Slayer Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 Zdravím, odchází mi na tomhle rozvodu napínací i vodící kladka. Jedna hučí jako blázen, ta druhá jde protočit sotva rukou. Potřebuju poradit co a kde koupit, nějak to nemůžu nikde najít ani v SerBoxu dohledat kód..... předem dík. Tak jsem něco našel, potřebuji potvrdit .... můžu objednat tohle?: http://katalog.haspa.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=171241 http://katalog.haspa.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=171148 [upravil dne 16/3/11 17:13 Slayer] Citovat
Stosun Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 Ahoj dej VIN kod auta zjistím ti přesný čísla těch kladek a řemenu.. Citovat
Ferry Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 jo to budou ony, ja jsem v te napinaci kladce vymenil jen lozisko, stacilo sundat kolecko z drzaku, na soustruhu trosku ubrat po obvode loziska plastovy presah, lozisko ven vylisovat a podle cisla na nem koupit za 100Kc novy, pak se namazalo nejakym lepidlem od Loctite, zalisovalo zpatky a funguje nadherne za 1/10 ceny Podobne to urcite pujde udelat i s tou druhou kladkou Citovat
oddie Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 Ferry: na to už člověk musí být nadšec, tohle dělat, mě otravuje už jen to jej jít koupit Citovat
Ferry Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 Oddie, no jednak jsem to nedelal ja sam, ale svagruv bracha, kterej to mel za par minut a druhak ma dilnu kousek od zelenyho domecku s loziskama na cernokostelecky, takze to bylo bliz a rychlejsi nez do Kelly Citovat
oddie Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 Jo, tak dodavatelsky bych to uměl taky Já si zrovna lámu hlavu, jak přesvědčit auto, že si gumy přezuje samo, nejlíp o tomhle víkendu, zatím mě nic moc nenapadlo, tak to zase asi budu muset udělat sám... Citovat
majo30 Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 to Ferry: to .že si vylisoval to ložisko z toho plastu, tak to nikomu neodporúčam. To môžete urobiť, pokiaľ je kladka kovová a nie plastová. Som trochu znalý tejto problematiky tak to vysvetlím: Kovová kladka sa vyrába nalisovaním ložiska do kovovej kladky (prípadne samotnú kladku tvorí iba ložisko) a plastová kladka sa vyrába na vstrekolise kde sa roztavený plast pod tlakom vstrekuje na samotné ložisko. To ložisko má ešte nejaké vrúbkovanie aby ten plat dobre držal. Plastov je niekoľko druhov-krehkejší a pužnejší (laicky povedané) a pokiaľ by mi napr. pri montáži rozvodov do auta plastová kladka spadla na zem, tak by som ju už do vozidla nedal-môžu v plaste vzniknúť trhliny a časom sa to môže rozpadnúť. A na záver: aj plast ma svoju životnosť, na rozvodoch je veľké namáhanie, takže určite nové kladky a s plastovými kladkami by som takéto pokusy nerobil, s kovovými no problem. Citovat
hugo.v.r. Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 Slayer: bral jsem od Hamaru, spokojenost s cenou i kvalitou - jinak kamennou prodejnu mají nasmlouvanou v OVA - tady: www.czechmototrade.cz Stačil jim VIN a všechno si našli sami. Citovat
Ferry Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 To Majo, na rozvody bych taky kladky nerepasoval, tohle je dotaz na kladky remene prislusenstvi, cili alternator, servo a klimakompresor To, ze se ty kladky delaji na vstrikolisech je mi jasne, material byl tusim PP s primesi skelneho vlakna (GF10), ale lozisko bylo zcela obycejne (tusim, ze to byla rada 6203), bez vroubkovani a dostatecnou pevnost spoje myslim zajisti ten Loctite Citovat
Slayer Odesláno 18. březen 2011 Autor Odesláno 18. březen 2011 ted jsem mimo OV takze VIN z hlavy nedam, ale psal jsem jsem ho ve vlakne Novorocni prekvapeni-pruziny....... ty kladky bych rad nove, linky jsou z Haspy bo tam je cenovka polovicni oproti Kelly...... otazka je, jestli jsou skladem Citovat
ozzy56 Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 tak podle tvého VIN (VF38ERFVE80546896) jsou ty odkazy na kladky správné vodící kladka 5751 34 napínací kladka 5751 35 dle serboxu:papa Citovat
Vítek1 Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 jenom pozor vetsina lidi si rekne ze je to remen prislusenstvi tak co prdne a nic se nestane ale na minulem aute me ho roztrhla volnobezka na altiku tak nestastne ze rozbil kryt rozvodu a podjel pod rozvodakem nastesti to skocilo jen o zub Citovat
Slayer Odesláno 18. březen 2011 Autor Odesláno 18. březen 2011 Řemen má nalítáno asi jen 10000 km, ten mám v plánu nechat. S mechošem jak jsme ho měli dole, tak vypadal v pořádku .... Citovat
oddie Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 Jestli má 10tis, rovnou bych dal nový, taky jsem takhle při výměně altíku nechal starý a pak jsem byl opravdu hodně rád, když se z řemene utrhl jeden pramínek, že do těch rozvodů neprolezl jako řadě ostatních. A že jsem teda měl nahnáno, když to začalo mlátit... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.