a nějakých znalostí, aby si něco nezkazil. Ten přípravek je solventní nafta, přísada to do nafty. Když tak ti prodám. Na pumpě je to velmi drahé. Citovat
Xantik Odesláno 7. březen 2005 Autor Odesláno 7. březen 2005 Tak to radši přenechám někomu, kdo už to dělal, seženu někoho kdo to umí vyčistit u nás, myslím, že mi kdosi říkal, že zná někoho kdo to čistí. Teda né že bych byl lama, mám celkem šikovný ručičky ( tady něco smrdí :-) ), ale jestli je na tom fakt co posrat, tak a? se to zbytečně neprodraží. Citovat
lexa Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 Fakt nevím kolik zvládneš nechci urazit, je to jednoduché, ale je zapotřebí pečlivosti a čistoty a trochu znalostí. Citovat
Xantik Odesláno 7. březen 2005 Autor Odesláno 7. březen 2005 Škoda, že jsi to nenafotil, jak jsi to dělal. možná bych to zvládnul, ale nevím ani jak to vypadá nikdy jsem to neviděl a neměl jsem to vytežený. Citovat
oddie Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 Ne snad, že bych chtěl radit, ale rejpat se do vstřikovačů bez odpovídajícího vybavení a znalostí zcela zásadně nedoporučuju! Pokud nemáte přípravek na otestování otevíracích tlaků, tak se na to leda vy... i když, vaše auta, vaše věc, aspoň bude odbyt na díly Vyčištění vstřikovačů u těhle motorů naopak považuju za naprostou hovadinu - pokud mají málo najeto, je to zbytečné, a pokud mají 100-150tis km či dokonce ještě víc, je namístě VÝMĚNA špiček. Citovat
Xantik Odesláno 7. březen 2005 Autor Odesláno 7. březen 2005 oddie: s tím se nedá nic než souhlasit, lepší je to svěřit do rukou, které to už dělali a umí to. Škoda, že nejsi blíž Olmiku, ach jo. O něco víš jsem Ti psal historii mého auta, jak jsi psal, že nevěříš těm 172968 Km (dnešní stav) A jak je to s těma čerpadlama Lucas? Proč máš k nim averzi? Něco osobního? Citovat
Gotrek Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 Heh, je to sice trochu off-topic, ale souhlasím s Xantíkem. Oddie, nechceš se přestěhovat do Olomouce? A Vašendu i s dílnou můžeš vzít sebou, stejně tu má tuším rodinu... Citovat
oddie Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 Čerpadla Lucas jsou na těhle motorech poruchovější, míň vydrží, ajsou podstatně dražší na opravy. Na velké opravě je to asi jedno, ale pouhé přegumičkování + nastavení, které mě u Křížka na Boshi stálo 1.800,-, ocenil na Lucase Delphi servis na 5.900,- bez DPH. Do Olomouce se přestěhovat vskutku nechci, no a i kdybyste byli blíž (a nebo já), stejně by vám to bylo prd platné, když nedělám servis... Citovat
-=Michal=- Odesláno 8. březen 2005 Odesláno 8. březen 2005 http://www.bishopsoriginal.cz/ Moje zkušenost je fajnová (poslechově i spotřebově). Hlavně mě nekamenujte za reklamu Citovat
Xantik Odesláno 8. březen 2005 Autor Odesláno 8. březen 2005 =Michal=: mysliš u Tvě 406 II 110PS? A už jsi to četl s tím FAP filtrem? Jestli je to tak, jak to vypadá, tak Ti to udělá pěknej vír v peněžence. Ale aspoň Ti to nedělá vír v nádrži. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.