King81 Odesláno 22. duben 2011 Odesláno 22. duben 2011 Tak panove, tempomat nahodeny a aktivovany. Cestu domov som si vychutnal a musim uznat, ze to je vyborny pomocnik:D Citovat
PavelP123456 Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 TAK TAM MÁM TEMPOMAT AJ ZAPOJENÝ JETO PARÁDA A JAK JSTE TU PSALI ŽE MĚ NEPUJDE OMEZOVAČ TAK OPRAVDU NEJDE ALE MECHANIK ŘÍKAL ŽE TO JE NA PRD ALE KDYŽ BUDU CHTÍT ŽE MĚ TO UDĚLÁ ABY ŠEL ALE NA CENU JSEM SE NEPTAL Citovat
Thomashko Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 No oddnes mám aj ja tempomat. Ale natrápili sme sa pri ňom riadne. Samozrejme nemám plyn. pedál s vypínačom, čiže som rátal, že obmedzovač nepôjde ( ten aj tak nepotrebujem ). Ale páčku sme mali aj s obmedzovačom a jednotka ju nechcela prijať. Chlapík vyskúšal úplne všetky možnosti a kombinácie a buď vyhadzovalo chybu alebo to nereagovalo. Až nakoniec sme zohnali jednoduchú páčku bez obmedzovača a všetko funguje tak, ako má. Povedal mi, že s týmto sa ešte nestretol a to už nejaké tie tempomaty do 407 dorábal. Ale s výsledkom som spokojný, cestu domov som si vychutnával. Citovat
alihen Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 a funguje ti ihned alebo nad 40km/h a zaradeny 4 rychlostny stupen? či? Citovat
Agrafik Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 Já si taky říkal, že je omezovač naprd, ale ve městě je omezovač paráda a ještě mi klesla spotřeba. Akorát si člověk musí zvyknout,že pokud chce zrychlit nad omezovač,tak musí na ten plyn dupnout až na doraz.Dokonce si umí automat v manuálním režimu sám podřadit z 5 na 3. Poprvé sem to nečekal. Citovat
Thomashko Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 a funguje ti ihned alebo nad 40km/h a zaradeny 4 rychlostny stupen? či? Od štvrtého stupňa hore. No a 40 km/h si na štvorke neviem predstaviť [upravil dne 18/5/11 08:12 Thomashko] Citovat
byny Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 malá prosba může mi někdo poslat or.číslo páčky tempomatu tedy katalogové číslo pod kterým se prodává a ještě jestli někdo neví zda je páčka tempomatu stejná s citroenem dík Citovat
Judes Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 Označenie páčky tempomatu je \"6242 Z8\" Citovat
byny Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 Judes dík skusim jí sehnat přez známího v citroši Citovat
HonzaZ Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 Ano, je to stejné jak u pežotů, ale koukám, že už podražili. Už je za 2000,- Kč. Citovat
byny Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 ještě malou otázku je to bez omezovače ten nechci bo mi je na prd:D Citovat
HonzaZ Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 Zdá se mi, že už se páčka pouze na tempo nedodává. Páčka i s omezovačem se dá použít, ničemu to nevadí a rozdíl v ceně je nepatrný. Citovat
Judes Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 Pod takýmto názvom je na výber aj bez obmedzovača BEZ NAVIGAČNÉHO SYSTÉMU KROMÌ BSI EVOLUTION + COM 2008 (viď obr.) Citovat
madrid4 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 no dlho som si to neuzil nejak to blbne aj tempomat aj obmedzovac vyhodi chybu jedneho aj druheho .. po vypnuti klucika a po opätovnom zapnuti klucika chyba zmizne ... moze ze to byt kvoly tomu ze vcera menily brzdovy spinac a nevymazaly chybu po vymene stareho za novy ?:rokermne robí to iste pačka bez omedzovača vymenil som brzdovy spinač za nový a je to ešte horšie so starym to vyhodilo občas a snovym každu chvilu asi tam dam starý naspäť Citovat
Ferry Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 rekl bych, ze ty vymenene spinace na brzde mate spatne serizene, musi vypinat/spinat ve stejny okamzik, jinak to hodi chybu koherence a prestane tempo fungovat Citovat
madrid4 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 rekl bych, ze ty vymenene spinace na brzde mate spatne serizene, musi vypinat/spinat ve stejny okamzik, jinak to hodi chybu koherence a prestane tempo fungovat:rokerako sa to nastavuje su tam také dražky da sa to na nich nastaviť von alebo do vnutra? Citovat
prco88 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Chcel by som sa spytat zo zvedavosti, viem ze obmedzovac je na dve veci ani ho nepouzivam iba mozno tak 2-3 razy som ho zapol vtedy mi ukaazoval 135 km/h a isiel a nehlasil nicA teraz ked ho prepnem z tempomatu mi zrazu ukaze taky maly tachometer , napise 30km/h a na palubaku vyhodi chyba tempomatu a nejde ...Ak sa niekto najde poprosim nejake vysvetlenie...Diky:) Citovat
Judes Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Pozri sem mal som ten istý problém. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.