Kdo Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 Všichni znáte ty medicínské skleněné ampule s různými léky, kterým se napiluje ten krček, pak odlomí a obsah se natáhne do injekce. Taky si takové nosím s premedikací na chemo a když jsem ji včera předával sestřičce tak mě napadla jedna věc. Jak se to proboha vyrábí?? Ta ampule je jednolitá, tj. z jednoho kusu a když si představíme, při jaké teplotě je sklo tvárné, aby ampule vznikla, jak do toho ještě dostanou tu kapalinu, aniž by se v konaktu s rozžhaveným sklem ihned nevypařila?? Možná si řeknete:\"tvoje starosti bych chtěl mít\", ale opravdu nechtějte. Jde jen o můj pokus přijít na jiné myšlenky, abych se nezbláznil z přemítání nad slovy mého onkologa o: nezabrání nejefektivnějších metod léčby, výrazné progresi nemoci a nepříznivých prognózách. Omlouvám se za tenhle výlev. Citovat
AnotherOne Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 Zataví sa len špička tej ampulky. Citovat
Ferry Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 taky si myslim, ze se ampule predvyrobi tak, aby mela jen uzounke hrdlo a po naplneni se jen ostrym plamenem zatavi vrsek, ono v te tloustce steny neni zase treba tak velke doby k prohrati, takze se zbytek ampule s naplni ani nestaci nejak vyrazneji ohrat a pritom v danem miste dojde zataveni Citovat
Kdo Odesláno 17. květen 2011 Autor Odesláno 17. květen 2011 V podstatě jsem si myslel totéž, jen jsem si nebyl jist tou tepelnou odezvou danou silou stěny. Jinak vám pěkně \"děkuju\" za rychlou odpověď. Teď abych si vymýšlel nějakou jinou hovadinu. [upravil dne 17/5/11 17:41 Kdo] Citovat
FrantaCV Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 Hele zkus třeba tohle: Vždycky jsem věděl, že budu slavný a bohatý, starost mi dělá, že se tak ještě nestalo.... to Ti zabere tolik času, že na ostaní už se nedostane. Citovat
vendelinek Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 V podstatě jsem si myslel totéž, jen jsem si nebyl jist tou tepelnou odezvou danou silou stěny. Jinak vám pěkně \"děkuju\" za rychlou odpověď. Teď abych si vymýšlel nějakou jinou hovadinu. Kdo] Ty se asi hodně nudíš,co:myslim:D já teda do práce nechodim,ale na takovýdle hovadiny nemám čas:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 tady asi nekdo necte poradne. Drz se, pane Kdo a pozdravuj zenu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 Zataviš to i nad lihovým kahanem, dělal jsem trubičky k akvariím a jde to uplně samo. I když dnes jsou už k dispozici ruzné plynové hořáky tak by to šlo rychleji Citovat
aka Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 no a jak je to s tim, ze v zubni paste jsou tri barvya nesmichaj se, uz taky odhalili! Citovat
Kdo Odesláno 20. květen 2011 Autor Odesláno 20. květen 2011 Drz se, pane Kdo a pozdravuj zenu Děkuji za podporu a pozdrav rád vyřídím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.