Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Omlouvám se,jestli se to tady někde řešilo,ale nikde jsem to nenašel.

Mám problém s tím,že když chci zařadit jedničku, tak hrozně blbě zapadává.Někdy to musím zkoušet třeba i tříkrát než zapadne.Dělá to jen u jedničky,u jiných je to v poho.

Nevíte něko čím by to mohlo být?Případně,co je třeba vyměnit a kolik to asi bude stát.

Díky všem za odpovědi.

Odesláno

Kdyžtak ještě dopln motorizaci, abychom přesně věděli.

Možná by to chtělo vyměnil olej v převodovce, může hůře mazat. Po výměně mi tam jednička jde lépe (především za studena).

Odesláno

mam to podobne s tim ze me hure zapadava zpatecka ostatni rychlosti jdou i kdyz to trosku \"dre\" (MilanF1 muze dosvedcit)..

Odesláno

Ano, jde ti to blbě, ale u tebe bych namazal ještě táhla :myslim Stejně tak máznout lanko plynu, protože ten ti jde taky blbě :D

Odesláno

Mám 1.6 benzín.

Jestli tam byl měněný olej v převodovce...nevím nedávno jsem ho kupoval,ale zkusím to teda.A jsem schopný podle nějakého návodu to udělat sám nebo to mám dát do servisu radši?

Odesláno
Ano, jde ti to blbě, ale u tebe bych namazal ještě táhla :myslim Stejně tak máznout lanko plynu, protože ten ti jde taky blbě :D

Na plyn mi nesahej jde blbe ale ja sem si zvykl :D No ale to razeni to jsem Ti rikal - sam si to nespravim a kdyz jsem to rikal v servisu tak me chteli vmanevrovat do vymeny cely spojky cu*aci ... :(

Odesláno

moh bych mít taky takovou malou technickou abych nemusel zakládat nové téma?mě zas za studena strašně vrže když řadim.maže se nějak kulisa řízení?tře se to o ní.děkuji a sory za ot

Odesláno
Tiež dám OT, definujte, že lanko ide blbo...zaujíma ma to...
Odesláno

U stibta jde plyn trhaně - nejde plynule, ale skáče (když jsem s tím jel prvně, na první křižovatce mi to chcíplo :D). Prostě lanko je v bovdenu suché, chce ho prostě nemazat.

Odesláno

mam podobny problem

tiez mi zapadaju zle jednotka a dvojka.....ked radim z neutralu do 1. a 2. stupna niekedy tam ide tazko niekedy naopak LAHKO....z 1. do 2. dtupna ide tiez tazko...ostatne rychlosti oka....

inak som koli tomu dal minuly tyzden menit olej a po vymene sa to podla mna este zhorsilo....(bud som blby alebo si to nahovaram)....koniec koncov vymena nepomohla (myslim ze naliatie a vypustenie oleja sa neda nijak sfusovat)....je tam Total Transmission BV 75W80....

ako by sa to dalo vyriesit ?...

Odesláno

Každý kto má tento problém by ešte mohol pripísať, že koľko má daná prevodovka nabehaných km...

A ešte pár všeobecných dotazov:

Radenie robí problém za studena, alebo aj za tepla keď sa to celé poriadne prehreje aspoň za pol hodiny?

Problémy sú pri radení z neutrálu ak auto stojí alebo ak sa pohybuje? Ak sa hýbe, tak ako rýchlo a aké sú otáčky?

Odesláno

tak ja som to vlastne napisal ale este raz.....

radenie ide tazko

--- z neutralu do dvojky ked odbacam (cize sa hybem)

--- z neutralu do jednotky ked sa rozbieham (ked sa auto trochu hybe a nestoji vtedy tam jednotka zapadne pekne)

--- z jednotky do dvojky ked pretadujem

(ked je motor vypnuty jednotka aj dvojka zapadnu pekne)

rychlosti zle zapadaju aj ked sa olej v prevodovke poriadne prehreje

vymena oleja v prevodovke nepomohla

auto ma na tacho 170,000 a myslim ze neni stacane sudiac podla stavu

inak este spojka vrzga a je ojazdena ale nie zas moc dramaticky......kamos mi vravel je to moze byt nou

Odesláno
moh bych mít taky takovou malou technickou abych nemusel zakládat nové téma?mě zas za studena strašně vrže když řadim.maže se nějak kulisa řízení?tře se to o ní.děkuji a sory za ot

Mně to taky začalo vrzat, ale strašně. Sundal jsem manžetu na řadičce a tam je prachovka ve které běhá řadička. Nacpal jsem tam vazelinu, trochu to pomohlo, ale vrzalo to dál.

Nakonec jsem zjistil, že to vrže v táhlech v motorovém prostoru. Do všech pohyblivých částí jsem nacpal stříkačkou vazelinu a od ty doby (už více jak rok) je ticho a klid.

Odesláno

mel jsem stejnou potiz po cisteni skrtici klapky v autorizovanem servisu,jen mi neslo zakvaltovat skoro nic.Doma jsem to rozkuch a zjistil,ze cep airboxu vylit ze sveho dulecku :-D.Jinak mi jde taky spatne dvojka a to pri sto tacech ale u me je na vine synchron,pze kdyz zameziplynuju na 3000 ot.pada tam krasne...

[upravil dne 15/3/11 04:16 feriic]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...