mablees Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Tak já dnes FAP off a EGR ventil off před 3 měsíci repas turba před 12 měsíci chip emise plus mínus stejný (2.2 HDI r.v. 05 200 tis. km ) první poznatek , táhne mě to líp za plynem - příjemné Citovat
filas1 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Jsem na tom stejně jako MotoMoto. Mám najeto 180000, aditivum plné a zbývající životnost FAPu mi to na diagnostice ukazuje 300000. Už mě taky napadlo, že tam FAP vůbec není. Ale pochybuju, že když auto jezdilo jen do Peugeotu v Belgii, že by ho vyndali. Je to asi opravdu tím, že auto jezdilo téměř jen po dálnicích. Já a autem také jezdím pouze na delší cesty, na ježdění po městě mám firemní auto. Citovat
dusan2 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Jsem na tom stejně jako MotoMoto. Mám najeto 180000, aditivum plné a zbývající životnost FAPu mi to na diagnostice ukazuje 300000. Už mě taky napadlo, že tam FAP vůbec není. Ale pochybuju, že když auto jezdilo jen do Peugeotu v Belgii, že by ho vyndali. Je to asi opravdu tím, že auto jezdilo téměř jen po dálnicích. Já a autem také jezdím pouze na delší cesty, na ježdění po městě mám firemní auto. Presne o tom to je. Este by ma zaujimalo co vsetci mate s tym EGR. Vobec to nechapem. V zivote som s nim nemal problem. Citovat
MotoMoto Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Já si myslím, že to je hodně o údržbě a odborné údržbě. Jak vidím tak spousty lidí si doma dělá všechno možné a nemožné a pak spousty věcí nefunguje. Nechci se nikoho dotknout, ale naučil jsem se že jsou věci které prostě by měl dělat člověk který tomu rozumí a ne ho volat až když je něco špatně a nedá se to pomalu dát do kupy. Jasně stojí to peníze, ale možné ve finále méně. Když tu pak čtu jak jim stojí auto u kámoše v \"dílně\" několik měsíců a jak opravůjí způsobem pokus chyba, respektive obráceně, tak to vyjde levněji nechat opravit na prvnbí pokus. Já to vidím v mé branži v práci, tam je to také tak podobně: Víte já mám synovce a ten těm počítačům rozumí (vždyť u těch her sedí celý den) a tak mi to opravoval a opravoval až se z toho zakouřilo a já teď nevím co s tím. :grr [upravil dne 4/4/12 20:49 od MotoMoto] Citovat
Mildík Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Moje řeč, něco prostě musí udělat servis. Mě taky bavěj ty amatérský diagnostiky závady na výtahách, vždycky mě pobaví \" To bude tim koncákem \" , a, přitom, maj třeba jen kamínek ve dveřích, a, ty se nedovíraj. :roker:roker Citovat
štěpuš Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 ahojky všichni mám prosbu a dotaz. koupili jsme c8 a je psáno že má palubní počítač podle návodu by se měl aktivovat páčkou pod volantem stiskem na střed ale měe se nic nezobrazuje:bojim. nevíte někdo kde by mohl být problém?? jinak super autíčko i když je to jen bráška 807;) [upravil dne 6/4/12 10:22 od štěpuš] Citovat
MotoMoto Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Mohl by jsi upřesnit co máš za typ za radio a podobně. Zda máš kulaté budíky a malý LCD displ. a nebo velkou obrazovku? Jinak čelním tlačítkem na páčce stěračů přepínáš dokola radio/CD/(případně AUX). Vombu zobrazení volíš tlačítkem mode na konzoly řazení kde vybíráš dokola Radio/navigace/počítač/telefon. Alespoň u velké obrazovky to tak je. Myslím. Člověk už to dělá úplně automaticky. Citovat
MotoMoto Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Ale proč to píšeš jako dotaz do odstranění FAP to fakt nevím. :D:D Citovat
štěpuš Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 jsem nováček nevím kam co ještě psát měla jsem problém se i orientovat na foru.mám kulaté budíky a klasický malý displej kde se mi zobrazuje rádio a při startování mi to píše na dipleji vše možné jako aktivace denného svíčení odblokování systemu atd.je to po felicii moje první lapší autí takže jsem uplnej nýmand víš:mad:takže se omluvuju:mad: [upravil dne 6/4/12 11:58 od štěpuš] [upravil dne 6/4/12 11:59 od štěpuš] Citovat
MotoMoto Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 V pohodě, ale já Ti asi nepomůžu, protože to ovládání u malého displ. nevím. Vydrž on se někdo ozve. Určitě si dej do popisu co máš za auto, typ motoru a nejlépe i VIN aby Ti mohli kluci pomoci při řešení. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 ahojky všichni mám prosbu a dotaz. koupili jsme c8 a je psáno že má palubní počítač podle návodu by se měl aktivovat páčkou pod volantem stiskem na střed ale měe se nic nezobrazuje:bojim. nevíte někdo kde by mohl být problém?? jinak super autíčko i když je to jen bráška 807;) [upravil dne 6/4/12 10:22 od štěpuš] Přepínání na displeji se ovládá tlačítkem na ovladači stěračů. Je to pogumované tlačítko na \"hrotu\" ovládací páčky. Alespoň tak to funguje mě. Nastavit např jazyk, nebo čas se musí zmáčknout tlačítko na levé str. displeje, pravím se pak mění nastavení. U levého ovladač světel je ten \"špunt taky tím se u mě aktivuje po delším přidržení a následném zvukovém signálu automatické rozsvícení světel. [upravil dne 6/4/12 16:06 od JirkaMTPO] Citovat
dusan2 Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 Trochu to tu ozivim. Dnes som vo Svitavach videl tuto krasnu tabulu podla ktorej ako vidno uz nasi dedovia mysleli ekologicky. A urcite by neboli za fap off.:D:D:papa Citovat
jirkapl Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Tak už i nášemu došlo aditivum , najeto cca 220 tis. dle diagnostitky a zápisům o servise méme druhý filtr . Je moc pěkné že se za autem ani nezakouří , ale to tady nikdo neocení ani jinde nasleví . narazil jsem na - http://www.odstranenidpf.cz/ http://www.odstranenidpf.cz/servis má někdo nějakou zkušenost , na vílet na moravu se mi moc nechce , poraďte Díky Jirka. Citovat
marko306 Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Zopakujem to zas. Tieto autá zveriť len tomu kto sa do toho naozaj rozumie a radšej si priplatím za cestu a viem, že to bude bez problémov. Nie jeden člen tu písal o problémoch ohľadne fapu po návšteve firmy ktorá to robí dlhé roky zo zárukou. A ak vznikol problém, tak sa vyhovorili na majiteľa, že si to sám privodil. Citovat
Laďa Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 A co vyzkoušet tady http://www.dpfe.cz/ nabízejí vyčištění. [upravil dne 1/4/13 17:00 od Laďa] Citovat
straki007 Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Mozna DPF vycisti.MOZNA !!!!! Ale FAP nikdy.........aby fungoval poradne. Ale to je porad dokola. Citovat
MotoMoto Odesláno 2. duben 2013 Odesláno 2. duben 2013 Jak nikdo neocení? Všichni kolem to ocení, jen nečekej že Ti budou děkovat. Ale až ho dáš ven tak to bude naopak. A zkus si spočítat, výměna FAP, doplnění Aditiv a klid a nebo vykuchání. Kolik Tě to bude stát? Je to tak strašný rozdíl aby jsi k vůli tomu pouštěl saze ven? Postavil by jsi se k výfuku na hodinu a dýchal to? Nebo kočárek s dítětem? Jasně ani když tam bude FAP tak to neuděláš a je to rozumné, ale.... No jo zase jsem se ozval, však mě znáte. Jiný už nebudu. Citovat
Milan+ Odesláno 2. duben 2013 Odesláno 2. duben 2013 Že Ti to stojí za to,stále stejná písnička,jináč v kellyně před slevou koupíš fap asi za 6500 Starline a cca 14000 Walker a k tomu potřebuješ cca 4,5lt aditiva,taktéž před slevou cca 4600kč, když to nebude dělat doma ,tak ještě práce v servisu a na to,že to auto projde stk bez problémů a nehulí to o moc víc než s fapem,tak je jasné po čem každý mákne. Podívej se co vám rozváží zboží po LB a nic z toho ten fap nemá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.