dodo407sw Odesláno 14. červenec 2011 Odesláno 14. červenec 2011 zdar chlapi vela sa tu pise o zotrvacnikoch, ale nie to co ja chcem vediet takze: 1. ako zistim ze mi odchadza zotrvacnik?? 2. aky typ jednohmmoty vymenim za dvojhmotu?? diky Citovat
Marcel00 Odesláno 14. červenec 2011 Odesláno 14. červenec 2011 vsetko na co sa pytas mas popisane tu: inak o prejavoch a pricinach mas toho hodne... skus pohladat ja som ti nasiel aspon rozdiel medzi jednohmotou a dvojhmotou Citovat
dodo407sw Odesláno 15. červenec 2011 Autor Odesláno 15. červenec 2011 no na prvu otazku som nenasiel odpoved a ani na druhu v podstate Citovat
ozzy56 Odesláno 16. červenec 2011 Odesláno 16. červenec 2011 1.opotřebený setrvačník vydává zpravidla při vypínání motoru různé cvrlikavé kovové zvuky (neznamená to nic,může vydržet ještě desítky tisíc KM) 2.náhradní jednohmotnou sadu za dvouhmotu vyrábí snad jen dvě firmy (VALEO, SACHS??)--sám se rozhodneš,kterou máš dát...(většinou po konzultaci s mechanikem,který to bude dělat) Citovat
Medvěd Odesláno 16. červenec 2011 Odesláno 16. červenec 2011 Já třeba žádný problém se setrvačníkem necítil (žádné cvrlikání, žádné rázy ...) přesto, když mi měnili v servisu spojku (brala až úplně nahoře), definovali jeho stav výrazem: \"na sračky\". [upravil dne 16/7/2011 07:58 Medvěd] Citovat
h4wk3y Odesláno 16. červenec 2011 Odesláno 16. červenec 2011 a ucet pak zpusobil onu \"sracku\", ze ... Me cvrlika uz rok, co jsem auto koupil... Pres zimu bylo ticho, ted pres leto zas cvrlika, kazdy pridani plynu, rychlejsi pusteni spojky ci vypinani motoru... Obcas se za to stydim, ze mi auto vydava takove zvuky... Ale kdyz si vzpomenu na onu sumu, tak si rikam, at si parchant cvrlika, hlavne at drzi :-P.... Citovat
straki007 Odesláno 16. červenec 2011 Odesláno 16. červenec 2011 A porad jezdis i s tim zvedlym vykonem?:D:D Citovat
dodo407sw Odesláno 16. červenec 2011 Autor Odesláno 16. červenec 2011 no mam pocit ze mne to cvrlika ale len ked mam nastartovane a trosku tuknem do plynu na volnobehu tak vtedy trosku, inak vobec... tak to asi bude ono.... Citovat
AnotherOne Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 Je to ono, nerieš. Ďalší príznak, najmä u 1,6 je, že ti to začne pri prudšom pohýňaní vydávať taký hnusný plechový zvuk. Citovat
pavloucha Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 a ucet pak zpusobil onu \"sracku\", ze ... Me cvrlika uz rok, co jsem auto koupil... Pres zimu bylo ticho, ted pres leto zas cvrlika, kazdy pridani plynu, rychlejsi pusteni spojky ci vypinani motoru... Obcas se za to stydim, ze mi auto vydava takove zvuky... Ale kdyz si vzpomenu na onu sumu, tak si rikam, at si parchant cvrlika, hlavne at drzi :-P.... cvrlikám už dva roky,od doby co mám auto,pořád stejně,kdoví jak to cvrlikalo dlouho přede mnou Citovat
Tomin0007 Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 No tak aby tím cvrlikáním motor nedocvrlikal naposled......to je pak asi jiná pálka, když se to urve někde na cestách Citovat
Qcko Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 Mne tiez cvrlika pri vypinani motora a chvilku po starte uz 1,5 roka, predtym neviem, ale neriesim, na jazdu to nema vobec vplyv a spojka sa sprava vyborne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.