Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

U 406 se udává správné ET 18. ET 25 bych nedával, nejspíš by ti dřely (mně dřely při rejdu kola s ET 27, zrovna teď jsem to řešil a zbavil se jich).

Odesláno

To je škoda,on mi je totiž nabídl za můj mobil(Nokia N95) a doplatek 1500kč...Tak mi to přišlo jako pěkná nabídka,ale jinak prachy na nové kola nemám :( , snad bude brigáda...

Odesláno

Z Forda by neseděla středová díra.

Neutrácej za zbytečnosti.

A už vůbec nehraj na \"výměny\"!!! Jedině prodat a koupit. Aby sis přesně uvědomil cenu jedné a druhé věci. (Záhy bys zjistil, že jeté liťáky jsou dosti neprodejné).

Jinak - vítej mezi námi. Dovolím si takhle radit - mohl bys být mým synem.

Odesláno

Nechci ti do toho kecat, ale jestli nemáš peníze a chceš kupovat kola stylem \"mobil + doplatek\" a teď čtu \"snad bude brigáda\", tak to se na kola radši vykašli (je s tím víc starostí než kolik to přinese užitku + ještě se o ně budeš bát, takže bezpečnostní šrouby, přezutí a toto a tamto...) a peníze co máš si schovej. Až se ti něco posere, budeš jenom rád, žes kola nevzal a máš nějaké peníze bokem.

Odesláno

ak mas len jednu sadu diskou tak sa oplati viazt hliniky s pneumatikami rocne prezuvas dvakrat,a niektore hliniky su i lacnejsie nez plechace respektive tam nieje az taky velky rozdiel v cene neberiem do uvahy super znacky .Tie z fokusu neber dvovody ti uz uviedli

Odesláno

Tak to je jednoznačný,když by mi drhly,tak je jasný,že je nevemu..Co vše chci na autě udělat,tak nový kola,svařit nárazník,přetěsnit vanu a turbo,dát klempířovi přední blatníky,hodit je do laku,nalepit čelní sklo,nabarvit okruže sahar,dát tahokov černé barvy do nárazníku,lišty co vedou od znaku lva,tak je odstranit,zavařit zadní kliky(mám shnilý jejich držáky) a otvírání kufru,dát nový neodlepující se kryt airbagu spolujezdce,či vyměnit palubovku za tu z novějšího modelu a jako poslední přemýšlím,jestli se vyplatí dát předek z nového modelu,což znamená nové blatníky,nárazník a kapota,ovšem to bych musel sehnat v dobé ceně a hlavně v barvě,tím by odpadlo to,že bych musel ty svoje původní blatníky dávat klempířovi a lakovat je...Vypadá to na dost věcí,ale mám to spočítaný,o cenách mám přehled a není to zase tak moc.Doufám,že mi auto vydrží cca 3-4 roky,pak pořídím nové vozítko,zůstanu věrný značce,chci Peugeot 407 2.0HDI :)

Koblih69: Kola nevím,ale pneu 195/65 R15..takže ty co mám bych bral vždycky s sebou na technickou :D

[upravil dne 18/6/11 17:03 Dadadavid]

Odesláno

Tak si je vem do kufru až se něco stane a k nim platíčko rohypnolů. Rohypnol dáš přihlížejícím a než přijede nehodovka nahodíš povolený kola... a \"já nebourám\" neplatí. Manželka taky nebourá a už jí 3x nabourali. Z toho 2x kontrolovali vzorek a rozměry pneu... nebyla to její vina, ale kdyby to nebylo v pořádku pojišťovna neplní, a to nedej bože kdyby se někomu něco stalo... to se pak nedoplatíš. Dej tam co tam patří, nebo legalizuj jiný rozměr.

Odesláno

Stifler :Tak nějaký peníze mám,záleží na tom,do čeho budu chtít investovat,já mám nerozhodnou osobnost a už dlouho přemýšlím,jestli investovat do nové grafiky či do auta...jak pc tak i auto jsou moji koníčci :) Mám 5 tisíc,tak když budu potřebovat,zbytek nebude problém sehnat si myslim...

Odesláno

Tak za 5 tisíc si nekoupíš ani jediný kolo z toho tebou uvedeného odkazu, to si radši kup nějaká ojetá kola a doufej, že nebudou nikde házet a budou schopný provozu bez investic. Grafiku nekupuj, pokud ti všechno běhá (předpokládám, že nepotřebuješ mít u hraní her max. detaily). Grafika je věc, která ztrácí okamžitě na hodnotě. Já si kupoval v roce 2007 fung novou sotva na trh uvedenou grafiku nVidia 7950GX2. Byla to první gigovka na celosvětovém trhu a myslel jsem si, že když si koupím tu nejlepší věc na trhu, že mi to hodně dlouho vydrží, ale nic takovýho se nestalo. Počítač jsem vloni prodal za 10.000,- Kč komplet a ta grafika mě o ty 3 roky dříve stála samotná cca 17.000,-Kč. Nyní už bych si tyhle peníze dokázal představit utratit zcela jinak. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...