Xantik Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 Co je na tom pravdy, že je dobrý čas od času nalít do nádrže trochu benzínu, aby se prý pročistili trysky. Mě bylo řečeno, že tak na 40 litrů nafty 5 litrů benzínu. Co vy na to, pomůže to nebo je to blbost a může to něco po*rat. Citovat
Petr605 Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 Myslím, že to je nějaká pověra a motoru by jsi tím asi moc neposloužil. Když chceš něco udělat pro trysky, kup si pořádný aditivum. BTW mi tem poměr připadá i na pověru trochu brutální. 11% benzínu v naftě, hmmmmm..... Citovat
Xantik Odesláno 1. březen 2005 Autor Odesláno 1. březen 2005 No prej ten benzín udělá to samí jako aditivum, akorát to stojí trochu dost míň. Nebo jaké aditivum by jsi doporučil, je to jedno? Citovat
Petr605 Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 To se mi těžce nezdá. Já bych to nikdy neudělal. Aditivum Ti nedoporučím, protože s tím zase nemám tolik zkušeností, ale už se to tady ve fóru probíralo, zkus hledat. Někdo tady doporučoval http://www.bishopsoriginal.cz/ a podle toho, co jsem četl, tak to asi bude skutečně kvalita. Ale asi nic nezkazíš, když si koupíš aditivum jakýkoliv, co jde sehnat třeba na benzínových pumpách. Taky jsem tam párkrát nakoupil a pokud jsem tomu nepomohl, tak jsem aspoň neublížil. A že by bylo 5 litrů benzínu na 40 litrů nafty nějak výrazně levnější, než to aditivum, se mi moc nezdá... Citovat
Ladis Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 Co jsem slyšel, tak se to dělalo u náklaďáků v zimě, když byly špatné starty a špatná nafta, která zamrzala. Taky když se jede na emise. Ovšem benzín extremně odmaš?uje, takže když to proženeš vstřikovacím čerpadlem, takže pístky tím pádem nejsou dostatečně mazány (maže je vlastní nafta, respektive její složka síry v naftě přítomná). Čerpadlo tím neodrovnáš, ale určitě mu to neprospěje a pokud by se jednalo o dlouhodobou záležitost, tak bych předpokládal že mu stáhneš pěkně kondici. Citovat
oddie Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 Benzín se do nafty přidává, když ti v zimě ta nafta má tendenci zmrznout, a nemáš po ruce žádné příslušné aditivum. V nouzi tam lze toho benzínu nalít až 25%... Ale dělat to jen tak je blbost, jako žádné aditivum to nefunguje, dlouhodobě spíš škodí - přeci jen benzín odmaš?uje, snižuje mazací schopnost nafty, a čerpadlo se maže právě naftou... Takže, v mrazech proti zamrznutí nafty klidně ano, ale jinak ne. Jinak já vůbec žádná aditiva nepoužívám, pokud ale chcete mermo mocí do nafty něco přidávat, zimní i letní opičí kapky do nafty maj na každé pumpě, snad od každého výrobce... Citovat
lampa Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 muj deda jezdil s dieselem pres 30 let (mel a ma Renaulta) - pravidelne tohle delal (mimo servisy), rikal ze opravdu to jde smichat az ke 1:4, ale ze se to nedoporucuje. Aditivim je ale aditivum. Citovat
snowboy Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 Jezdim s diesely uz celkem dlouho a nikdy jsem nic do nafty nepridaval, zadna aditiva, zadny benzin. Jen jednou jsem zkusil Carbon Clean a vysledek byl spis psychologicky. A jeste aby nebyl, za ty prachy Citovat
Ráďa Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 tak to já do nafty přidávám v zimě takovou zelenou sr... co se jmenuje super diesel.Jednou mi zamrzla nafta a od té doby to tam přidávám preventivně. Citovat
mario.mario Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 benzin u naftového motoru používáme leda pro rychlejší a hlavně okamžitý start motoru při teplotách pod bodem mrazu.pro pročištení dieselového systému používáme specielní čističe. Citovat
tomyka Odesláno 2. březen 2005 Odesláno 2. březen 2005 kde ten benzin nalejes pre okamzity start motoru? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.