Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak Skode sa asi 508 tiez velmi lubi - aneb nejlevnejsi je to co ukradnes

Recommended Posts

Odesláno

Takové nevyvážené, nic moc.. A nevim kde jsi vzal podobnost s 508. Snad jen že promo fotky jsou také bílé :-) . Je to koncept, spousta detailů se schová, uhladí, je to moc extravagantní, a to mi k VW prostě nesedí. Koncepty které se mi líbili - Coupe na bázi jedničkového superbu, a Joyster.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

No neviem,tiež sa mi to okrem tej bielej farby moc podobné nezdá,na tomto druhom obrázku mi tá škoda pripomína skôr audi a3:myslim

[upravil dne 7/5/11 21:45 Milan134]

Odesláno

tak škodovka se jim teda moc nepovedla,mě se nelíbí,a srovnavat ji s 508,to nevim ,do ní má docela daleko,508ma je docela hezky udělaná,žádný rovný hrany jako u týdle škodovky,ta je jak kdyby jí dělali podle pravítka,třeba ty světla,katastrofa,nic no,každýmu se líbí něco jinýho

Odesláno
:xvul Proč všici srovnávají 407 potažmo 508 s ochcávkou??? Vždyť je to jiná kategorie. Když už tak se SuperBem. Ochcávku s 307 potažmo 308. :papa
Guest minimaxa
Odesláno

Gibon83 jsi mimo mísu:D, téma o h..ně ;)

[upravil dne 8/5/11 20:43 minimaxa]

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Inak k tej podobe :D

Ja by som moc nevykrikoval :D

Skus si treba pozret volan v 508, a porovnaj ho s VW a SKODA :D Cista kopirka ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...