Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

jestli je displej C to co mam v aute ja, tak se divim vsem, kteri po nem touzite. po zahrati se stava necitelnym, takze jste vlastne bez displeje. v lete tim padem porad. jestli mate funkcni starsi displej, tak se jej drzte.

Odesláno

dali by ste sem prosim fotto displey tipu C a B aby som vedel aky mam v aute ja mam 1.8 81 KW neMUX ovladanie pod volantom mam a display mam velky tak budem vdacny no mne neukazuje palubny PC ale ed idem v nastaveni dysplaya tak mi tam ukaze i speed unit tam ci chcem KM ,alebo mile neviem teraz skratku a ovladanie palubneho je na pačke stieračou bo mne tam ten gombik nejde ani len potlačit tak či to moze byt tym lebo teraz neviem ci mam alebo nemam palubny PC dakujem vopred :)

Odesláno

palubni PC nebudes mit, to bys mel na te pacce sipku a slo by prepinat cudlikem na konci packy zobrazovane udaje. Displej budes mit typ B (po stranach ma 2 tlacitka k nastavovani), kdybys mel C, musel bys k nemu mit i dalkove ovladani, pac bez nej se neda nastelovat ani cas ani datum (nema nastavovaci cudliky)

PPC by mel jit aktivovat pres diag, mozna bude jen potreba dotahnout jeden drat od RJ motoru do jednotky BSI (ale i ten by mohl byt uz natazen) a budes potrebovat udelat spinac na tu packu steracu

Odesláno

ano na Bdispleji lze rozjet PPC, neni treba C, to je treba akorat kvulli GPS navigaci, pro kterou vsak stejne nejsou mapy, takze je k prdu, jen mozna trochu lip graficky vypada nez ten disp.B, ale zase ma ty zminovane problemy se zobrazovanim za tepla

Odesláno

ja som nedávno vyhodil zo 406 Cdisplej s MUX , chce ho niekto? ale akurát na údajoch o dojazde spotrebe atď je nečitateľný hehe ( chýba mu tam pár riadkov, pred pol rokom jeden, teraz asi desať ) s Bdisplejom som teraz obrátil Chorvátsko a nazad super vec, lepšie čitateľnejší je ako C , ja by som C už nechcel po zahriati išiel kontrast niekam za hory :bacha

• O 1 rok později...
Odesláno

Chlapi poradte prosím. Protože se půl roku neúspěšně domlouvám se Strakim na DIAG, zajel jsem dnes do Olomouce do Peugeotu, kde jsem chtěl aby mi aktivovali páčku na ovládání rádia, která nefunguje od doby, kdy jsem vyměnil mizící displej C (navigace) za displej B. Trápili se s tím přes půl hodiny a na závěr mi řekli, že auto s displejem pro navigaci nebude pořádně fungovat s B displejem. Údajně displej pro navigaci není C, ale CT a Bčkovej tam nebude fungovat. Anebo mám údajně B displej z auta z neMUX verze a proto to nejede. Prostě to takhle okecávali, jediný co se povedlo bylo že mi nastavili jinou křivku hlasitosti v autorádiu a musel jsem zaplatit a jet nasranej domů. Dokážete mi poradit, jestli mě vodili za nos, nebo jestli je to možný že C displeje jsou 2 typy - C a potom nějakej CT pro navigaci a v tom případě Bčkovej nebude pořádně fungovat a nebude šlapat páčka pod volantem? JSem totálně zklamanej a nasranej, řekli mi že buď si mám koupit Cčkovej co tam patří, nebo nechat B a oželet ovládání páčkou pod volantem... :(:grr

PS: jedná se o HDI rok 2002

[upravil dne 14/8/12 16:33 od Ducatista]

Odesláno
Požádej někoho s MUXovým displejem jestli by ti ho na chvíli nepůjčil a vyzkoušej to.

To mi nepomůže, to bych si musel půjčit ten B displej z MUX verze a jet opet do Peugeotu na DIAG, aby to aktivovali. A znovu platit za DIAG s tím, že výsledek bude nula, se mi už nechce :( Navíc bohužel nikdo ze známých 406 MUX nemá...

Jen mě napadlo jestli s tím někdo nemá zkušenost.

Odesláno

Moc se v tomhle ještě neorientuju, ale podle mě je to blbost. V autě jsem originál navigaci měl a teď tam mam display B a šlape všechno jak má...teda mimo tý navigace samozřejmě...

Odesláno
Moc se v tomhle ještě neorientuju, ale podle mě je to blbost. V autě jsem originál navigaci měl a teď tam mam display B a šlape všechno jak má...teda mimo tý navigace samozřejmě...

presne tak, a teraz má každý mobil navigačku a nové mapy :super

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Mohl by sem někdo dát fotky těch různých typů displejů? Mám v tom hokej jako prase, mám podle všeho B (ukazuje datum, teplotu nebo čas / rádio nebo CD a další řádek s malými číslíčky CD v changeru) a má po straně dva seřizovací čudlíky. Kamarád má ale displej, který má těch řádků víc (ukazuje mu taky dojezd a graficky otevřené dveře, mně je to jen vypisuje), ukazuje mu to hodiny i teplotu najednou, ale taky to má ty dva seřizovací čudlíky. Oba jsou oranžovo-černé, oba máme ovládání rádia pod volantem. Je ten jeho C?

[Edited on 2/12/12 19:48 by Stejsn]

Odesláno

JJ, mám tam typ A, už jsem to zjistil a řeším to v jiném vlákně. Je to rok 2001 (květen) a příjde mi, že tam ten displej asi ani nemá co dělat.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Prosím o radu! Sehnal jsem si displej typ B, abych ho vyměnil za typ C, který už byl vadný, ale zjistil jsem, že podsvícení displeje B je řešeno 3 žárovičkama, který se zasouvaj zezadu do krabice displeje. Tyto žárovky já však nemám, protože starý displej typ C byl podvícenej integrovanejma LEDkama, který byly součástí displeje.

Netušíte kde sehnat tu osvětlovací sadu s těma žárovkama a hlavně kam se to připojuje???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...