MHS Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 ne že by mi to nejak trhalo žíly, ale jen čistě ze zvědavosti copak se stalo s uživatelem dadadavid? vždycky tady vkladal spoustu příspěvku a najednou se vypařil:o:D všiml sem si že pod jmenem trestanec tak se ptám:D Citovat
marko306 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 dostal banán, tak, tak. Aj ja si idem dať. Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 cekal sem kdy se nekdo zepta nechtel jsem bejt prvni zajimalo by me co presne je duvod ze ma banana ale tipuju ze to je mnozstvi nove zalozenych vlaken bez predchoziho hledani zda uz nekde neco podobneho neni .. doufam ze tak teda taky nedopadnu ale snazim se \"hledani\" vyuzivat Citovat
Šalda Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Já taky brzo dostanu banán, a hned kupu banánů:aut Citovat
shark734 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 a ja som rozmyslal ze preco je tu taky klud Citovat
MilanF1 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Upřímně: mně tu taky nechybí, ale pousmál jsem, když jsem viděl název tohoto vlákna Napadlo mě, zda ho to tu přestalo bavit (sám to psal), ale tedy dostal banána, asi za nevhodné vystupování Nicméně v pokecu a servisu není tolik zbytečných témat ... mně to z jeho strany přišlo, jako by měl více založených vláken než odpovědí na ostatní Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 2.2.2011 Uživatel Dadadavid - zamezení přístupu za porušení bodu 2, 6 a 7 Pravidel. A tohle vlakno by tu taky nemuselo bejt kdyby jste koukli sem - Citovat
MilanF1 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Díky Radku, už se zde projevovat nebudeme, abych taky nedostali banána Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Ale banana za to nikdo nedostane, jen jsem chtěl řict že prostě stači vědět kam kouknout, no Citovat
vendelinek Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 A co pak když člověk dostane banan? to si prostě jeden den takle sedneš k PC klikneš a ... http://img202.imageshack.us/i/youreceivedbanana.jpg/přes celou obrazovkku...drbeš se na hlavě,kde se to tam vzalo.........místo stránky je tam banán,nikam se nedostaneš,nejde to otevřít:nevim [upravil dne 8.3.2011 18:04 vendi.stejskal] Citovat
marko306 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 ale nie, aj mňa by to zaujímalo, že či sa zamedzí prístup iba nicku alebo IP adrese (nenapísal som blbosť?) ako hosť si potom môžem prezerať P-C? Dúfam, že mi teraz nedá nikto banán, ako praktické vysvetlenie Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Zablokuje se tvuj učet, čili NICK, když to nepochopiš a registruješ se pod jinym nickem a škodíš dál tak se blokuje IP, a když obejdeš i to tak se blokuje a blokuje dokud to nepochopiš. Citovat
MHS Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 taky by mě to zajimalo jako marka306. A toho banána ma na jak dlouho? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Delka zaleží na rozhodnutí moderátorů, vedení klubu, hlavně na zavažnosti prohřešku, pokud škodiš opakovaně muže být BAN i trvalý, jinak je třeba na 3 měsice, nebo na kratši dobu Možna něco bude popsany tady - [upravil dne 8/3/11 18:33 Radek Hurvajz] Citovat
Mišak Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Vendi a co si zrobil tak hrozného mohu-li se ptát? Pár trestanců sem si už všimnul, ale nevěděl sem zaco jsou trestaní Citovat
BV406 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 taky jsem si na nej minuly tyden vzpomnel, kdeze je mu konec ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.