Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Demontáž vstřikovačů 2.2.HDI

Recommended Posts

Odesláno

Máte někdo zkušenosti s demontáží? Zatím jsem se o to nepokoušel, ale co slýchám nejdou ven.. volal jsem do servisu, kde na to mají vytahovát.. a řekli mi že 10tisíc za vytažení vstřiků. Vytažení!! Je tohle normální?

Prosím diskuze pouze na téme 2.2HDI, jiné vstřikovače tímto problémem vytahování netrpí.

Odesláno

motor je tak za pade a nevís jak na tom je

10 tis je normal cena , vim ze v Neratovicich ma nekdo vytahovak za 8 litru vynda all vstriky ale kontakt nemam,

normalni ceny jsou 10-13litru

ber to tak jeden vstrik repasovany ne novy stoji 17tisic ....

• O 2 týdny později...
Odesláno
:D :D :D ne, vskutku to nemám jako koníček, auto mám jen a pouze k užitku. Jen umím tak trochu počítat... Opravy má smysl vztahovat pouze k najetým km, ne k pořizovací hodnotě vozu, kde platí, že čím levnější, tím dražší opravy potřebuje.
Odesláno

U moji to slo ven tezko ale sly vsechny 2 sli lehce 1 hure a ten posledni se tahal cely den s prestavkama.Ale delal jsem ted jinou 2.2 a tam jsem povolil a normalne vytahnul.Takze ne u vsech to nejde.

Odesláno

Tiez si myslim ze ak mi ma auto par rokov sluzit a chcem sa nanho spolahnut tak potrebuje nejake investicie a okrem toho mam rad veci na aute v poriadku a 100 % funkcne. Aj starsie auto z vela km moze byt spolahlive a uplne funkcne. Mam doma dva take tak vie co hovorim.:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...