Adisek Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 Zdravim, Chystam se koupit peugeota 407 1,6 Hdi z bazaru(AAA),můžete mi prosím poradit na co si dát pozor u bazaru a hlavně u auta?Každej naně nadává ale maj dobrou cenu a auto má najeto jen cca 90 000km tak mě to láká nechám si auto zkontrolovat v Peugeotu a projeduho ho přes Cebii Moc děkuji za pomoc Jarda. Citovat
Laďa Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 Zjisti si VIN a ten si nech překontrolovat zde pak nějaké rady máš tady a třeba i tady Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 jak píšeš--nech si ho zkontrolovat v Peugeotu, řeknou ti vše o autě(historii oprav,skutečný stav KM atd.),zjistí,jak je na tom nynější tech. stav auta, jsou to dobře investované peníze Citovat
vrtulnik76 Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 Nez něco koupiš z AAA tak to pořadně prověř není tam jediný auto v pořádku po dvou zkušenostech s AAA bych u nic už nic nebral Citovat
Marcel00 Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 nie kazde auto je gut, ale toto je tip top... aspon do doby kym bolo odovzdane do aaa http://www.aaaauto.cz/sl/peugeot-407/car.html?id=2177053&body=S&make=92&model=1251&palivo=2 osobne som to auto poznal... inak by som z AAA auto nebral, jedine kompletne preverene po poznani povodneho majitela akompletnej historie ako uz tu vyssie bolo spomenute kilometre je to posledne co by som pozeral... ten tvoj vyber s 90t km moze byt daleko v deztolatnejsom stave auto ako to s 150t km... moja rada, je ako radia hore... ziskaj vin, napis sem a dozvies sa viac, jak historiu, tak vybavu a tak aj mozno kilometre... [upravil dne 12/7/11 19:40 Marcel00] Citovat
John_Ice Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 Nez něco koupiš z AAA tak to pořadně prověř není tam jediný auto v pořádku po dvou zkušenostech s AAA bych u nic už nic nebral tak jedno je tam super...viz příspěvek výše měl jsi ho koupit a nemusel by jsi se ptát jestli koupit z AAA bylo tu dost nabízeno Citovat
vrtulnik76 Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 nie kazde auto je gut, ale toto je tip top... aspon do doby kym bolo odovzdane do aaa http://www.aaaauto.cz/sl/peugeot-407/car.html?id=2177053&body=S&make=92&model=1251&palivo=2 osobne som to auto poznal... inak by som z AAA auto nebral, jedine kompletne preverene po poznani povodneho majitela akompletnej historie ako uz tu vyssie bolo spomenute kilometre je to posledne co by som pozeral... ten tvoj vyber s 90t km moze byt daleko v deztolatnejsom stave auto ako to s 150t km... moja rada, je ako radia hore... ziskaj vin, napis sem a dozvies sa viac, jak historiu, tak vybavu a tak aj mozno kilometre... [upravil dne 12/7/11 19:40 Marcel00] Tohle auto bylo v Brne v Eurocaru někdy v Březnu tohoto roku sem ho chtěl brát ,ma proteklej displei a prej to je od slunce ale neni je mazany a ma další věci to urcite neni kup ok a mimo jine je to videt i na fotce od AAA ma proteklej ukazatel radia Citovat
fifi Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 jak píšeš--nech si ho zkontrolovat v Peugeotu, řeknou ti vše o autě(historii oprav,skutečný stav KM atd.),zjistí,jak je na tom nynější tech. stav auta, jsou to dobře investované peníze no neviem neviem, či v pežo zistia skut stav km....aspoň u mňa nie som istý a ani oni Citovat
Marcel00 Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 neviem, silne pochybujem, nakolko to je strakiho auto... osobne som si nie isty ci ho v aprili predaval... a toboz nie v Brne, nakolko straki je z dalekeho zapadu... tak naco by to vlakal az do Brna... ale mozno sa mylim, niesom vseved Citovat
Marcel00 Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 to fifi: ak je historia oprav v ofiko servise tak sa eviduju aj kilometre. po dovoze na SK/CZ to sem tam niekto stoci o par desiatok tisic dole, ale dosah na evidenciu servisnej historie nema, takze to moze byt odrazovy mostik k zisteniu priblizneho stavu km. V niektorych servisoch ecviduju km aj do riadiacej jednotky. odtial je to mozne dostat jedine prehratim SW... a to si zas netrufne hocikto... Citovat
Šalda Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 To jsou zase keci: Nic z AAA , mám od nich druhý a nikdy žádný problém;) Jen poslechni kluky, nech si to auto prohlídnout, zjisti si tady u nás stav km a uvidíš V každým autobazaru jsou auta špatný a dobrý, záleží na jaký zrovna kápneš Citovat
straki007 Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 Ty voleee. Moje auti...............:D:D:D Citovat
Šalda Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 Tak jestli to bude Strakiho auto tak bych to nechtěl:D:D:aut Citovat
Bacil83 Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 ked kupujes ojazdene auto to je stale o stasti. mozes kontrolovat vsetko ale do srdca auta nevidis. ja som kupil 407 a som zistil ze ma o 100 tisic km viac ,ale nemam ziaden problem som max. spokojny Citovat
John_Ice Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 Tohle auto bylo v Brne v Eurocaru někdy v Březnu tohoto roku sem ho chtěl brát ,ma proteklej displei a prej to je od slunce ale neni je mazany a ma další věci to urcite neni kup ok a mimo jine je to videt i na fotce od AAA ma proteklej ukazatel radia no jak to tu už bylo napsáno...straki s tím jezdil po celém československu do nedávna,tak asi v březnu jsi ho tam nemohl vidět,ale ať ti to sám řekne bejvalej majitel vozidla [upravil dne 13.7.2011 09:53 John_Ice] Citovat
straki007 Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 Tak jestli to bude Strakiho auto tak bych to nechtěl:D:D:aut To ani ja...... Citovat
John_Ice Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 Ty voleee. Moje auti...............:D:D:D ...no už asi ne...už tam není Citovat
Raiser Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 Koupil jsem manželce v AAA Ford Mondeo rv 2000 a byl tři roky starý.Je to 1.8 V v benzínu.Dovezen ze Saint Trope F.Najeto mněl při koupi 85 tisíc.Nynější stav 205 tisíc.Měním jen olej a liju benzín,destičky a kotouče.Maximální spokojennost.Bez závad.Je to kus od kusu.Zato já si nechal dovéz Passata a to byla katastrofa a to jsme je v DE přebírali s mechanikem z autorizáku.Po třech letech mám o to víc šedivých vlasů.Teď mám z pažouta z B 407 a zatím spokojennost náramná.Oproti Passatu luxus interiér,výbava,kterou sem u Passata ještě neviděl a jede to jak kočárek.Zatím žádný problém....zatím.Passat se sral jen jsem přejel čáru.Že by výměna klimatu :D:D:D:D [upravil dne 13/7/11 09:27 Raiser] Citovat
filipino Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 Já mám s ,,áčkama,, celkem dobrou zkušenost,před půl rokem jsem tam kupoval mojí současnou 407-ku,tehdy čerstvě dovezenou z holandska,asi ,,na kšeft,,.Jediná skrytá vada byla nefungující klima,jinak s autem jsem dodnes spokojen,vypadá,že je v pořádku.V peugeotu jsem si ho nechával ověřovat,všechno sedělo.I mi dali slevu 10 tisíc Citovat
Adisek Odesláno 13. červenec 2011 Autor Odesláno 13. červenec 2011 Lidi moc děkuju, Projedu ještě pár bazarů a pak prubnu áááčka Pak sem na fórech pečenej vařenej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.