Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

doufam že jsem to moc nepodcenil , to že tam bude akce pro 30 lidi by me nenapúadlo v tydnu ani omylem. no uvidime , ja budu přesně na 18:00

Odesláno

Ferry díky, ale to máš zbytečnou zajížďku ;) Já myslel, kdyby jel někdo vyloženě kolem \"nádraží\". Ono to odsud zase tak složitá cesta není - 10min tram a z palmovky 10min bus :D

To já tam teda budu dřív, když je tam ta párty - třeba něco dostanu:aut

[upravil dne 14.7.11 13:06 MJSytic]

Odesláno
Ferry díky, ale to máš zbytečnou zajížďku ;) Já myslel, kdyby jel někdo vyloženě kolem \"nádraží\". Ono to odsud zase tak složitá cesta není - 10min tram a z palmovky 10min bus :D

To já tam teda budu dřív, když je tam ta párty - třeba něco dostanu:aut

[upravil dne 14.7.11 13:06 MJSytic]

Ja jedu s kolegou v 17:00 z Chodova a asi to vezmem pres Zizkov,stavime se u Vasendy vyzvednout kolegovo auto,pak mozna do AK na skok a on pak jede domu a ja nahoru na Prosek ;) Tak kdybys chtel okolo 17:15 nabrat treba na Biskupcove s tim ze ale budes muset vydrzet nez vyridim Vasendu (a AK mozna) dej vedet pres SZ ;)

Odesláno

tak jsem doma , pocasi hnus , misto celkem i bylo ale přiště určitě jinde,

rád sem viděl po delší době staré známé ,poznal Medvědí skorodvojče a věřím že se mezi námi líbilo i opavákům.

Odesláno

..o nic jste neprisli sraz fajn lidi fajn jako vzdy ALE TO POCASI ..

Odesláno

misto je to fajn a i pekny vyhled, jen by to chtelo rezervacku k nejakym normalnim stolum a ty stolecky nechat odvezt detickam do skolky na hrani :) Sedet mezi Pe.Trem a MJSyticem se fakt nedalo :D sorry klucii, neberte to osobne ;)

No a holt to pocasi, asi jen, ze tento zpusob leta, zda se mi ponekud nestastny :) tak snad priste :myslim

Odesláno

Počasí hnus, sezení nešťastné u tří stolků venku, takže to bylo takové separátní. Příště radši zase třeba Džbán, nebo Radnice, dle uvážení. Setkání se sympatickými Opaváky, snad se jim s námi líbilo:papa.

Odesláno

Bobovka je zajímavá, ale mám podobné výhrady jako Honza Z (ještě k tomu mně nevyhovoval systém obsluhy a nabídka jídel - asi jsem už moc zmlsanej). Příště jsem jednoznačně pro změnu a navrhuju vyzkoušet http://www.upecku.cz/index.php?misto=2&&akce=kdenasnajdete , což je restaurace poblíž už vyzkoušené Radnice, ale disponující velkou zahrádkou. Pokud by byl zájem, mohu na září zařídit rezervaci.

P.S.

Omlouvám se všem, které jsem na sraze přehlížel jak rodné lány, ale prcek mi nějaké hluboké řeči prostě nedovolil.

[upravil dne 14/7/2011 23:05 Medvěd]

Odesláno

TAk jsme doma,cesta v pohodě,až na dvě auto nehody na dálnici. Jedna byla dost škaredá:( nedobrždění a pak to šlo jak po másle celkem 6 vozidel :(

Jinač bychom chtěly poděkovat za milé přijetí a pozornost od předsedy. Lidičky mě překvapily svoji výřečností a vstřícností. Byli jsme jako doma,jen že pamatovák kdo je kdo jaksi nevyšel. :D:D Překvapilo mě jak brzo to s končilo,čekal jsem párty až do ranních hodin (aspoň by nám to čekaní na přílet opožděného letu rychleji uteklo:) a zpoždění šesti hodin mě dostalo,to jsem očekával u vlaku :mrk)

Počasí je alchymie,co jsme v Praze tak to nějak hapruje.

Ještě jednou děkuji všem přítomným za přijetí a pokec. A tímto vás zvu na náš sraz 27.7. je to co bys kamenem dohodil,tak dorazte :D:D

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...