Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

uz se to tu rozebiralo, doslo se k nazoru, ze to stejne malokdo pochopi, ono leckdy i kdyz blikas treba zrovna na nekoho, kdo ma nalepen znak peugeot-clubu, tak to nemusi pochopit (bud si nevsimne meho znaku klubu - kor kdyz ho mam na zadnim okne :D ) a kolikrat to cloveku v ten moment tak rychle nedotece, co ze to ten protijedouci asi chtel ( pac se bud clovek soustredi zrovna na neco jineho nebo si muze myslet, ze je vepredu na silnici nehoda, policie nebo jiny zvirata nebo ze neco nesviti apod.)

Odesláno

problem se zdvihanim ruky je, ze se vetsinou predni sklo docela leskne :D leda vzdycky stahnout okynko :D

Odesláno

Přijde mi to ujetý - tos okoukal od pražských tramvajáků? Ti se zdraví při každém míjení souprav a opravdu jsem to, proč si kynou rukou i desetkrát denně nepochopil.

když mně bude zdravit nějakej piškoťák bliknutím, první co si řeknu - tak kdepak máme radar?, pak zauvažuju, zda mi neodešlo automatické rozsvěcení světel a pak, až už bude o několik km mimo, mi možná doklapne, že to byl klubák a chtěl mně pozdravit.

Odesláno

nahodou tramvajaci jsou docela dobry, pac kolikrat vymejslej blbinky, kteryma se pri mijeni bavi a je sranda je i pri tom pozorovat, vic by asi mohl referovat treba Adraj ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...