Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

TAK TAM MÁM TEMPOMAT AJ ZAPOJENÝ JETO PARÁDA A JAK JSTE TU PSALI ŽE MĚ NEPUJDE OMEZOVAČ TAK OPRAVDU NEJDE ALE MECHANIK ŘÍKAL ŽE TO JE NA PRD ALE KDYŽ BUDU CHTÍT ŽE MĚ TO UDĚLÁ ABY ŠEL ALE NA CENU JSEM SE NEPTAL

Odesláno

No oddnes mám aj ja tempomat. Ale natrápili sme sa pri ňom riadne. Samozrejme nemám plyn. pedál s vypínačom, čiže som rátal, že obmedzovač nepôjde ( ten aj tak nepotrebujem ). Ale páčku sme mali aj s obmedzovačom a jednotka ju nechcela prijať. Chlapík vyskúšal úplne všetky možnosti a kombinácie a buď vyhadzovalo chybu alebo to nereagovalo. Až nakoniec sme zohnali jednoduchú páčku bez obmedzovača a všetko funguje tak, ako má. Povedal mi, že s týmto sa ešte nestretol a to už nejaké tie tempomaty do 407 dorábal. Ale s výsledkom som spokojný, cestu domov som si vychutnával.

Odesláno

Já si taky říkal, že je omezovač naprd, ale ve městě je omezovač paráda a ještě mi klesla spotřeba. Akorát si člověk musí zvyknout,že pokud chce zrychlit nad omezovač,tak musí na ten plyn dupnout až na doraz.Dokonce si umí automat v manuálním režimu sám podřadit z 5 na 3. Poprvé sem to nečekal.:o

Odesláno
a funguje ti ihned alebo nad 40km/h a zaradeny 4 rychlostny stupen? či?

Od štvrtého stupňa hore. No a 40 km/h si na štvorke neviem predstaviť:o

[upravil dne 18/5/11 08:12 Thomashko]

Odesláno

malá prosba může mi někdo poslat or.číslo páčky tempomatu tedy katalogové číslo pod kterým se prodává a ještě jestli někdo neví zda je páčka tempomatu stejná s citroenem dík

• O 1 měsíc později...
Odesláno
no dlho som si to neuzil :grr nejak to blbne aj tempomat aj obmedzovac :fnuk vyhodi chybu jedneho aj druheho .. po vypnuti klucika a po opätovnom zapnuti klucika chyba zmizne ... moze ze to byt kvoly tomu ze vcera menily brzdovy spinac a nevymazaly chybu po vymene stareho za novy ?:myslim
:rokermne robí to iste pačka bez omedzovača vymenil som brzdovy spinač za nový a je to ešte horšie so starym to vyhodilo občas a snovym každu chvilu asi tam dam starý naspäť:myslim
Odesláno

rekl bych, ze ty vymenene spinace na brzde mate spatne serizene, musi vypinat/spinat ve stejny okamzik, jinak to hodi chybu koherence a prestane tempo fungovat

Odesláno
rekl bych, ze ty vymenene spinace na brzde mate spatne serizene, musi vypinat/spinat ve stejny okamzik, jinak to hodi chybu koherence a prestane tempo fungovat
:rokerako sa to nastavuje su tam také dražky da sa to na nich nastaviť von alebo do vnutra?:myslim
Odesláno

Chcel by som sa spytat zo zvedavosti, viem ze obmedzovac je na dve veci ani ho nepouzivam iba mozno tak 2-3 razy som ho zapol vtedy mi ukaazoval 135 km/h a isiel a nehlasil nicA teraz ked ho prepnem z tempomatu mi zrazu ukaze taky maly tachometer , napise 30km/h a na palubaku vyhodi chyba tempomatu a nejde ...Ak sa niekto najde poprosim nejake vysvetlenie...Diky:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...