Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, jsem tu nový a trochu \"v presu\". Pojedu se podívat na ojetou 206CC (rok výroby 2004 a najeto cca 100000km). Mohl by někdo napsat, na co se především zaměřit? Nemám s Peugeoty zkušenosti...

P.S. jestli je tu lepší sekce pro můj dotaz, tak prosím MODy o přesunutí...

Odesláno

Já už jsem starý kus, takže rada:

zaměř se na prodávajícího, jaký dojem udělá.

Dovozci to stáčejí a potřebují vydělat.

V Českých Budějovicích máme taky špatnou zkušenost s autorizovaným servisem. Přijeli tam naši (ředitel a obchodník) ze Šumperka, 607-mu vzali z bazaru do značkového servisu na prohlídku a \"vše v pořádku\". Později jsme se dozvěděli, že auto bylo bourané, ale servis byl zřejmě domluvený s bazarem na zatajení.

Takže před koupí dej sem prolustrovat VIN a celkově zjisti o autě co nejvíc, hlavně od koho to kupuješ - případně to napiš sem, pro vyjádření ostatních.

Odesláno

U cc hlavne skontroluj ci funguje strecha, Zavieranie otvaranie a kludne aj 10 krat. A zasiel by som aj do umyvarky so zatvorenou strechou ci niekde nepreteka. Nedaj sa prehovorit ak nieco nebude uplne ok ze to je len mikrospinac atd. Tych mikrospinacov je tam hafo a oprava bez skusenosti je skok do hrobu. Ostatne veci su ako u beznych aut.

Odesláno

Dík za odpovědi-už jsem si myslel, že můj dotaz zapadne..:)

Je to tohle auto:

http://www.tipcar.cz/peugeot/peugeot-206-cc-1.6i-cz-18055289.html (nachází se v autobazaru Soren)

Auto je italka-toho se moc nebojím-v okolí mají lidi docela dobré zkušenosti s auty z Itálie..

VINko jsem si nechal projet cebií a mělo by všechno být OK-střechu vyzkouším (jestli mě nechá jet s autem do myčky-o tom si moc iluze nedělám, tak aspoň zkouknu neporušenost těsnění), pak na zvedáku vyzkouším vůle zadní nápravy (což jsem se dočetl tady na foru jako častá bolístka 206tek)...napadá někoho ještě něco? (myslím opravdu nějakou častou závadu-funkčnost klimy a jiných hejblat beru jao samozřejmost...)

[upravil dne 8/6/11 21:58 Diablo]

[upravil dne 8/6/11 21:59 Diablo]

[upravil dne 8/6/11 22:01 Diablo]

[upravil dne 8/6/11 22:08 Diablo]

Odesláno

Popozerat tesnenia mozes, ale nic nemusis najst.

Mozno by bol majitel rad keby si mu to prebehol na umyvarke. :D

Skus ho presvedcit. Najskor skontroluj vsetko okolo, kazdt vypinac, komplet svetla ci funguju, zatvaranie, otvaranie strechy, prevez sa a potom mu navrhni este tu umyvarku. Bez testu vodou by som bol trochu v obavach co sa bude diat pri 100km/h za dazda.

Odesláno

Preco by majitel ty nedovolil ist na umyvarku s autom ked si ju zaplatis ?

Preboha, ked nic neskryva, tak prenho lepsie nie ? Aspom bude mat \"zadara\" umyte auto :)

Odesláno

VINko jsem si nechal projet cebií a mělo by všechno být OK-

No to VINko chtěli chlapi hlavně na prověření servisní historie přes servicebox, pokud se nemýlím:aut

Takže pokud bys chtěl mít info co se na tom opravovalo a při kolika km, tak se neboj a klidně ho sem vlep ;)

[upravil dne 9.6.11 11:05 MJSytic]

Odesláno

ja treba bych byl proti vjet do mycky s cc, protoze s coupe tam proste nejezdim, ale dal bych cestne prohlaseni na tesnost.

jinak opravdu zkontrolovat tu strechu, s BMW Z3 jsem to vyzkousel jednou, odjel a kdyz jsem napodesaty chtel nandat strechu za deste, tak jsem byl v pici...

Dival jsem se na fotky, a prijde mi, jako by to dostalo ranu na zadek, ale mozna je to blbe vyfoceny :)

[upravil dne 9/6/2011 10:06 Scratch]

Odesláno

Mě, když jsem se rozhodoval pro koupi 206+, mi majitel Peugeotu u nás ve městě říkal, že ať do CC určitě nechodím, že prý většina je bouraná, několikrát viděl na vlastní oči, že CCčka byly normálně rozpůlený a zase svařený, tak nevím, přeci jenom tam pracuje už dlouho tak asi nějaký zkušenosti má. Ale nevím, co je na tom pravdy, já ti přeju aby si zrovna ty měl puga v pořádku :super.

Odesláno

Vepředu to má sedřenej narazník, vzadu taky trošku ale to vem asi čert. Pokud váš VIN, hoď ho sem a budeš chytřejší. Ale z podezíravosti vůči českejm bazarům bych tam někde hledal zradu, když nebude, jen dobře ;)

Odesláno

Na levém zadním blatníku a víku se mi nezdá ta spára a ani barva blatníku vůči víku..ale to možná jen klame fotka..

A co bych poradil..Kup 307CC nebo 306ku cabrio + 206ku za tu cenu budeš mít 2 auta..

Odesláno

To se nám to tu rozjelo to je dobře:D

VINko je VF32DNFUF43816818 za info budu rád

Co se týká odřenin na obou náraznících všiml jsem si jich-oprava \"za pár korun\" a co se týká spáry zadního víka, dneska jsem zkoumal CC na ulici a mělo tu spáru taky trochu větší...:myslim

Odesláno

Díky aspoň něco-vypadá to, že výbava sedí-i kola jsou originální, takže to vypadá, že od neděle budu patřit taky do lví rodiny-uvidíme...:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...