Leo Odesláno 28. září 2013 Odesláno 28. září 2013 Při řazení jsem si všiml takového divného chování a tak nevím zda je to chyba nebo vlastnost. Pokud řadím z jedničky nebo někdy i z dvojky nahoru tak při rychlejším sešlápnutí spojky a zároveň uvolnění plynu se auto a řadící páka jakoby zatřepe. Pokud si na to dávám pozor a před zmáčknutím spojky uvolním plyn tak to projde hladce. Na 406 se něco takového nikdy nedělo. Dělá Vám to taky nebo je tam něco špatně (třeba nějaký silentblok na motoru)? Spojka i se setrvačníkem by tam měla být rok stará s najetými 15000km. Citovat
koblih69 Odesláno 28. září 2013 Odesláno 28. září 2013 Mírně je to úplně normální. Pokud je to víc tak je nejspíš problém se silentblokem pod motorem. Citovat
Leo Odesláno 28. září 2013 Odesláno 28. září 2013 Díky, není to nic hrozného. Budu se muset naučit jinak řadit a silentbloky nechám raději zkontrolovat. Citovat
Haryk Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 nechci základat nové vlákno problém: nesvítí vnitřní osvětlení při otevření pravých bočních dveří, u ostatních to funguje, kde najdu spinač, večer už je tma, díky Citovat
Leo Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 Vzadu na sloupku karoserie uprostřed je taková tyčinka co se dveřmi zamačkává (při zamáčknutí to nesvítí). Citovat
Haryk Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 díky, auto mám skoro pět let a pořád neprobádané Citovat
Leo Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 Já tři týdny a začínám ho poznávat (náhodou jsem si toho spínače všiml, když mi vadilo, že to moc krátce svítí). Navíc mi vadí, že když otevřu kufr tak svítí jenom lampička v kufru a ne i stropní svítilna v poslední řadě. Co jsem četl tak by to na některých ročnících mělo svítit oboje. Citovat
Tango C8 Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 Komar1981: Hele, nedělej si tady reklamu na vlákno o tvém vozidle:bacha :P Citovat
Komar1981 Odesláno 27. říjen 2013 Odesláno 27. říjen 2013 Nezavid. Si ted s <> nemuzes moc vyskakovat, vid? Mas stesti, ze je to tu plny tolerantnich lidi :D:D Citovat
Haryk Odesláno 27. říjen 2013 Odesláno 27. říjen 2013 tak ta tyčinka rozhýbaná, dobrej název vypinače jen tak pro zajímavost, zamklo se mě auto po otevření dveří, ještě že to bylo u baráku,náhradní klíče na věšáku, druhý den asi dvakrát zamčení a zatím v poho Citovat
Bigbadjohn Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 Funguje Ti dveřní spínač? Pokud ne, tak neví, že jsi dveře otevřel a po chvíli se to zamkne. Nebo se to zamklo při tom jak jsi sáhl na kliku u dveří? To mi dělala Felina, byly už vychozené zámky. Citovat
Haryk Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 vypadá to, že to bylo tím vypinačem, zatím je to v poho Citovat
Tango C8 Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Nezavid. Si ted s <> nemuzes moc vyskakovat, vid? Mas stesti, ze je to tu plny tolerantnich lidi :D:D Jsem rád že mně tady tolerujete:D No a k vyskakování, čeče, pravdu?? Nelituji svůj přechod k vozu s <> Musím zaťukat. Citovat
Komar1981 Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 verim, taky jsem po Espace koukal [mival jsem toho Megane Scenic]. no nic, at tu nezasr... anomalie. aby tu na ne zbylo dost mista Citovat
Komar1981 Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 Vcera. Manzelka s autobusem na nakupech v Globusu vecer, aby ji neuslapali davy honicu darku. Telefon. Milacku, stojim v Dablicich a auto nesviti. Predni svetla nejdou. Co mam delat. Pac jsem Windows admin, radim zhasnout motor, vystoupit/nastoupit, nepomaha. Tak ji radim zapnout predni mlhovky a dojet ten kousek. Pak jsem se na to sel podivat, hledam pojistky [porod sam o sobe, manual v aute mam v holandstine, takze Google Transtlate, predni svetla se renknou nejak jako Resleevooieeelampddeyideeldafdafkkuuuuden. Hruza. Postupne otviram pandoriny skrinky - v motoru, u batery, v palubce v kastliku. U baterky nachazim vypalenou 20A pojistku, jasam, menim, nic. Stale pouze parkovacky. Takze teda ten manual v ty udesny hatmatilce.... ha, je to pandorina skrinka v motoru, vyndat viko je porod, ale nejak to zvladam, taham pojistku. Je OK. S pocitem, ze je nepravdepodobny, aby se spalily obe zarovky najednou se ale vrham na svetlomety a tahama zarovky ven. Prvni praskla, druha praskla... to bych se na to v kufru posledni H7 dobra, jinak hromada spalenejch..... Ale neco mi to dalo. 1] fakt se nebojim modernich aut 2] vim, kde vsude jsou pojistky 3] asi pul hodiny jsem umel holandsky rict Predni Svetlomet a Zadni Sterac Citovat
dusan2 Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 Presne to iste sa mi stalo v case ked som mal 807. Akurat ze ja som zacal tymi ziarovkami:papa Citovat
Komar1981 Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 Ja ne. A vite proc. Jsem si to pak zpetne uvedomil. TO MANZELKA MI REKLA, ZE ABY PRASKLY OBE ZAROVKY JE NEPRAVDEPODOBNE. Kurnik, proc ja tu babu vubec posloucham :D:D Citovat
koblih69 Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 No to že jsou prasklé obě žárovky (tedy H7) je poměrně běžné. Jednak jejich životnost je podobná a jednak pokud odejde jedna tak mírné přepětí v palubní síti vede k tomu, že ta druhá odejde velmi brzy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.