Přejít na obsah

aaamilan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    204
  • Registrace

Vše od uživatele aaamilan

  1. aaamilan

    zapnutý chladič

    Pokud má climatronic, tak se klima většinou zapne sama po nastartování i s větrákem, pak se musí vypnou.
  2. aaamilan

    zapnutý chladič

    Ahoj, neměl jsi zapnutou klimu, že ti běželi oba větráky? Ta teplota je myslím normální, taky se mi to tak pohybovalo i když jsem koupil jiný termostat. Je možnnost koupit termostat na dvě různé hodnoty.
  3. Jo jo, je to t4 v syncru
  4. Ahoj lidičky, tak jsem to nevydržel a koupil jsem si jiné auto, tak kdyby měl někdo zájem o trojlavici tak ji rád prodám někomu kdo ji potřebuje.
  5. aaamilan

    Řemenice

    Díky všem za pomoc.
  6. aaamilan

    Řemenice

    Tý jo to je docela darda, s dph 3618,- to je mazec
  7. Ahoj prosím o radu, utrhla se mi řemenice na klikové hřídeli a nemůžu dát dohromady rozvody. Nemáte stím někdo zkušenost? nebo nemáte možnost sehnat jinou (novou). Je to na ulysse220 r.v.99 2.0 benzín, 97kW. Díky
  8. aaamilan

    Diagnostika - Lancia Zeta

    Vedle řídící jednotky, kouknu jestli nemám fotku a když tak ji sem dám [upravil dne 23/11/12 11:19 od aaamilan]
  9. aaamilan

    Kontrolka vody

    Ahoj, nevíte někdo kolik vody je v chladícím systtému?
  10. aaamilan

    šířka sedadel

    Prostrřední řada a zadní řada, široké sedačky mají 51cm. Úzká sedačka prostřední řady má 43cm. [upravil dne 4/11/12 10:44 od aaamilan]
  11. aaamilan

    palivový filtr

    Ahoj já mám 2l benzín r.v.99 a filtr mám u nádrže benzínu je to hned před nádrží. Mezi nádrží a přední nápravou.
  12. aaamilan

    Diagnostika - Lancia Zeta

    Ahoj zkus kouknout na elektrický pojištovák, je to na levé straně u motoru s červenou hlavou, jestli není vyskošený, zkus to zmáčknout. Potom by to mohl být imobilizér. Koukni jestli ti kontrolka bliká, svítí, nebo je zhasnutá při startování. Já měl podobný problém a mě odešlo relátko, které je vedle řídící jednotky, to prý dává elektrický proud na zapalovací cívku a na čerpadlo do nádrže. To jen tak na okraj. Jinak to potom zkus přez diagnostiku. To ti udělají v jakýmkoli servisu. Většinou za to chtějí od 400 do 600kč
  13. aaamilan

    budiky na 806

    Tad u nác to dělal v jednom servise, měnil motorky, ale popravdě už bych si to tam nedal. Ale když na netu zadáš opravy tachometrů nebo tak něco, tak ti vyjedou firmy které se tím zabývají.
  14. aaamilan

    budiky na 806

    Tak to nevim. Já nechával opravit budíky. Nejjednodušší je zkusit vyměnit buíky z auta v kterých fungují a víš, že jsou v pořádku a pokud ti to bude fungovat, tak je to v budíkách.
  15. aaamilan

    budiky na 806

    Ahoj, tachometr mě to ze začátku dělal taky, že mi neukazoval, nebo že nespadl zpátky na nulu. Takže jsem jel třeba 50 km a ukazoval mi 95km. Zkus víckrát za sebou zapmonu klíček aby se rozsvítili kontrolky a zase to vypni, třeba pětkrát. Mě pokaždé o trochu spadla ručička o něco dolů až zpět na nulu. Ale po nějáké době se to zase rozhodilo.
  16. aaamilan

    budiky na 806

    Ahoj tak moje zkušenosti s budíky. Pořád jsem sháněl nové a funkční budíky, protože mě štvalo že mi nefungoval otáčkoměr a popřípadě i palubní počítač. Po výměně třech budíků jsem to vzdal. Po nějáké době jsem sehnal jinou řídící jednotku na které jsem nechal odstranit pouze imobilizér. zkusil jsem to dát do auta, jestli to je dobře odblokovaný a při nastartování jsem zjistil, že budíky fungují a to bez problémů a ukazují vše jak má. Vím řeknete, že jsem měl proměři zda do budíků jde proud atd. Nevím jak to je možný, ale v kabelech proud je, řídící jednotka posílá impulzi ale budíky nešli. To jen moje zkušenost. Jo pokud náhodou sháníte budíky mám je doma.Jak v celku tak i rozebrané.
  17. aaamilan

    Centrál dálka

    Chci říci že, já jsem na to musel taky tlačit , spíš nechtem zmáčknout a byla vymačkaná gumička a přez gumičku se nepořídilo zmáčknout ten mikrospínač, ale jak to vypadá u tebe to nevím. Tak to rozdělej a uvidíš co je špatného.
  18. aaamilan

    Centrál dálka

    Ahoj měl jsem podobný problém s kílčem, byli promačkaný čudlíky na dálkáči, rozdělal jsem to, znova připájel a koupil navé gumičky do ovladače a zase to funguje už to běhá 3 roky. Jen musíš zjistit jestli to je vysílačem (klíčkem), nebo příjmačem.
  19. aaamilan

    Montaz dvd na strop.

    Super, vypadá to dobře, tak Ti přeji hlavně at ti to bezproblémů funguje.
  20. aaamilan

    Montaz dvd na strop.

    dusan2. Ahoj tak jak probíhá montáž DVD, už to máš hotový? když tak dej nějáké foto jak to vypadá
  21. aaamilan

    Spotřeba....

    Já mám 2.0, 97kW 16v s LPG a spotřeba se pohybuje také kolem 11l na 100km záleží jak se jezdí, ale já mám docela těžkou nohu:D ale chorvatsko jsem pořídil i k 9l. Záleží jak se daleko jezdí. Ale přez 12l jsem se ještě nedostal.
×
×
  • Vytvořit...