Přejít na obsah

Misos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    51
  • Registrace

Vše od uživatele Misos

  1. Je jedno či je tam povolené alebo zakázané. Kufor sa neotvorí. Ak stlačím gombík na otvorenie kufra, udeje sa to isté, čo aj gombíkom na otvorenie auta (odomkne sa auto).
  2. Tam to povolené mám. Videl som to v menu. Zajtra ale pre istotu preverím. Ďakujem
  3. Chcel by som poprosiť o pomoc a radu čo hľadať a nastaviť v diagnostike pri Peugeote 407 Coupé - bude toho asi viac alebo kombinácia viacerých nastavení. Chcel by som nastaviť možnosť otvárania dverí kufra pomocou kľúča na diaľkovom ovládaní. Auto to v čase nákupu vedelo. Teda tlačítkom na kľúči som vedel otvoriť kufor. Ale "zabudlo" pri pokuse o nastavenie denného svietenia. Tuším, že sa to v diagnostike dá nastaviť a pozeral som to, myslím si, že to je nastavené dobre, ale kufor sa neotvára.
  4. To je taká skôr filozofická otázka... Nedá sa na to seriózne odpovedať pri nijakom aute a pomaly ani pri nijakom výrobku kde to nie je dáko špecificky stanovené.
  5. Vlákno je už pomerne dlhé. Prešiel som ho... K autu dávaš všetko to, čo si postupne kúpil a tu aj pofotil a predstavil?
  6. Prosím ťa, aká je (definitívna) cena za komplet? [Edited on 31/7/11 by Misos]
  7. Misos

    Zvýšení výkonu 206cc 1.6 16V

    Podla mňa montáž kompresora a turba a vecí s tým spojených bude taká nákladná, že sa na to vykašleš. Ak to má byť dobre urobené, tak to bude drahé a brutálne neefektívne. Môj subjektívny odhad za riešenie na úrovni a kúpu nových alebo málo používaných dielov + športovej riadiacej jednotky je 2000-3000 €. Po tom ešte zistíš, že potrebuješ iné brzdy, kolesá, nestíha spojka a budeš z celého projektu iba sklamaný. Ale aby som ťa iba nedemoralizoval... Skús zistiť, že aký motor väčší sa do tvojho auta zmestí a bez problémov dá namontovať. Či taký vôbec je... Ak áno (dáky dvojliter s 5r. prevodovkou z XSi sa tam hádam zmestí bez dramatických úprav), tak by som uvažoval o kúpe použitého motora spolu aj s prevodovkou ktorá k nemu patrí. Určite to bude výrazne lacnejšie a hlavne jednoduchšie do budúcnosti ako montáž turba a nedajbože NOSu do 1,6ky.
  8. Mohol si mi dáko dať vedieť, že prídeš do mesta kde bývam. Mohlo byť 4x GTI-6. Moje spáva iba kúsok odtiaľ kde si fotil. A aj 4 zaujímavé značky mohli byť...
  9. Misos

    Zdochýnanie motora

    Problém sa zdá byť vyriešený. Postupne sa urobilo: - výmena tesnenia okolo sania na motore aj na škrtiacej klapke - vyčistila sa škrtiaca klapka - menil sa krokový motorček za iný funkčný aj úplne nový - menilo sa tesnenie na rezonátore - preverilo sa či teplomery vody aj vzduchu dávajú dobré údaje do ECU - tankoval som iné palivá Teda všetko veci ktoré mohli byť príčinou problému a na rôznych fórach sa už riešili... Nič nepomohlo a všetko sa javilo OK, len problém sa stále vracal viac alebo menej intenzívne. Nakoniec sa vymenil konektor snímača otáčok (na zotrvačníku) aj s kúskom kábla. Ten kábel čo viedol z konektora vyzeral na konci dotrhane a celkovo zle. Nebolo to vidno na prvý pohľad (tmavý kábel, málo svetla, celkovo ukryté...) ale zdá sa, že je po probléme. Možno to niekomu pomôže...
  10. Misos

    Kuze na kapotu

    Len aby išla dať dole, až to majiteľa prestane baviť... A aby bola stála voči pôsobeniu svetla a najmä UV-žiarenia. Toto by som videl ako problém do budúcnosti (viac ako 1-2 roky).
  11. Misos

    Kuze na kapotu

    Mám asi hlúpu otázku. Na čo je dobrá koža na kapote? Už som to videl (aj keď to asi bola iba koženka) ale nie je mi jasné, že na čo je to dobré. Napadla ma akurát ochrana proti kamienkom.
  12. Misos

    Sportovní děrované kotouče

    Ja by som nebral. Aj keď stále nebola zodpovedaná základná otázka. Na čo sa majú používať? Na bežné jazdenie a (hlavne) \"ukazovanie sa\" alebo je predpoklad, že budú dostávať zabrať...? Budú sa meniť iba kotúče alebo aj doštičky? [Edited on 18/4/11 10:21 Misos]
  13. Misos

    Sportovní děrované kotouče

    Polož si otázku tak, že či chceš hlavne dobre brzdiť v premávke, alebo dobre brzdiť aj po pár kolách na okruhu. Prípadne, či to chceš hlavne preto, lebo to dobre vyzerá... Osobne si nemyslím, že dierkované kotúče sú dákym zásadným prínosom pre bežné jazdenie alebo aj pre občasné okruhové radovánky bežných ľudí. Ja by som si ich na svoje auto nedal. Za málo peňazí bude málo muziky...
  14. Misos

    Sportovní děrované kotouče

    tak, tak... Ako píše AKCZ. Podstatné je to aká je tam doštička. Kotúč je samozrejme lepšie dať taký, čo je určený na športovejšiu jazdu alebo \"závodný\" ak má niekto úmysly isť napr. na okruh. Ale to, čo je podstatné sú doštičky. Ak hľadáš slušné komponenty za primeranú cenu, tak EBC green, prípadne red alebo značka Carbone Lorraine a ich typ RC6.
  15. Misos

    Airbag

    Ak máš oba airbagy, tak odmeraj dákym lepším multimetrom aké majú odpory. Mali by byť zhodné. Prípadne skús miesto airbagu dať na skúšku odpor kúpený v obchode. Kúp taký aký nameráš na dobrom airbagu. Neviem aký presne treba, prehľadaj fórum alebo si počkaj a možno to niekto napíše aj sem.
  16. Misos

    Kolisanie otacok...

    Samozrejme: krokový motorček voľnobehu, snímač polohy škrtiacej klapky (potenciometer), samotná škrtiaca klapka, špinavá klapka, netesnosť v sacom potrubí, netesnosť na rezonátore, nekvalitné palivo...
  17. Misos

    olej divinol

    Podľa mňa pri značkových mazivách je to z väčšej časti vec názoru, skúseností a pod. Nemal by tam byť vyslovene zlý olej.
  18. Misos

    olej divinol

    Trochu si dovolím upresniť. Syntetický olej je mazivo pozostávajúce z chemických zlúčenín, ktoré sa umelo vyrábajú syntézou z iných látok ako ropa. Toľko školská definícia ktorú si pamätám z čias keď som chodil do školy. Tu sa už naráža na ťažký marketing, lebo ako syntetické oleje sa pre zjednodušenie a oblbnutie zákazníka nazýva všeličo. Nemusí však ísť nutne o zlý výrobok. Súdny spor o tom viedli aj také firmy ako Mobil a Castrol. Bez hlbšieho teoretického základu z organickej chémie alebo petrochémie o tom asi nemá zmysel písať.
  19. Misos

    "Špatně zapadává rychlost"

    to: Stibto, Sagic Kľudne to môže byť aj synchronom po toľkých kilometroch.
  20. Misos

    "Špatně zapadává rychlost"

    Každý kto má tento problém by ešte mohol pripísať, že koľko má daná prevodovka nabehaných km... A ešte pár všeobecných dotazov: Radenie robí problém za studena, alebo aj za tepla keď sa to celé poriadne prehreje aspoň za pol hodiny? Problémy sú pri radení z neutrálu ak auto stojí alebo ak sa pohybuje? Ak sa hýbe, tak ako rýchlo a aké sú otáčky?
  21. Misos

    306 GTi-6 místo katu trubka

    to: 306gti6 1. Koľko trvala výroba? 2. Auto si tam nechával a po tom si si ho prevzal? 3. Teraz KAT máš, alebo nemáš? Ak áno, aký?
  22. Misos

    rozvody na GTi-6ku + olej

    Ja idem dávať Total Quartz Racing 10W50. Už je kúpený. Od predošlého majiteľa tam mám 9000 5W40. Ak chceš s autom jazdiť aj nejaké preteky a trochu ho občas využívať aj na športové aktivity, tak sa lepši olej oplatí. Preštuduj aj iné, najmä anglické fóra kde užívatelia týchto áut jazdia viac pretekov ako u nás a majú väčšie praktické skúsenosti.
  23. Misos

    Kolísání otáček ve volnoběhu

    Na Slovensku stojí krokový motorček na tvoj motor v orig. Peugeote okolo 100-110€. Svojpomocne môžeš skúsiť odmontovať teleso škrtiacej klapky a očistiť ho. Aj motorček môžeš skúsiť očistiť. Keď dáš dole teleso škrtiacej klapky možno budeš potrebovať nové tesnenie. Kúp si ho vopred originál alebo si urob svojpomocne keď to budeš mať dole. Inak krokové motorčeky v ČR predáva p. Hlubiňák, autodíly Hlubina, mail: autodily-hlubina@seznam.cz. Ceny budú určite lepšie ako v autorizovanom servise.
  24. Misos

    Autobaterie

    to Faron: Ak sa napatie baterie za jeden den dobijania zvysilo z 11,6V na 11,86V tak je problem asi (mozno okrem ineho ) v baterii. Samozrejme za predpokladu, ze sa to nabijalo nabijackou ktora je na to urcena... Akym prudom si to dobijal?
×
×
  • Vytvořit...