Péťa Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Osobně si myslím, že pokud máme nové logo, nemělo by se používat staré. Ať se nám líbí víc kterékoliv. Citovat
Béďa Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Pokud vím tak staré logo není majetkem o.s. Peugeot Club Amis de Lion, tzn. že ho nemůže legálně používat. Osobně mám ještě v garáži nějaké zbytky od minimaxi z roku 2006. Citovat
Medvěd Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Béďa má pravdu (tedy pokud se něco zásadního během předsednictví Pe.Tra nezměnilo). Staré logo klubu je majetkem jeho tvůrce a na odkupu jsme se s ním nedohodli, z toho důvodu bylo vytvořeno logo nové, které je plně ve vlastnictví klubu. Líbí-li se někomu staré logo víc, je to jeho názor, ale bohužel s tím nic jiného dělat nejde (krom protiprávního a napadnutelného jednání pokud bychom staré logo nadále používali a dokonce ho používali na propagačních předmětech). [upravil dne 3/3/2011 22:08 Medvěd] Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 hmmm, tak bud neco sezenu nebo holt nevylepim nic, coz tak dopadne :/ no, tak diky za zpravu [upravil dne 4/3/2011 05:43 Scratch] Citovat
Vvitty Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Stare logo (tedy, abych byl uplne presny, to ktere mate na mysli) neni ani v soucasne dobe majetkem naseho obcanskeho sdruzeni. Takze jej jako klub pouzivat nesmime, pouze se doprodavaly zasoby. A kdo se dobre podiva, jiste v eshopu jeste par samolepek s jednou z verzi minuleho loga objevi. Jestli si nekdo necha vyrezat soukrome neco jineho je ale kazdeho vec. Sice s tim jako vedeni muzeme vyjadrit nesouhlas, ale to je asi tak vse, co s tim prakticky muzeme delat. Stavajici logo neni dokonale, problemu je vicero. Chtelo by napriklad poladit mimo jine kvuli tisku / rezani - to je duvod, proc se treba na tuzkach jiz neobjevuje. Ke zmene celeho loga v poslednich nekolika letech ale nebyla vule, a uz se o to ani do konce funkcniho obdobi snazit nehodlam. Citovat
Stifler Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 A kdo je tím vlastníkem toho starého loga? S kým se nešlo dohodnout? Jen mě to zajímá. Citovat
Brizan Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 nevíte náhodou jestli se e-shopu někdy v nejbližší době objeví samolepka clubu černá řezaná ale v normální orientaci ne obrácená? Viz obrázek kde je právě ta obrácená Citovat
Vvitty Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Stifler: vlastnikem predchoziho loga je Ondra. O tom, jake duvody vedly k rozhodnuti logo zmenit necht odpovi nekdo, kdo o tom s Ondrou jednal, tj. minule vedeni. Citovat
Brizan Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Brizan : objevi ;-) V dubnu. Díky za info, budu to sledovat:papa Citovat
Brizan Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Brizan : objevi ;-) V dubnu. Tak duben nám skončil a samolepka stále není v eshopu k dispozici:( Kdy se můžu těšit? Citovat
Stifler Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Tohle taky nikdo větět nemůže...jedině Vvitty, který se stará o e-shop a klubové předměty. Pokud se tady nevyjádřil, tak na to asi nemá čas. Edit: Mně tady taky nikdo neodpověděl, jak to je s tím původním logem klubu, proč ho muselo vedení klubu změnit... [upravil dne 6/5/11 09:59 Stifler] Citovat
Medvěd Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Stifflere - odpověděl jsem Ti už 14. 3., že vlastníkem práv k logu byl Michal. Ke změně loga došlo proto, že si za jeho užívání kladl Michal dle nás nepřijatelné finanční nároky a tak, než se dohadovat a licitovat o ceně (a ještě řešit, že logo má prvky loga oficiálně užívaného Peugeotem a tudíž je velice snadno právně napadnutelné), přistoupili jsme k tvorbě loga nového, které je ve vlastnictví klubu a tudíž s není s žádným členem vedení jakkoli spojené. Samozřejmě vnímám hlasy, že se někomu staré logo líbilo víc, ale chápu to tak, že není na světě člověk ten, který by se zavděčil lidem všem a pokud se vedení klubu kdykoli rozhodne k jeho změně, nic mu v tom nebrání. Staré logo ale já osobně považuju za mrtvé [upravil dne 6/5/2011 10:12 Medvěd] Citovat
Stifler Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Medvěd: Ano, 14. 3. jsi napsal jméno vlastníka starého loga, ale mě zajímaly spíše ty důvody změny, které jsi popsal nyní, za čož velice děkuji. Chápu, že se člověk nezavděčí nikdy všem a nechápu, jak muže někdo chtít vytřískat na jiných peníze za svůj nápad, obzvlášť když jde o neziskovou organizaci, jakou je Peugeot-Club. Já osobně bych byl spíše pro změnu stávajícího loga klubu, příjde mi takové moc složité. Samozřejmě je pravdou, že o takových věcech rozhoduje jen a pouze vedení klubu a kdybych chtěl něco změnit, tak můžu kandidovat do vedení a zkusit změny prosadit, k čemuž nedojde, takže to zůstane jen u přemýšlení. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.