Dadadavid Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Ahoj,tak se mi stala skutečně skvělá věc,na inzerci v serveru annonce.cz jsem narazil na velmi příjemného komunikativního pána jménem Rostislav Halík,nabídl mi Nokii N97 se zárukou za naprosto skvělou cenu 2250Kč,..přijel dnes pošťák,naštěstí jsem si ho tady chvilku nechal,abych měl svědka kdyby něco..rozdělávám kvalitně a pečlivě zabalený balík no a kuk!!! Hromada obvazů a dokonce s platností do roku 2014,tak jsem jel věc ihned oznámit na policii,tam se to sepsalo,neřekli mi ani jestli vůbec a kdy peníze dostanu zpět,znovu musím na poštu a tam prý sepsat reklamační řízení a dál se uvidí,protokol doma mám a lékárnu jsem nechal na policii..Jinak ten Rosťa je z Ostravy,takže kdyby jste ho náhodou potkali na netu,tak nic nekupovat!! Já se jen modlím,abych ty peníze ještě viděl...Stalo se vám to taky někdy,jak jste to vyřešili?? [upravil dne 29/6/11 13:48 Dadadavid] Citovat
Medvěd Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Nedělám naprosto skvělé obchody za bezkonkurenční cenu a možná proto se mi něco takového zatím nestalo (ale abych Tě uklidnil, taky jsem o nějaké kačky během svého života přišel - holt jedině chybami se člověk něco naučí). Citovat
BV406 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 to bych si pro ty prachy dojel osobne ... Citovat
Marcel00 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 a myslim ze by sa dotycnemu obvaz urcite zisiel Citovat
straki007 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Noooo. Prachy neuvidis a toho hajzlika taky ne. Policie se tim zdrzovat nebude protoze je to jenom prestupek Jedine ze vas bude vic. A dresa na baliku je urcite vymyslena a prislo mu to na cislo uctu a to tak ze na tve slozence je napsane vymyslene cislo a na jeho pro postu je spravne. Napalili se tak kamosi taky...... Urcite to nebylo aukro.... Citovat
godzila.01 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Taky se mi povedlo pár podobně \" výhodných obchodů \" peníze jsem nikdy neviděl, a po pravdě jsem to raději ani neřešil, bylo by s tím víc starostí než užitku .... Citovat
Dadadavid Odesláno 29. červen 2011 Autor Odesláno 29. červen 2011 Já už to mám vyřešený,zítra dostanu peníze od pošty.,takže super Citovat
Marcel00 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 neda mi nespytat sa, na zaklade coho ti posta vratila peniaze? cize kvazi zasielku akoby nedorucili ? a ostala v slepej ulicke? cize ani dotycnemu peniaze nepridu ? chapem to tak ze mu stopli vyplatu penazi... Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 tak to mas super. Ja, a ted at se nikdo neurazi, ale byl jsem dvakrat podveden obchodniky z ostravy. Jednou se mi penize vratily po pul roce ruznych mailu, telefonatu, dopisu a vyhruzek. Jednou se mi to nepovedlo vubec. Takze ja uz jsem obezretnej z regionu typu ostrava, most, cokoli brat. bohuzel Citovat
vendelinek Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 a to si to platil dobírkou?Nějak nechápu,proč by to platila pošta:myslim Citovat
Dadadavid Odesláno 29. červen 2011 Autor Odesláno 29. červen 2011 Platil jsem to dobirkou,postak byl svedek pri zjisteni ze tam neni mobil co tam mel byt a posta penize zadrzela,zitra mi penize vydá a balík pujde zpět odesílateli... Citovat
Marcel00 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 mozno tak zverejnit ten inzerat ? kazdopadne super a som rad ze sa ti to podarilo vyriesit a vcas zachytit... i ked balik asi nepride kam ma... [upravil dne 29/6/11 15:13 Marcel00] Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 super, hned bych to loupnul i na anonci Citovat
oddie Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 tak to mas super. Ja, a ted at se nikdo neurazi, ale byl jsem dvakrat podveden obchodniky z ostravy. Jednou se mi penize vratily po pul roce ruznych mailu, telefonatu, dopisu a vyhruzek. Jednou se mi to nepovedlo vubec. Takze ja uz jsem obezretnej z regionu typu ostrava, most, cokoli brat. bohuzel Když jsem před časem prodával díly z aut, dost kupujících bylo ze severní Moravy. Dost jsem se divil že se jim vyplatí jet 400 km pro blbou převodovku, když třetinu ceny a celej den projedou, a ptal jsem se, jestli tam nemají vrakoviště. odpověď byla vždy stejná - máme, ale je tu příliš mnoho podvodníků prodávajících nefunkční a namaskované věci, tak si proto radši zajedem k vám, i když je to dražší, vy to nemáte zapotřebí. A není to zdaleka jen má zkušenost, když jsem to někde dával k dobru, dost prodejců mi potvrdilo, že oni mají totéž. Dtto u celých aut na prodej... Citovat
Dano406 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 tak to mas super. Ja, a ted at se nikdo neurazi, ale byl jsem dvakrat podveden obchodniky z ostravy. Jednou se mi penize vratily po pul roce ruznych mailu, telefonatu, dopisu a vyhruzek. Jednou se mi to nepovedlo vubec. Takze ja uz jsem obezretnej z regionu typu ostrava, most, cokoli brat. bohuzel Na tom MOSTĚ něco bude? Souhlasím. Citovat
Ravel Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Dadadavide, musím tě zklamat, nejdražší autolékárničky jsou ve vozidlech ministerstva obrany a v armádě. Jedna za cca 5.000,- Kč Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Tak ale to ti neprijde podozrive ? 2250 kč za N97 v zaruce ? To je jak s tou 307 ckou Nikdo, kdo predava neco v perfektnim stavu, nedava velmi nizkou cenu pro nic za nic ... Jedine ze je to pak tva rodina nebo dobrej znamej, ale zadnej prodejce na internetu neni samaritan ... Citovat
Dadadavid Odesláno 29. červen 2011 Autor Odesláno 29. červen 2011 Lubk0: Jde o to,že jsem hledal nějaký telefon,nevěděl jsem,kolik stojí normálně N97,prostě jsem chtěl jen nějaký slušný dotykáč...samozřejmě sháním dál,ale už jen přes Aukro... Citovat
dzavel Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 tak to mas super. Ja, a ted at se nikdo neurazi, ale byl jsem dvakrat podveden obchodniky z ostravy. Jednou se mi penize vratily po pul roce ruznych mailu, telefonatu, dopisu a vyhruzek. Jednou se mi to nepovedlo vubec. Takze ja uz jsem obezretnej z regionu typu ostrava, most, cokoli brat. bohuzel Když jsem před časem prodával díly z aut, dost kupujících bylo ze severní Moravy. Dost jsem se divil že se jim vyplatí jet 400 km pro blbou převodovku, když třetinu ceny a celej den projedou, a ptal jsem se, jestli tam nemají vrakoviště. odpověď byla vždy stejná - máme, ale je tu příliš mnoho podvodníků prodávajících nefunkční a namaskované věci, tak si proto radši zajedem k vám, i když je to dražší, vy to nemáte zapotřebí. A není to zdaleka jen má zkušenost, když jsem to někde dával k dobru, dost prodejců mi potvrdilo, že oni mají totéž. Dtto u celých aut na prodej... Vrakáče tady opravdu moc slušné nejsou. Parkovací senzor jsem si raději nechal poslat z Prahy. Spousta dílu je i z PL a to taky není echtovní Dadadavid: Vyser se na aukro no muže být to samé. http://mobilni-telefony.heureka.cz/nokia-5230/ Citovat
vendelinek Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Tak na tom aukru si dej taky pozor,neni prodejce jako prodejce,z vlastní zkušenosti vim a s tema mobilama na aukru sou taky podfuky,dej si pozor na poláky,prodávaji napodobeninu a dělá to čína,jeden známej si kdysi taky objednal dotykovej pěknej:D za třetinovou cenu(líbila se mu cena),pak prodejce doháněl asi půl roku,nakonec mu na aukru zavřeli přístup,protože nebyl sám,kdo se nachytal,mám pocit že víc než 50 lidu,jestli ten telefon dostal nebo ne to už nevim,protože už tam nedělám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.