Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny. Plánuji dovolenou do Itálie (Benátky) s 807. Máte někdo zkušenosti co se týče cesty. Chtěl bych jet přes Železnou Rudu, protože pojedu od Plzně. Viděl bych to na Passau, Salzburg a Villach. Nevíte jestli se platí v Rakousku tunely zvlášť, nebo stačí dáln. známka. Popřípadě zda se tunelům vyhnout? V Itálii vůbec netuším. Díky za rady a vaše postřehy.

[upravil dne 19/6/11 22:13 Gymor]

Odesláno

Já osobně bych to z Plzně bral normálně na Regensburg, Mnichov, Insbruck a přes Brenner dolů do Verony a pak na Benátky.

Podle mě nejrychlejší cesta, jedeš pořád po dálnici, Německo zadara, Rakousko dálniční, Brenner byl loni tuším za 8 Euro a pak mýto přes Itálii.

Odesláno

Vychází to okolo 6 Eur na 100 km v Itálii. Já jako jihočech jezdím jinudy ale jinak buď opatrný na sobotní přejezdy. To je masakr ! A Rakousko má dálničku na 10 dní a některé velké tunely jsou placené. To najdeš na netu. Šťastnou cestu :-).Budeme kousek od sebe...

Odesláno

Pokud bych měl jet v sobotu tak se Mnichovu zdaleka vyhnu. A jel bych asi rovnou od Plzně na Dvořiště, nestojí to za to stát tam v těch sobotních kolonách. A nebo tam dojet někdy před destátou dopoledne.

Jinak se přimlouvám za ten Insbruck a Brener i když je to dražší. Ale ne o moc protože Kačberský tunel je také za prachy. A navíc se tam dost často stojí. Nevím zda už pustili oba tubusy.

Ale asi bych raděj zaplatil Rakouskou známku než se motat mimo dálnici po Rakousku.

Odesláno

když pojedu k Padove tak mě každej žene přes Graz,takže znojmo vídeň...že je to blbost a mám jet přes Mnuchov a innsbruck?...to mi připadá jako normální cesta.

Odesláno

Z Plzně jsi v Mnichově za 3-4h záleží podle tempa takže čas prujezdu kolem Mnichova se dá v klidu naplánovat..

Nikdy jsem se tam nezasekal na více jak hodinu ale je fakt, že v sobotu jsem tamtudy jel jen jednou.. Jinak zbytek cesty je vyloženě na pohodu. Jezdili jsme od nás z Náchoda pravidelně makat do Turína a těch 1200km se dalo zvládat za 11h, podle mě to z Plzně do Benátek vyjde na nějakých 8-9h cesty.

Odesláno
Podle tohoto plánovače http://www.viamichelin.com/

to vyjde na stejno. Graz, Vídeň kratší cesta o cca 30 km ale dražší o cca 2 E než přes Innsbruck.

Já to mám jednodušší, jedu do Rosolina Mare tam vede od nás jen jedna cesta.:D

Kam tam,nebo kde máš ubytování,já tam byl loni a super.

Odesláno

Ty výkřiky o kolonách, sobotě ne a podobné jsou fakt k smíchu, nebo spíš k pláči. Stačí jet ve vhodnou dobu. ZÁSADNĚ vyjíždím v sobotu - ve 3 ráno z Prahy. Mnichov tak stihnu projet v pohodě a klídku před 7 pěkně přímo po Frankf/Mitl. ringu, protože tam v tu dobu není ani auto a je to nejkratší. V 8 míjím Ga-Pa a v pohodě přejedu ten kousek po jednotřídce zadem do Innsbrucku, v tu dobu ještě pořád jede minimum aut a tahle cesta je skoro o 100km kratší než okolo Mnichova obchvatem a dál po rakouské dálnici. Kolik proti mě najedete, po dálnici s omezenou rychlostí, která je o tolik delší? Čtvrt hodiny možná. Dole v Innsbrucku natankuju - mimo dálnici znatelně levněji, a většinou si i střihnu Brenner po staré jako odreagování.

Odesláno
Podle tohoto plánovače http://www.viamichelin.com/

to vyjde na stejno. Graz, Vídeň kratší cesta o cca 30 km ale dražší o cca 2 E než přes Innsbruck.

Já to mám jednodušší, jedu do Rosolina Mare tam vede od nás jen jedna cesta.:D

Kam tam,nebo kde máš ubytování,já tam byl loni a super.

Tady http://maps.google.it/maps?f=q&source=s_q&hl=it&geocode=&q=Via+Biancospino+6,+Rosolina+Mare&sll=45.120764,12.325609&sspn=0.012415,0.019226&ie=UTF8&hq=&hnear=Via+del+Biancospino+in+Rosolina+Mare,+6,+45010+Rosolina+Rovigo,+Veneto&ll=45.123232,12.321146&spn=0.011098,0.019248&t=h&z=16 resedence Marina

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...