Dadadavid Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 Ahoj,chci se zeptat,jaký máte názor na tyto kola a hlavně,zda-li mi budou bez podložek pasovat na 406ku kvůli ET,nikde jsem to nedohledal,tak snad bude někdo vědět http://auto.bazos.cz/inzerat/10376271/Prodam-nebo-vymenim-kola-ATSr-16-et-25.php Citovat
Guest Džůny Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 U 406 se udává správné ET 18. ET 25 bych nedával, nejspíš by ti dřely (mně dřely při rejdu kola s ET 27, zrovna teď jsem to řešil a zbavil se jich). Citovat
Dadadavid Odesláno 18. červen 2011 Autor Odesláno 18. červen 2011 To je škoda,on mi je totiž nabídl za můj mobil(Nokia N95) a doplatek 1500kč...Tak mi to přišlo jako pěkná nabídka,ale jinak prachy na nové kola nemám , snad bude brigáda... Citovat
P607Olda Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 Z Forda by neseděla středová díra. Neutrácej za zbytečnosti. A už vůbec nehraj na \"výměny\"!!! Jedině prodat a koupit. Aby sis přesně uvědomil cenu jedné a druhé věci. (Záhy bys zjistil, že jeté liťáky jsou dosti neprodejné). Jinak - vítej mezi námi. Dovolím si takhle radit - mohl bys být mým synem. Citovat
Guest Džůny Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 Nechci ti do toho kecat, ale jestli nemáš peníze a chceš kupovat kola stylem \"mobil + doplatek\" a teď čtu \"snad bude brigáda\", tak to se na kola radši vykašli (je s tím víc starostí než kolik to přinese užitku + ještě se o ně budeš bát, takže bezpečnostní šrouby, přezutí a toto a tamto...) a peníze co máš si schovej. Až se ti něco posere, budeš jenom rád, žes kola nevzal a máš nějaké peníze bokem. Citovat
krtek 2 Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 ak mas len jednu sadu diskou tak sa oplati viazt hliniky s pneumatikami rocne prezuvas dvakrat,a niektore hliniky su i lacnejsie nez plechace respektive tam nieje az taky velky rozdiel v cene neberiem do uvahy super znacky .Tie z fokusu neber dvovody ti uz uviedli Citovat
koblih69 Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 Jaká kola / pneu máš zapsané v TP? Citovat
Dadadavid Odesláno 18. červen 2011 Autor Odesláno 18. červen 2011 Tak to je jednoznačný,když by mi drhly,tak je jasný,že je nevemu..Co vše chci na autě udělat,tak nový kola,svařit nárazník,přetěsnit vanu a turbo,dát klempířovi přední blatníky,hodit je do laku,nalepit čelní sklo,nabarvit okruže sahar,dát tahokov černé barvy do nárazníku,lišty co vedou od znaku lva,tak je odstranit,zavařit zadní kliky(mám shnilý jejich držáky) a otvírání kufru,dát nový neodlepující se kryt airbagu spolujezdce,či vyměnit palubovku za tu z novějšího modelu a jako poslední přemýšlím,jestli se vyplatí dát předek z nového modelu,což znamená nové blatníky,nárazník a kapota,ovšem to bych musel sehnat v dobé ceně a hlavně v barvě,tím by odpadlo to,že bych musel ty svoje původní blatníky dávat klempířovi a lakovat je...Vypadá to na dost věcí,ale mám to spočítaný,o cenách mám přehled a není to zase tak moc.Doufám,že mi auto vydrží cca 3-4 roky,pak pořídím nové vozítko,zůstanu věrný značce,chci Peugeot 407 2.0HDI Koblih69: Kola nevím,ale pneu 195/65 R15..takže ty co mám bych bral vždycky s sebou na technickou [upravil dne 18/6/11 17:03 Dadadavid] Citovat
koblih69 Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 Tak si je vem do kufru až se něco stane a k nim platíčko rohypnolů. Rohypnol dáš přihlížejícím a než přijede nehodovka nahodíš povolený kola... a \"já nebourám\" neplatí. Manželka taky nebourá a už jí 3x nabourali. Z toho 2x kontrolovali vzorek a rozměry pneu... nebyla to její vina, ale kdyby to nebylo v pořádku pojišťovna neplní, a to nedej bože kdyby se někomu něco stalo... to se pak nedoplatíš. Dej tam co tam patří, nebo legalizuj jiný rozměr. Citovat
Dadadavid Odesláno 18. červen 2011 Autor Odesláno 18. červen 2011 koblih69 :Aha,díky za poučení,to je dobrý vědět,že to až takhle při nehodě kontrolujou,zůstanu tedy u svých rozměrů,až budu kupovat nový kola Citovat
krtek 2 Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 tie 16 palcove sa daju zapisat ja ich mam 205/55 R16 na 6.5J krat 16 (zapisane,nie na aute:)) [upravil dne 18/6/11 16:21 krtek 2] Citovat
koblih69 Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 Třeba tyhle nejsou špatný: http://aukro.cz/15-4x108-dezent-v-citroen-peugeot-i1670621224.html Citovat
Dadadavid Odesláno 18. červen 2011 Autor Odesláno 18. červen 2011 Koblih:Ty jsou pěkný,líbí se mi ty co jsi mi poslal a pak ještě tyhle http://aukro.cz/alukola-rc-spider-sada-4-ks-7x15-4x108-et15-nb65-1-i1650337754.html .Ostatní co tam je v tom rozměru,tak se mi už nelíbí. Citovat
Stifler Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 Dadadavid: Ale jestli jsi koukal na cenu u těch kol, co jsi sem dal, tak je to docela pro tebe asi nereálná částka... Citovat
krtek 2 Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 mne paprskove kolesa pripadaju moc sportovo na 406 ale kazdemu to ,co sa mu paci Citovat
Dadadavid Odesláno 18. červen 2011 Autor Odesláno 18. červen 2011 Stifler :Tak nějaký peníze mám,záleží na tom,do čeho budu chtít investovat,já mám nerozhodnou osobnost a už dlouho přemýšlím,jestli investovat do nové grafiky či do auta...jak pc tak i auto jsou moji koníčci Mám 5 tisíc,tak když budu potřebovat,zbytek nebude problém sehnat si myslim... Citovat
Stifler Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 Tak za 5 tisíc si nekoupíš ani jediný kolo z toho tebou uvedeného odkazu, to si radši kup nějaká ojetá kola a doufej, že nebudou nikde házet a budou schopný provozu bez investic. Grafiku nekupuj, pokud ti všechno běhá (předpokládám, že nepotřebuješ mít u hraní her max. detaily). Grafika je věc, která ztrácí okamžitě na hodnotě. Já si kupoval v roce 2007 fung novou sotva na trh uvedenou grafiku nVidia 7950GX2. Byla to první gigovka na celosvětovém trhu a myslel jsem si, že když si koupím tu nejlepší věc na trhu, že mi to hodně dlouho vydrží, ale nic takovýho se nestalo. Počítač jsem vloni prodal za 10.000,- Kč komplet a ta grafika mě o ty 3 roky dříve stála samotná cca 17.000,-Kč. Nyní už bych si tyhle peníze dokázal představit utratit zcela jinak. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.