koblih69 Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Nemá to smysl, naopak s ohledem na mazivost bych byl velmi opatrný a netrápil čerpadlo railu zvýšenými otáčkami. Citovat
Pedros007 Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 Zdravím, kde se dají sehnat ty spojky k hadicím? Šlo by případně místo spojky použit filtřík jako spojka hadic? Citovat
ozzy56 Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 na vrakovišti peugeotů a citroenů Citovat
AnotherOne Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 Zdravím, kde se dají sehnat ty spojky k hadicím? Šlo by případně místo spojky použit filtřík jako spojka hadic? Žiadne spojky netreba, hadička pasuje pomerne natesno, poisti to kusom drôtu jemne pritiahni a žiadny problém. Pred týždňom som to takto absolvoval. Citovat
ozzy56 Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 ale opatrně s těmi nátrubky--rády se lámou... Citovat
Guest servisman Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 Daly by se sehnat i hliníkový Citovat
oddie Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 Já ty spojky z vraků mám, nějaké asi i navíc, ještě jsem se sám ani nedokopal to dát dohromady... Citovat
Pedros007 Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 Tak jsem to také zvládl. Děkuji za všechny rady. Řekl bych že auto má lepší tah a je svižnějši, bohužel kouřivist to nesnížilo jak jsem doufal:-( Citovat
Pedros007 Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 Tak jsem to také zvládl. Děkuji za všechny rady. Řekl bych že auto má lepší tah a je svižnějši, bohužel kouřivist to nesnížilo jak jsem doufal:-( Citovat
mariosa Odesláno 15. říjen 2014 Odesláno 15. říjen 2014 Me stacilo nalit do prazdne nadrze (dojezd 30km) a perfektne to pomohlo. Auto je znatelne zivejsi, asi to bylo dost ucpane. Urcite po nejakem case zopakuji. Citovat
Klema307 Odesláno 16. březen 2015 Odesláno 16. březen 2015 Tak na hromadu SZ s otazkou jak napojit TEC2000 odpovidam doufam vsem svym fotem....... U motoru 1,6 HDI ty same pripravky.......akorat zapojit na privod do filtru a zpatecku. Hold nezkousel jsem to vymyslet bez pripravku ktere mam.Tyhle jsou udelane z koncovek(fialovy se pouziva pri doplneni aditiv pro FAP) Filtr doporucuji pred aplikaci vymenit..... Skvělý nápad, aditivum jsem doplňoval minulý rok, hadičky včetně koncovek mám. Ale bohužel jen ty zelené, nějak mi zapomněli přibalit tu fialovou propojku. Nevíte někdo jestli se to dá někde normálně koupit ? Zítra se poptám v autodílech. Případně vyměním jednu zelenou za fialovou :-) Citovat
tybyt Odesláno 16. březen 2015 Odesláno 16. březen 2015 nepresiel som cele vlakno ale keby dakomu este stale nebolo jasne tak tu mate mensie video. Citovat
Koča Odesláno 17. březen 2015 Odesláno 17. březen 2015 Klema307 hadičky a spojky mám. Mužu ti je darovat. Odesláno z mého LG-P700 Citovat
Klema307 Odesláno 17. březen 2015 Odesláno 17. březen 2015 Klema307 hadičky a spojky mám. Mužu ti je darovat. Odesláno z mého LG-P700 Super, stačí ta spojka (fialová), hadičky s koncovkama mám. Písnu ti SZ. Díky moc. Citovat
Návštěvník Odesláno 1. říjen 2015 Odesláno 1. říjen 2015 Čistil jsem dnes tecem a po vrácení do původního stavu a nastartování na mě vyskočil antipollution fault, ale nechcíplo to. Při druhém startu to chvíli točilo, ale nastartovalo to. Neměl jsem čas to víc projet, ale předpokládám, že to bude jenom padlá nafta, přestože jsem před nastartováním napumpoval... Má někdo podobnou zkušenost? Citovat
ozzy56 Odesláno 1. říjen 2015 Odesláno 1. říjen 2015 tím, že pomačkáš párkrát balonek, neodvzdušníš celou soustavu...,nemusíš to pak dlouze projíždět, stačí nechat běžet na volnoběh pět minut a soustava se sama dokonale odvzdušní kontrolka se může rozsvítit--po pár startech sama zhasne Citovat
celda1970 Odesláno 23. říjen 2015 Odesláno 23. říjen 2015 Před čištěním TEC2000 se doporučuje vyměnit pal.filtr.....ale ...?? před výměnou ho zalít Tecem...?? nebo jak..?? Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 28. říjen 2015 Odesláno 28. říjen 2015 (upraveno) Já už začal čistit bez palivového filtru... Filtřík mám na zpátečce takže se tam nemůže dostat bordel. Nic nezalejvej. jen napoj a chrochtej Vlastně jestli si dal filtr novej a vylil nádobku, tak to zalej naftou Jinak tam vznikne taková bublina že ti auto po startu chcípne Upraveno 28. říjen 2015 uživatelem Chozeluizskuner Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.