Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

1.opotřebený setrvačník vydává zpravidla při vypínání motoru různé cvrlikavé kovové zvuky (neznamená to nic,může vydržet ještě desítky tisíc KM)

2.náhradní jednohmotnou sadu za dvouhmotu vyrábí snad jen dvě firmy (VALEO, SACHS??)--sám se rozhodneš,kterou máš dát...(většinou po konzultaci s mechanikem,který to bude dělat):myslim

Odesláno

Já třeba žádný problém se setrvačníkem necítil (žádné cvrlikání, žádné rázy ...) přesto, když mi měnili v servisu spojku (brala až úplně nahoře), definovali jeho stav výrazem: \"na sračky\".

[upravil dne 16/7/2011 07:58 Medvěd]

Odesláno

a ucet pak zpusobil onu \"sracku\", ze :D...

Me cvrlika uz rok, co jsem auto koupil... Pres zimu bylo ticho, ted pres leto zas cvrlika, kazdy pridani plynu, rychlejsi pusteni spojky ci vypinani motoru... Obcas se za to stydim, ze mi auto vydava takove zvuky... Ale kdyz si vzpomenu na onu sumu, tak si rikam, at si parchant cvrlika, hlavne at drzi :-P....

Odesláno
a ucet pak zpusobil onu \"sracku\", ze :D...

Me cvrlika uz rok, co jsem auto koupil... Pres zimu bylo ticho, ted pres leto zas cvrlika, kazdy pridani plynu, rychlejsi pusteni spojky ci vypinani motoru... Obcas se za to stydim, ze mi auto vydava takove zvuky... Ale kdyz si vzpomenu na onu sumu, tak si rikam, at si parchant cvrlika, hlavne at drzi :-P....

cvrlikám už dva roky,od doby co mám auto,pořád stejně,kdoví jak to cvrlikalo dlouho přede mnou
Odesláno

Mne tiez cvrlika pri vypinani motora a chvilku po starte uz 1,5 roka, predtym neviem, ale neriesim, na jazdu to nema vobec vplyv a spojka sa sprava vyborne :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...