Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno
Zdravím, kde se dají sehnat ty spojky k hadicím? Šlo by případně místo spojky použit filtřík jako spojka hadic?

Žiadne spojky netreba, hadička pasuje pomerne natesno, poisti to kusom drôtu jemne pritiahni a žiadny problém. Pred týždňom som to takto absolvoval.

• O 2 měsíce později...
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

Tak na hromadu SZ s otazkou jak napojit TEC2000 odpovidam doufam vsem svym fotem.......

dsc01432u.jpg

dsc01433si.jpg

U motoru 1,6 HDI ty same pripravky.......akorat zapojit na privod do filtru a zpatecku.

Hold nezkousel jsem to vymyslet bez pripravku ktere mam.Tyhle jsou udelane z koncovek(fialovy se pouziva pri doplneni aditiv pro FAP)

Filtr doporucuji pred aplikaci vymenit.....

Skvělý nápad, 

aditivum jsem doplňoval minulý rok, hadičky včetně koncovek mám. Ale bohužel jen ty zelené, nějak mi zapomněli přibalit tu fialovou propojku. Nevíte někdo jestli se to dá někde normálně koupit ? Zítra se poptám v autodílech. Případně vyměním jednu zelenou za fialovou :-)

• O 3 týdny později...
  • O 5 měsíců později...
Návštěvník
Odesláno

Čistil jsem dnes tecem a po vrácení do původního stavu a nastartování na mě vyskočil antipollution fault, ale nechcíplo to. Při druhém startu to chvíli točilo, ale nastartovalo to. Neměl jsem čas to víc projet, ale předpokládám, že to bude jenom padlá nafta, přestože jsem před nastartováním napumpoval... Má někdo podobnou zkušenost?

Odesláno

tím, že pomačkáš párkrát balonek, neodvzdušníš celou soustavu...,nemusíš to pak dlouze projíždět, stačí nechat běžet na volnoběh pět minut a soustava se sama dokonale odvzdušní

kontrolka se může rozsvítit--po pár startech sama zhasne

• O 3 týdny později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno (upraveno)

Já už začal čistit bez palivového filtru... Filtřík mám na zpátečce takže se tam nemůže dostat bordel.

Nic nezalejvej. jen napoj a chrochtej

Vlastně jestli si dal filtr novej a vylil nádobku, tak to zalej naftou :) Jinak tam vznikne taková bublina že ti auto po startu chcípne

Upraveno uživatelem Chozeluizskuner

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...