Přejít na obsah

Miramar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1998

Profilové informace

  • Město
    Staříč
  • Stát
    Česká republika

Miramar's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Miramar

    Nechal jsem zapnuté světla

    Ok to sem potřeboval vědět:-)
  2. Miramar

    Nechal jsem zapnuté světla

    No ale jde mi o to jestli ty žárovky nepraskly tím,že svítili tak dlouho nebo se to jen prostě vybilo. Taky ho tam mám,asi sem musel být mimo když sem vystupoval nebo sem spěchal nevím už:-)
  3. Zdravím Vás. Mám takový blbý dotaz,dneska jsem zjistil,že mám vybitou baterku,protože jsem nechal od pátku zapnuté světla. Baterku dávám na nabíječku,ale budu muset měnit i žárovky?Myslíte,že praskly nebo jen svítily dokud se to nevybilo? Díky moc
  4. Miramar

    "Špatně zapadává rychlost"

    Mám 1.6 benzín. Jestli tam byl měněný olej v převodovce...nevím nedávno jsem ho kupoval,ale zkusím to teda.A jsem schopný podle nějakého návodu to udělat sám nebo to mám dát do servisu radši?
  5. Omlouvám se,jestli se to tady někde řešilo,ale nikde jsem to nenašel. Mám problém s tím,že když chci zařadit jedničku, tak hrozně blbě zapadává.Někdy to musím zkoušet třeba i tříkrát než zapadne.Dělá to jen u jedničky,u jiných je to v poho. Nevíte něko čím by to mohlo být?Případně,co je třeba vyměnit a kolik to asi bude stát. Díky všem za odpovědi.
  6. Miramar

    Ostřikovače předního okna

    A může mi ještě někdo říct,kde se ten zpětný ventil dá koupit?Včera jsem byl v autokelly a vůbec nevděli o co jde,ani na stránkách jsem to nenašel...
  7. Miramar

    Ostřikovače předního okna

    Děkuji všem za rady...ta hadička se ale musí rozřezat ne??Mám z toho trochu strach to řezat,kdyby to pak náhodou nešlo nebo něco...co se týče aut,sem uplně lama,ale kvůli takové blbůstce se mi to nechce dávat do servisu.
  8. Zdravím Vás. Hledal jsem hledal,ale přímo pro 306ku jsem tento problém nenašel. Chci si vyměnit ostřikovače na přední sklo,protože mi nějak blbě stříkají.Chtěl bych si koupit ,když už to budu měnit,spíše ty co tu vodu rozprašují,co se dávají na novější auta.Dávaly se i na novější 306ky(2000,2001)?Nebo z kterých aut by mi pasovaly a kde se dají sehnat? Dále bych si tam chtěl dát zpětnou klapku,kde je nejlepší jí dát?Podle mého co nejblíž nádržce ne?? A pokud by měl někdo návod,případně fotky jak na to,tak by mi to taky pomohlo. Děkuji za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit...