Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj asi bych nechtěl šíbry - kdo byl tady na foru tak jim tam teče včetně mých 3 a nevíme co s tím. Dveře el bez problému, občas mi blikne chyba ESP, ale funguje. Výměna FAP náplně apod je určitě nákladnější, ale jinak asi stejné problémy jako u ostatních vozů a modelů. RV 2004 2,2 HDI spokojenost ! Určitě je to taky o štěstí jaký chytíš kus - držím palce při výběru.

Odesláno

Jinak jsem uz to zatejkani kolem sibru vyresil... stalo me to 30kc :D staci to cely (gumy pod oknama) prostrikat silikonovym olejem ve spreji.a nijak nesetrit.. takze ted misto cca 1- 1,5l vody tak max 3 kapky

Odesláno

To víš je to pro Tebe skok do jinšího vozu. Nevím jak ostatní ale já dost nachytal bolestí. El dveře je zatím asi jedna z mála věcí která nezlobí a je to opravdu fajn,obzvlášť na DO ! Moc se tu toho nepíše o potížích. Teď momentálně mám KO čidlo ABS. A nemálo maličkostí i větších věcí řešil. A to to auto vypadalo fakt pěkné,prostě smůla. Dostalo přesdívku \"rozmazlená princezna\" protože se tak chová :D . A jinak bych asi nešetřil na výkonu motoru. Nejsem závodník ale vím že je fajn když naložené cajkama se to hýbe a co vím jednou při opětovném prodeji nikdo lenochy nechtěl. Tak zlom vaz ať máš štěstí, autobusík je to prostorný a pohodlný !!!

Odesláno

Kdyby jsi chtěl tak moje 807 je na prodej. Nespěchám, ale když budeš mít zájem tak je to možné realizovat okamžitě. Technicky naprosto v pohodě, dobrá výbava a skutečné kilometry. Důvodme je jak jsem tu psal mnohkrát, že mi vadí ta středová konzole s řadicí pákou. Musím do něčeho co je je jinak uděláno.

Odesláno

No tak ja mam momentalne Evasion aj 807. Je to generacny rozdiel . 807 je uplne ine auto . motor 2,2 sice podla mna od spodu trosku lenivy aj poruchovejsi. Uz som to tu niekde pisal interval na rozvod je 160 000 (podla mna je to privela ) samozrejme ze pri 154 000 skocil a riesil sa repas v zaruke. Takisto problem s turbom a prevodovkou ale to je na dlhsiu debatu. Elektrika v pohode el. dvere to je super luxus 4 zonova digi klima 8 x airbag vacsi vnutorny priestor , pohodlnejsie zadne sedadla , je to super auto. Ale tiez ho budem predavat a ostanem pri starsom , lebo potrebujem teraz trosku penazi.:papa

Odesláno

Díky moc všem majitelům za svoje názory a poznatky. No já jsem do svého auta už vrazil okolo 140 tis i s lpg. mám tam stropní monitor 15 palců, mám 7 sedaček + lavici, takže 8 míst v pohodě. Mám najeto asi 50 tisíc a celkem 223 tisíc. Tak jsem si říkal jestli není čas se podívat po něčem novějším. je mi jasné že za moje auto dostamu tak polovinu. Ale jsem trochu puňťa na pořádek a detaily. Je fakt že ten středovej panel je pro mě hrůza, ale asi bych to zkousnul, kdybych věděl že zbytek auta je v pořádku a pohodlný. Jen jsem v tom nikdy neseděl a nejel, tak nemám možnost porovnat:-( Je fakt, že neřeším nějáké ty dublíky od kamínků,protože toho se nachytá na cestě mraky, ale aby to zevnitř bylo udržované a čisté a spolehlivé. Není taky někdo z Náchodska a okolí, kdo by mi svoje autíčko ukázal? MotoMoto a co by jsi chtěl za svého mazlíčka? a co mě o něm řekneš? Docela mě to zajímá. Kolik máš psaných sedadel v TP?atd.:D

Odesláno

Ostatní se ptej co by tě zajímalo. Když jsem auto kupoval tak půla uvnitř byla ještě zabalena i gelitu, podlahy a tak. Takže uvnitř bych řekl hodně zachovalé. Zvenku, jak píšeš občas nějaký kamínek. Teď třeba tuklé sklo, ale to nechám po dovolené vyměnit v autorizovaném servisu včetně čidel světla a deště. Mám na to naštěstí pojistku.

Odesláno

No zní to zajímavě, ale ta cena je dost, já myslel něco kolem 250 tis. Je mi jasný že ručíš za auto, ale:-) uvidíme. Jinak jsi mě ujistil, že to má všechno co bych chtěl. A to jsou otočné sedačky, tempomat a 8 míst. to přesně scháním.

Odesláno

Ťeď na před měsícem to prošlo komletní prohlídkou v autorizovaném servisu včetně všech výměn olejů a filtrů, takže se může hned jezdit bez jakýchkoliv nákladů a investic. Navíc vše zkontrolováno. Kromě automatické převodovky, vyhřívaných sedaček a kůže a střešních oken to má snad veškerou výbavu co znám a navíc je to už nový model.

Odesláno

Mám fiat ulysse r.v. 99, 2,0 benzín 97kW, automatická klima, xenony, odstřikovače předních světel, 6 oken v el. otočné přední sedačky,mám všech 7 sedadel, i lavici do třetí řady. Obě plata do kufru, kratký i dlouhý. Natažný el. kabely do zadní schránky na 600 watovej měnič na 220. Stropní monitor 15palců, rádio pioner, LPG megic III, mám movou zapalovací cívku, novou řídící jednotku, nové brzdy, přebroušenou hlavu a těsnění pod hlavou, nové ramenana předku. dal jsem tam tažné, ale moc nepoužíval, atd. No docela jsem si stím užil. Tak ted zvažuji prodej a koupi nového, ale ještě nejsem rozhodnutý. Kamarádi mi to rozmlouvají, ale já mám občas takové úlety:D chtěl bych něco většího, novějšího. Myslel jsem na peugeot expert. Ale to mi příjde zase moc velké. A taky si nechci koupit něco sčím budu mít problémy. Tak jsem zase koukal po C8, nebo 807, ulysse v jtd nechci.

[upravil dne 25/6/11 20:52 aaamilan]

[upravil dne 25/6/11 21:11 aaamilan]

Odesláno

Nechci aby se z toho tady stal bazar, chci jen poradit na co si dát pozor při výběru 807, na co je náchylná a jaké mám přednosti. Jinak všem moc děkuji, jsem rád že to tady žije.:mrk:mrk:mrk

Odesláno

Škoda, před dvěmi týdny jsem byl v České Skalici, mohl jsem se zastavit. Možná tam ještě letos pojedu, ale nebude to dřív než za měsíc. Pokud bys jel kolem Vrchlabí tak dej zprávu a zastav se.

Pokud chceš něco většího než 806 tak si nekupuj 807 nebo C8, je to přibližně stejný, někdo dokonce tvrdí, že novější je menší. Osobně se mi líbí Peugeot Expert Tepee II L2 hlavně tou velikostí, takže bych Ti ho doporučil. Ale mně zatím stačí to co mám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...