Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

když budeš měnit z vraku,stačí vyměnit jednu pružinu--má označení 2krát červená...

[upravil dne 22/1/11 19:29 ozzy56]

SB mi píše objednací kód 5002v3 a dvakrát žlutá.... mám věřit? :myslim:myslim

K těm na autě se zatím nedostanu :grr

Odesláno

.... doporučujete radši doplatit a koupit fungl nové, nebo mám vzít z vraku. Ptám se proto, aby mi to po roce nespadlo na prd... znovu. Dá se nějak poznat na pružině okem, že byla namáhaná na krut? asi ne :myslim

Odesláno

Teda vypadá to, že tenhle rok nám tedy začíná blbě...

Tak holt se taky hlásim do klubu :aut

Mně to navíc ruplo zrovna při vyjetí z parkoviště a jen těch pár desítek metrů abych se otočil a vrátil tomu stačilo, aby čučící péro sebou vzalo i manžetu...

Vezmu to zgruntu a dám nový tlumiče, péra a ložiska. Jen ještě bojuju sám se sebou, jestli koupit kompletní uložení hned anebo až to rozeberu.

V tomle počasí na to stejně nesahnu a než sleze sníh, přijde další vejplata a bude po přemejšlení...:cool:

Nezkoušel jste někdo (kromě Godzily, s tím už jsme to probrali) na P406 Kayaby Excel-G a Kayabácký péra co podle jejich tabulky odpovídají \"zesíleným\" 5002.V6 ? Já tam mám původně 5002.V2 a modlím se abych z toho neudělal némecky wágen...

Odesláno

Takze mame dalsiho clena do klubu - ted mi volal KDO, ze zustal s prasklou pruzinou v Praze v Bohnicich, takze zitra rano rovnou do Kelly pro nova loziska a odpoledne oprava na miste na parkovisti, aby se dalo vubec odjet :)

takze zatim to vidim na 6 kousku v tomhle vlakne? + Devils-Nightovi jsme dneska vymenili zadrene a totalne rozpadle lozisko :aut

[upravil dne 24/1/11 21:24 Ferry]

Odesláno

za chvili bude Kelly vykoupena od lozisek SKF pro 406 :D

to Vitek1 a Driver, tak sup sup, vymenit dokud je cas, a pravidelne kontrolovat, jestli se loziska otaci

[upravil dne 24/1/11 22:30 Ferry]

Odesláno

Já spíš špekuluju, jak se dostat z parkoviště pod střechu. Myslíte že by na tý prasklý straně šlo vyhodit prdlý péro a navlíct na sebe dva gumový dorazy a na tom krokem dohrkat přes pár ulic do garáže ? Já se kvůli konci péra zasahujícímu do homokloubu nehnu ani o kousek - buď musím počkat na oteplení, nebo opravovat v tomhle počasí na ulici...jen nevím jaká je nosnost tý gumový voloviny co je nahoře pod krytkou jako doraz tlumiče.

Nakonec kdyby to fungovalo, stačilo by sebou pro případ nouze vozit jeden tenhle doraz jaksi \"pro klid duše\". Ale možná je to volovina a neunese to tu váhu a prdlo by to. To nakonec ověřím, až to sundám - auto mi na tom leží už druhej tejden.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...