Přejít na obsah

rinnegato

Uživatel
  • Počet příspěvků

    99
  • Registrace

Vše od uživatele rinnegato

  1. rinnegato

    Display peugeot 307

    Tak jem sháněl a sháněl a nemůžu nic sehnat. Napadla mě ještě přestavba na 12ti PIN display. Máte s tím někdo zkušenosti, jestli by to šlo? Nesehnal jsem zatím nikde plány elektriky k autu, ale počítám, že dva piny budou napájení, dva CAN... existuje třeba nějaká redukce?
  2. rinnegato

    Display peugeot 307

    Diky za odpovedi. Zkusi. tedy asi jit cestou vymeny puvodniho displayeza funkcni. Akorat me zarazilo, kdyz jsem ho vyndal,ze to je 6ti pinovy... Da se to sehnat?
  3. rinnegato

    Display peugeot 307

    Pořád sháním nějaké info. Podle všeho mám tedy radio RT3 s vysvíceným displayem, jako je na fotce. Rád bych display nahradil tím větším (neví, jak se jmenuje). Čekají mě nějaké záludnosti? Změna zapojení, doplnění nějakých kabelů, atd...? Eventuelně kdyby někdo měl schema, jak to mám teď a jak by to mělo být s tím větším displayem.
  4. Ahoj ve spolek, mám Peugeot 307 r.v. 2004 s radiem a displayem - viz. foto. Display je vadný. Chtěl jsem ho tedy vyměnit za nový. Zjišťoval jsem postupně na netu, jaké jsou možnosti a mimo jiné jsem narazil na aliexpresu na sady rádio+display...je to už větší display, jako je ve faceliftových modelech, ale nejsem si jist, jestli by to šlo jen prohodit s tím, že veškerá kabeláž je připravena a chodilo by to. Případně jsou nějaké jiné možnosti, jak mít provozuschopnou sadu, na které bych viděl informace z palubního PC a autorádia za relativně nízký peníz? Líbilo by se mi například řešení - viz. foto. Tedy ponechat originální autoradio a vyměnit za větší display..
  5. rinnegato

    samovolny posuv sedadla

    Jo ještě jsem zapoměl říct jednu podstatnou věc-nastavování na polohu 1 vůbec nefunguje, takže jezdím na polohu 2. Tlačítka v sedačce jsem mšl už rozebraný-jsou ted uvnitř vyčištěný od veškerejch nečistot, znovu sestavený a mám to i proměřený, že po stisku tlačítek (M, 1 nebo 2) se to projeví i na odporu, který měřím na konektoru. Ale jednotka mi na stisk 1 vůbec nereaguje.
  6. rinnegato

    samovolny posuv sedadla

    Tak tady stránka o sedačkách z návodu.
  7. rinnegato

    samovolny posuv sedadla

    Navod mam jen takove j co jsem stahl z netu-originalu k autu uz se asi nedopatram. Packy tempomatu a radia mam ty placatej si.
  8. rinnegato

    samovolny posuv sedadla

    V návodu k autu nic o tomhle není. Je tam jenom jak si nastavit sedadlo,jak to uložit do paměti a jak to z paměti vyvolat. Jestli se má sedadlo samo při zamknutí auta posunout dozadu tam není (ale to podle mě neznamená, že to tak nemůže být). Jinak mám rok 2002.
  9. rinnegato

    samovolny posuv sedadla

    Nenene...mechanismus to určitě není-je to nějaký zádrhel v elektrice,ale nevím ani jak to má fungovat správně, tak nevím ani jakou chybu mám řešit....
  10. Panove potrebuju poradit.Mam el. sedacky a po zamknuti auta se mi NEKDY stane,ze mi sedadlo ridice odjede az dozadu.To same se stane vzdy,kdyz dojedu,vypnu motor,vytahnu klicek a dvere otevru az cca 30 vterin po tom.Stejne tak se mi NEKDY stava,ze po vypnuti motoru,nez uplne vypnu klic,tak se mi sklopi zrcatka k autu.Oboje je vlastne z jedny jednotky,tak. Pocitam,ze to bude spolecna zavada. Nevim ale,jakej je normalni stav-ma sedacka odjizdet a zrcatka se sklapet nebo ne? Pripadne nema nekdo schema zapojeni techdle veci?Uz síi s tim neťvim rady. [upravil dne 13.1.2013 10:04 od rinnegato]
  11. rinnegato

    Schema originál navigace

    Jo tak to jsem byl u tebe..... přesně tak
  12. rinnegato

    Schema originál navigace

    Jo v mim aute toho vubec podle vin moc nesedí Už na to koukal někdo tady odsud a říkal, že to auto vůbec nesedí-mám novou elektriku a dle vinu by měla být stará..... Rád bych si to dozapojil jen tak pro radost že to tam je.....ať se mám v čem vrtat
  13. rinnegato

    Schema originál navigace

    Já už to takhle koupil, takže ani nevím. V kufru mám jednotku navi s CD-tam je konektor uškublej to jsem už viděl.... Pak mmám na střeše anténu-zatím nezjištěno kam vede. Display C mám vyměněný za B. Pak jsem koukal, že v palubce nad budíkama mám nějakou kovovou krabičku (velikost zhruba jako cigarety)....z ní vede taky něco jako anténní drát. No prostě schema by pomohlo, abych se v tom nějak zorientoval...
  14. rinnegato

    Displej typ C

    Moc se v tomhle ještě neorientuju, ale podle mě je to blbost. V autě jsem originál navigaci měl a teď tam mam display B a šlape všechno jak má...teda mimo tý navigace samozřejmě...
  15. Pánové nemáte náhodou někdo schema zapojení originál navigace pro 406 nový model? Rád bych ji po roce uvedl do provozu...
  16. rinnegato

    opravna sada na lak??

    Jo, dobrej nápad. Ale pro tebe to asi bude zrovna dost nezajímavý, vzhledem ke 400km vzdálenosti. Středočeský kraj, obec Uhy.
  17. rinnegato

    opravna sada na lak??

    Neni to jenom leštění,ale před tim je i zbroušení. Samozřejmě se to nesmí zase přehnat... Kdybyste někdo něco chtěli,tak dejte vědět přes SZ. Dělám i nějaký malý lakování. Profik sice nejsem a nemám na to ani prostory, ale kvalia je v rámci ceny myslim slušná.
  18. rinnegato

    opravna sada na lak??

    Jo taky na to koukám...ale když na to klikneš pravym a das otevrit v novem okne, tak je to videt..
  19. rinnegato

    opravna sada na lak??

    Mrkni tady jak odstraňuju škrábance: [upravil dne 29.6.2012 14:10 od rinnegato]
  20. rinnegato

    nefunkční klima

    Kokni schválně na diagnostice, kolik je měřená teplota v autě. Může to dělat zadrhnutej ventilátorek u snímače teploty u stropního světla. A já se zeptám-nemá někdo schema zapojení digi klima?
  21. rinnegato

    Meření teploty v autě

    Jo tak obálka mě nenapdala-hned jsem myslel na balík aspoň za 110kč. Kolik si jinak za to čidlo představuješ?
  22. rinnegato

    Meření teploty v autě

    No vzal bych si ho, ale ještě se zkouším ptát někoho ze středních čech nebo Prahy....nehce se mi platit poštovný. Ale díky za nabídku
  23. rinnegato

    Meření teploty v autě

    Tak jsem na to kouknoul ačidlo slunečního svitu mi v autě chyby. Je tam jenom dírka a v ní nahmatám konektor. Takže sháním čidlo. Díky za rady
  24. rinnegato

    Meření teploty v autě

    Tak na to ještě mrknu. Teoreticky když ho přikreju, aby na něj nepeklo, tak by měl v tom autě mrznout míň. Já to taky asi trošku víc cejtim, protože mám pokovený okna a ty važně bráněj ohřívání vnitřku od sluníčka docela dobře. Nevíte jetě, kolik by měl být zhruba odpor toho čidla?
  25. rinnegato

    Meření teploty v autě

    To už mě taky napadlo, ale nikde jsem ho nenašel. Hledal jsem v zrcátku a ve snímači pro stěrače. Kde by ještě mohlo být?
×
×
  • Vytvořit...