Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

34. sraz Peugeot Clubu Šebetov 26.-28.8.2011 - obecná diskuze

Recommended Posts

Odesláno

Způsobili jste si komlikace :D -> budete mít větší pohodu, páč nedojedu ... už jsem si přesunul hraní v závislosti aby se mi hodilo na Šebe vono a vracet to už asi nepůjde ...

Díky ... :nevim:D:D:P

Odesláno

Hmm,tak tentokrát do Šebetova nejedem,ten víkend se zrovna jede Barum rally a tu jsem vynechal pouze když jsem byl na vojně (1982-84) :roll

Těšili jsme se,protože to máme blízko a vždy se nám tam s Kubíkem líbilo,hlavně loňský orieňťák,kde jsme posbíraly hodnotné ceny :D:papa

Odesláno

Tema vycisteno.

- debaty na tema konkursy a vyhlasovani srazu pokracujte v oddelenem vlakne. Zatim v sekci srazy, mozna se presune do Club.

- debaty o (ne)pouzivani motorky a jine nesouvisejici veci debatujte prosim jinde.

Dekuji.

Odesláno

vas ty motorky asi hodne serou co?

Lvíčku, taky se těšíme, i na dřevo :D

[upravil dne 20/6/2011 11:25 Scratch]

Odesláno

Scratch: Ne, proc? Me jsou celkem volne. Ale co ma informace o Tvem vyletu k Budejicum spolecneho se srazem v Sebetove?

Uplne stejne bych odtud odmaznul debatu o vyletu busem na Kokorin.

A toto je doufam posledni off topic v tomto vlakne.

[upravil dne 20.6.11 11:36 Vvitty]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Po přečtení vlákna k přihlašování vzdávám účast v šebetově kvůli malému počtu chatek. Předpokládám, že tam bude řada osob s dětmi, kteří chatky zaberou (stejně jsou jenom dvě). A já v autě spát nebudu (stan ani karavan nevedu).

Navíc ten termín mi tolik nevyhovuje, jako vždy se kryje s F1, tentokrát se Spa ... stačilo, že jsem letos přišel o sobotu v Monaku ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...