Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ne že by mi to nejak trhalo žíly, ale jen čistě ze zvědavosti copak se stalo s uživatelem dadadavid? vždycky tady vkladal spoustu příspěvku a najednou se vypařil:o:D všiml sem si že pod jmenem trestanec tak se ptám:D

Odesláno

cekal sem kdy se nekdo zepta nechtel jsem bejt prvni :D zajimalo by me co presne je duvod ze ma banana ale tipuju ze to je mnozstvi nove zalozenych vlaken bez predchoziho hledani zda uz nekde neco podobneho neni :D .. doufam ze tak teda taky nedopadnu ale snazim se \"hledani\" vyuzivat :mad:

Odesláno

Upřímně: mně tu taky nechybí, ale pousmál jsem, když jsem viděl název tohoto vlákna :)

Napadlo mě, zda ho to tu přestalo bavit (sám to psal), ale tedy dostal banána, asi za nevhodné vystupování :myslim

Nicméně v pokecu a servisu není tolik zbytečných témat :D ... mně to z jeho strany přišlo, jako by měl více založených vláken než odpovědí na ostatní :roker

Odesláno
A co pak když člověk dostane banan?

to si prostě jeden den takle sedneš k PC klikneš a ... http://img202.imageshack.us/i/youreceivedbanana.jpg/přes celou obrazovkku...drbeš se na hlavě,kde se to tam vzalo.........místo stránky je tam banán,nikam se nedostaneš,nejde to otevřít:nevim

[upravil dne 8.3.2011 18:04 vendi.stejskal]

Odesláno

ale nie, aj mňa by to zaujímalo, že či sa zamedzí prístup iba nicku alebo IP adrese (nenapísal som blbosť?) ako hosť si potom môžem prezerať P-C?

Dúfam, že mi teraz nedá nikto banán, ako praktické vysvetlenie :D

Odesláno

Delka zaleží na rozhodnutí moderátorů, vedení klubu, hlavně na zavažnosti prohřešku, pokud škodiš opakovaně muže být BAN i trvalý, jinak je třeba na 3 měsice, nebo na kratši dobu

Možna něco bude popsany tady -

[upravil dne 8/3/11 18:33 Radek Hurvajz]

Odesláno

Vendi a co si zrobil tak hrozného mohu-li se ptát? Pár trestanců sem si už všimnul, ale nevěděl sem zaco jsou trestaní:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...