Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Byl jsem u Conrada s tím, že potřebuju odporvý drát na vyhřívání zrcátka. Počítali jsme to jak blbci (U = RxI), a pak jsme v katalogu narazili na tohle ... ;)

Odesláno

Já celkem nechápu jednu věc...lepí se to zevnitř na zrcátko? V tom případě mi není jasné jak, když tam je ten věneček do kterýho se naklapuje ten ovládací mechanismus.Nebo se to tam jen tak vloží dovnitř do toho plastu?

Odesláno

No tak až tolik jsem to zas nezkoumal :(

ale mělo by se to nalepit zezadu přímo na sklo.

Možná to bude chtít trošku upravit.

Nic není dokonalý ...

10x6 cm není až zase tak velkej kus, aby se to tam někam nevešlo na to zcátko ;)

[Editován dne 3/3/05 MJSytic]

Odesláno
Napsán autorem Hadra

Já celkem nechápu jednu věc...lepí se to zevnitř na zrcátko? V tom případě mi není jasné jak, když tam je ten věneček do kterýho se naklapuje ten ovládací mechanismus.Nebo se to tam jen tak vloží dovnitř do toho plastu?

Přesně!

Odesláno

Protože kdybys vystřihl to kolečko, tak narušíš ten odporák a celá věc bude k ničemu.A zas to dávat \"někde\" do zrcátka se mi zdá trochu nesmysl.....ty plasty jsou docela velký a aby to vůbec plnilo tu funkci.Jó..třeba na Shade 120 by to šlo....:D

Odesláno
Napsán autorem Hadra

Protože kdybys vystřihl to kolečko, tak narušíš ten odporák a celá věc bude k ničemu.A zas to dávat \"někde\" do zrcátka se mi zdá trochu nesmysl.....ty plasty jsou docela velký a aby to vůbec plnilo tu funkci.Jó..třeba na Shade 120 by to šlo....:D

Však mně to taky přijde, že na takový auta to ti sociálové od Conrada vymysleli. V tomhle krámu prodávaj hrozný sračky...

Odesláno
Napsán autorem komisar

V minulém Svět motorů č 9 ja návod jak si udělat vyhřívaná zrcátka.

Já už je mám, ale praskla mi ta spirálka. Není tam návod, jak to opravit?:D:D

Odesláno
Napsán autorem MJSytic

No tak až tolik jsem to zas nezkoumal :(

ale mělo by se to nalepit zezadu přímo na sklo.

Možná to bude chtít trošku upravit.

Nic není dokonalý ...

10x6 cm není až zase tak velkej kus, aby se to tam někam nevešlo na to zcátko ;)

[Editován dne 3/3/05 MJSytic]

Ty jsi nikdy neviděl zrcátko zezadu?

A to nabízíš takovýhle zboží.:D:D To \"U=R x I\" vypadalo nadějněji...

Odesláno

no taky mi neni uplne jasny jak to nalepit na to zrcatko, kdyz ho zezadu zakryva ten plast a uprosted ma ten vystupek za ktery se to chyta do mechanismu naklapeni :mad:, jedine snad pokusit se to sklo oddelit od toho plastu, prilepit na nej folii, ale pak by ta folie z conrada musela byt lepici z obou stran,aby to drzelo zase v tom plastu

Odesláno

V minulém Svět motorů č 9 ja návod jak si udělat vyhřívaná zrcátka.

koukejte to sem někdo opsat jak se to dělá,mě by to docela zajímalo a jako naschvál Svět motoru nemám:papa

Odesláno

Kdysi jsem si do 105 Škodovky udělal vyhřívaná zrcátka sám. Oddělal se rámeček a kolem přidané destičky se omotala normální topná spirála na 220 V asi 500 W . Pak se vyvedly dráty přes pojistku normálně na vypínač. Fungovalo to stejně jako ty dnešní.

Odesláno

No abych se s tím zadělával do zrcátka to vypadá na velkej vopruz a zničený zrcátko, ale možná že by se nám to hodilo na vytápění krabice s APčkem na wifi, který máme na stožáru a teď v zimě nám to zamrzá :)

Odesláno

Picture(12).jpg

takdle vypadá ten plast, na kterým je přímo sklo. Po tom co mě slečna rozbila zrcátko, musel sem řešit jak tam dostat to topný těleso tak sem ho odloupl ze starýho skla. Na tu černou část sem dal lepidlo, připlepil topič. Dráty jsou vyvedeny tím obdélníkem. Pak sem na to plácl sklo, který mělo oboustrannou pásku a funguje to.

Jen to vyhřívání je jiný. Je to z materiálu jako se dělá stínění do elektorniky a na pravé a levé straně jsou takovy 2 tělíska který hřejou... bohužel toho nemám foto

Picture(9).jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...