Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Při řazení jsem si všiml takového divného chování a tak nevím zda je to chyba nebo vlastnost.

Pokud řadím z jedničky nebo někdy i z dvojky nahoru tak při rychlejším sešlápnutí spojky a zároveň uvolnění plynu se auto a řadící páka jakoby zatřepe. Pokud si na to dávám pozor a před zmáčknutím spojky uvolním plyn tak to projde hladce. Na 406 se něco takového nikdy nedělo.

Dělá Vám to taky nebo je tam něco špatně (třeba nějaký silentblok na motoru)? Spojka i se setrvačníkem by tam měla být rok stará s najetými 15000km.

• O 3 týdny později...
Odesláno

nechci základat nové vlákno

problém: nesvítí vnitřní osvětlení při otevření pravých bočních dveří, u ostatních to funguje, kde najdu spinač, večer už je tma,:( díky

Odesláno

Já tři týdny a začínám ho poznávat (náhodou jsem si toho spínače všiml, když mi vadilo, že to moc krátce svítí). :papa

Navíc mi vadí, že když otevřu kufr tak svítí jenom lampička v kufru a ne i stropní svítilna v poslední řadě. Co jsem četl tak by to na některých ročnících mělo svítit oboje.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak ta tyčinka rozhýbaná, dobrej název vypinače ;) jen tak pro zajímavost, zamklo se mě auto po otevření dveří, ještě že to bylo u baráku,náhradní klíče na věšáku, druhý den asi dvakrát zamčení a zatím v poho

Odesláno

Funguje Ti dveřní spínač? Pokud ne, tak neví, že jsi dveře otevřel a po chvíli se to zamkne. Nebo se to zamklo při tom jak jsi sáhl na kliku u dveří? To mi dělala Felina, byly už vychozené zámky.

Odesláno
Nezavid. Si ted s <> nemuzes moc vyskakovat, vid? ;)

Mas stesti, ze je to tu plny tolerantnich lidi :D:D:D

Jsem rád že mně tady tolerujete:D

No a k vyskakování, čeče, pravdu?? Nelituji svůj přechod k vozu s <> :roker Musím zaťukat.:super

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Vcera. Manzelka s autobusem na nakupech v Globusu vecer, aby ji neuslapali davy honicu darku. Telefon. Milacku, stojim v Dablicich a auto nesviti. Predni svetla nejdou. Co mam delat. Pac jsem Windows admin, radim zhasnout motor, vystoupit/nastoupit, nepomaha. Tak ji radim zapnout predni mlhovky a dojet ten kousek.

Pak jsem se na to sel podivat, hledam pojistky [porod sam o sobe, manual v aute mam v holandstine, takze Google Transtlate, predni svetla se renknou nejak jako Resleevooieeelampddeyideeldafdafkkuuuuden. Hruza. Postupne otviram pandoriny skrinky - v motoru, u batery, v palubce v kastliku. U baterky nachazim vypalenou 20A pojistku, jasam, menim, nic. Stale pouze parkovacky. Takze teda ten manual v ty udesny hatmatilce.... ha, je to pandorina skrinka v motoru, vyndat viko je porod, ale nejak to zvladam, taham pojistku. Je OK.

S pocitem, ze je nepravdepodobny, aby se spalily obe zarovky najednou se ale vrham na svetlomety a tahama zarovky ven. Prvni praskla, druha praskla... to bych se na to :D v kufru posledni H7 dobra, jinak hromada spalenejch.....

Ale neco mi to dalo.

1] fakt se nebojim modernich aut

2] vim, kde vsude jsou pojistky

3] asi pul hodiny jsem umel holandsky rict Predni Svetlomet a Zadni Sterac :aut

Odesláno

Ja ne. A vite proc. Jsem si to pak zpetne uvedomil. TO MANZELKA MI REKLA, ZE ABY PRASKLY OBE ZAROVKY JE NEPRAVDEPODOBNE. Kurnik, proc ja tu babu vubec posloucham :D:D:D

Odesláno

No to že jsou prasklé obě žárovky (tedy H7) je poměrně běžné. Jednak jejich životnost je podobná a jednak pokud odejde jedna tak mírné přepětí v palubní síti vede k tomu, že ta druhá odejde velmi brzy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...