Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

Chystam se koupit peugeota 407 1,6 Hdi z bazaru(AAA),můžete mi prosím poradit na co si dát pozor u bazaru a hlavně u auta?Každej naně nadává ale maj dobrou cenu a auto má najeto jen cca 90 000km tak mě to láká :)

nechám si auto zkontrolovat v Peugeotu a projeduho ho přes Cebii

Moc děkuji za pomoc Jarda.

Odesláno

jak píšeš--nech si ho zkontrolovat v Peugeotu, řeknou ti vše o autě(historii oprav,skutečný stav KM atd.),zjistí,jak je na tom nynější tech. stav auta, jsou to dobře investované peníze :myslim

Odesláno

nie kazde auto je gut,

ale toto je tip top... aspon do doby kym bolo odovzdane do aaa

http://www.aaaauto.cz/sl/peugeot-407/car.html?id=2177053&body=S&make=92&model=1251&palivo=2 osobne som to auto poznal... ;)

inak by som z AAA auto nebral, jedine kompletne preverene po poznani povodneho majitela akompletnej historie ako uz tu vyssie bolo spomenute :papa

kilometre je to posledne co by som pozeral...

ten tvoj vyber s 90t km moze byt daleko v deztolatnejsom stave auto ako to s 150t km... moja rada, je ako radia hore... ziskaj vin, napis sem a dozvies sa viac, jak historiu, tak vybavu a tak aj mozno kilometre...

[upravil dne 12/7/11 19:40 Marcel00]

Odesláno
Nez něco koupiš z AAA tak to pořadně prověř není tam jediný auto v pořádku po dvou zkušenostech s AAA bych u nic už nic nebral

tak jedno je tam super...viz příspěvek výše ;)

měl jsi ho koupit a nemusel by jsi se ptát jestli koupit z AAA ;) bylo tu dost nabízeno

Odesláno
nie kazde auto je gut,

ale toto je tip top... aspon do doby kym bolo odovzdane do aaa

http://www.aaaauto.cz/sl/peugeot-407/car.html?id=2177053&body=S&make=92&model=1251&palivo=2 osobne som to auto poznal... ;)

inak by som z AAA auto nebral, jedine kompletne preverene po poznani povodneho majitela akompletnej historie ako uz tu vyssie bolo spomenute :papa

kilometre je to posledne co by som pozeral...

ten tvoj vyber s 90t km moze byt daleko v deztolatnejsom stave auto ako to s 150t km... moja rada, je ako radia hore... ziskaj vin, napis sem a dozvies sa viac, jak historiu, tak vybavu a tak aj mozno kilometre...

[upravil dne 12/7/11 19:40 Marcel00]

Tohle auto bylo v Brne v Eurocaru někdy v Březnu tohoto roku sem ho chtěl brát ,ma proteklej displei a prej to je od slunce ale neni je mazany a ma další věci to urcite neni kup ok a mimo jine je to videt i na fotce od AAA ma proteklej ukazatel radia

Odesláno
jak píšeš--nech si ho zkontrolovat v Peugeotu, řeknou ti vše o autě(historii oprav,skutečný stav KM atd.),zjistí,jak je na tom nynější tech. stav auta, jsou to dobře investované peníze :myslim

no neviem neviem, či v pežo zistia skut stav km....aspoň u mňa nie som istý a ani oni

Odesláno

neviem, silne pochybujem, nakolko to je strakiho auto... ;)

osobne som si nie isty ci ho v aprili predaval...

a toboz nie v Brne, nakolko straki je z dalekeho zapadu... tak naco by to vlakal az do Brna...

ale mozno sa mylim, niesom vseved ;)

Odesláno

to fifi: ak je historia oprav v ofiko servise tak sa eviduju aj kilometre.

po dovoze na SK/CZ to sem tam niekto stoci o par desiatok tisic dole, ale dosah na evidenciu servisnej historie nema, takze to moze byt odrazovy mostik k zisteniu priblizneho stavu km. V niektorych servisoch ecviduju km aj do riadiacej jednotky. odtial je to mozne dostat jedine prehratim SW... a to si zas netrufne hocikto...

Odesláno

To jsou zase keci: Nic z AAA , mám od nich druhý a nikdy žádný problém;)

Jen poslechni kluky, nech si to auto prohlídnout, zjisti si tady u nás stav km a uvidíš

V každým autobazaru jsou auta špatný a dobrý, záleží na jaký zrovna kápneš:papa

Odesláno

ked kupujes ojazdene auto to je stale o stasti. mozes kontrolovat vsetko ale do srdca auta nevidis. ja som kupil 407 a som zistil ze ma o 100 tisic km viac ,ale nemam ziaden problem som max. spokojny

Odesláno

Tohle auto bylo v Brne v Eurocaru někdy v Březnu tohoto roku sem ho chtěl brát ,ma proteklej displei a prej to je od slunce ale neni je mazany a ma další věci to urcite neni kup ok a mimo jine je to videt i na fotce od AAA ma proteklej ukazatel radia

no jak to tu už bylo napsáno...straki s tím jezdil po celém československu do nedávna,tak asi v březnu jsi ho tam nemohl vidět,ale ať ti to sám řekne bejvalej majitel vozidla ;)

[upravil dne 13.7.2011 09:53 John_Ice]

Odesláno

Koupil jsem manželce v AAA Ford Mondeo rv 2000 a byl tři roky starý.Je to 1.8 V v benzínu.Dovezen ze Saint Trope F.Najeto mněl při koupi 85 tisíc.Nynější stav 205 tisíc.Měním jen olej a liju benzín,destičky a kotouče.Maximální spokojennost.Bez závad.Je to kus od kusu.Zato já si nechal dovéz Passata a to byla katastrofa a to jsme je v DE přebírali s mechanikem z autorizáku.Po třech letech mám o to víc šedivých vlasů.Teď mám z pažouta z B 407 a zatím spokojennost náramná.Oproti Passatu luxus interiér,výbava,kterou sem u Passata ještě neviděl a jede to jak kočárek.Zatím žádný problém....zatím.Passat se sral jen jsem přejel čáru.Že by výměna klimatu :D:D:D:D:D

[upravil dne 13/7/11 09:27 Raiser]

Odesláno

Já mám s ,,áčkama,, celkem dobrou zkušenost,před půl rokem jsem tam kupoval mojí současnou 407-ku,tehdy čerstvě dovezenou z holandska,asi ,,na kšeft,,.Jediná skrytá vada byla nefungující klima,jinak s autem jsem dodnes spokojen,vypadá,že je v pořádku.V peugeotu jsem si ho nechával ověřovat,všechno sedělo.I mi dali slevu 10 tisíc :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...