Přejít na obsah

Gymor

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 3008
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Příchovice
  • Stát
    Česká republika

Gymor's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Gymor

    světla

    Moje zkušenost z výměnou žárovky. Poprvé jsem si to okouknul za pomoci zrcátka a teď to zvládám tak ani ne do minuty. Že bych kvůli výměně žárovky měl sundavat nárazník, tak to tedy určitě ne.
  2. Gymor

    oprava ruční brzda

    Lze koupit opravná sada pro zadní třmen, ale v tomhle případě ti to asi moc nepomůže. V sadě je pár gumiček a válec. Měl jsem stejný problém jako ty. Poprvé jsem to celý prostříkal různými přípravky. To fungovalo tak 14 dní a pak zase problém. Nakonec jsem to dal známýmu, který to celý rozebral a vyčistil. Teď druhý měsíc bez problému. Jinak nový třmen stojí okolo 5.000,- Kč, myslím.
  3. Gymor

    Výměna žárovek

    4 - Obrysová světla: W 5 W. Zatlačte světlo zevnitř směrem ven z nárazníku. Přitáhněte světlo směrem dopředu. Otočte objímku žárovky o čtvrt otáčky směrem doleva a vyndejte ji. Otočte žárovku o čtvrt otáčky směrem doleva, vyjměte ji a vyměňte. Při zpětné montáži nasaďte světlo do vnější polohy a vtáhněte ho směrem do nárazníku.
  4. Gymor

    mokro u nohou řidiče

    Čau. Já bych to tipnul, že nebude hadice vypadnutá, ale bude ucpaný odtok na konci. To samé jsem řešil minulý rok. Stačilo pročistit a pak asi 14 dní než to vyschlo. Nicméně, stejně to budeš muset rozebrat, aby ti to mohlo schnout. Jinak někde už tady no téma bylo vlákno a bylo to tam i nafocené.
  5. Gymor

    Cesta do Itálie

    Díky diskutujícím za postřehy. Dnes jedem.
  6. Zdravím všechny. Plánuji dovolenou do Itálie (Benátky) s 807. Máte někdo zkušenosti co se týče cesty. Chtěl bych jet přes Železnou Rudu, protože pojedu od Plzně. Viděl bych to na Passau, Salzburg a Villach. Nevíte jestli se platí v Rakousku tunely zvlášť, nebo stačí dáln. známka. Popřípadě zda se tunelům vyhnout? V Itálii vůbec netuším. Díky za rady a vaše postřehy. [upravil dne 19/6/11 22:13 Gymor]
  7. Gymor

    Sedadla

    Já ji sháněl asi rok a nakonec jsem ji sehnal na inzerát v Praze za 10.000,- Kč. Myslím, že nová stojí okolo 25.000,- Kč.
  8. Gymor

    klepání od motoru

    Tenhle víkend jsem řešil stejný problém. Existujou levnější varianty, myslím pořízení neoriginální řemenice. Dá se sehnat okolo cca. 1700,- Kč, ale taky vím, že zrovna tahle levnější varianta vydržela okolo 40.000 km. Možná to byl zrovna nepovedný kus, ale já když jsem to odbjednával, tak jsem radši pořídil origo. Jenže k tomu je samozeřejmě nová kladka a řemen. Takže mě to vyšlo : řemenice 3510, kladka 1998 a řemen 733. S prací jsem tam nechal 6500 a to mi to dělal známý. No ale už je to zase tichošlápek.
  9. Gymor

    Voda u řidiče + foto

    Připojuji se. Stalo se mě to samé. Doporučuji každému preventivní kontrolu té koncovky. Ty starosti se sušením za to nestojí. Škoda, že to výrobce nevyřešil trochu víc přístupnější.
  10. Gymor

    ochranný rám

    Doufám, že až to někdo někde obejví, tak že si nebude hrát na svém písečku.
  11. Přesně to samé se mě stalo na levých zadních dveřích. Uvnitř mechanismu táhel je takovej divně naohýbanej plíšek a ten se mi rozlomil. Samotný to prý nejde sehnat, jenom celá ta sada toho mechanismu. Vyprdnul jsem se na to a ono to jde taky, jenom si na to zvyknout.
  12. No nabídka zboží je tak nějak na jejich stránkach. Prodavačka mi dneska říkala, že to vidí tak do června než bude úplný konec.
  13. http://www.halfords.cz/prodejny/prodejny_halfords.html
  14. Vzhledem k tomu, ž obchodní řetězec Halfords odchází z ČR jsou tam docela dobrý ceny a akce. Dneska jsem si koupil střešní box Thule, na který byla sleva 3000,- Kč.
  15. Gymor

    Ruční brzda

    Žádná gumová záslepka tam není. Dneska jsem zajel na rampu a zjistil jsem, že se nevrací táhlo na brzdiči. Prostříkáno, rozběháno a už to maká tak jak má. Díky všem.
×
×
  • Vytvořit...