Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vsem!

Mam takovy dotaz. Pritelkyne hledala nejake auto na obcasne popojizdeni do prace, pripadne na vlak, no a nyni se naskytla nabidka od souseda, ktery svoji 306-ku da pouze za eko dan a prihlaseni. Nikde neni zrezla ani nehnije, je to rok 93 a najeto pouze poctivych(!) cca 90tisic. Je to 1.4 benzin, jde mi o to, zda kdyz je to takhle stare to nejak extra nezere, dily predpokladam jsou za par korun, ptam se tedy, mam do toho jit? Vymenil bych samozrejme olej, mrknul na brzdy, atd. Ja si rikam, za ty prachy... Co vy? ;)

Odesláno

Ale to ne, uz ted je to zadarmo, ale jestli byste do toho sli nebo se mam na to radsi vyprdnout, jestli se tyhlee stare modely treba nejak extra nesypou, preci jen je to 18let stare auto :papa

Odesláno

Kdyby to byla nafta, tak by to táta bral ihned! Klidně za více než eko poplatek :D

Když nikde není koroze, tak bych se nebál. Na občasné popojíždky asi ideální :) případně ho můžete hodit ze skály, moc peněz neulítnete ;)

Odesláno

Ja ked som kupoval auto, tak zaklad bol aby to nehrdzavelo. Najhorsie co je , riesit po zime kvitnucu karoseriu. Ono ziadne vozenie nie je zadarmo a starsie auto potrebuje urcit investicie, ale za eko+prihlasenie, to je super. Kolega kupil nexiu \"do prace a spat\" za 600€, jedine co som mu povedal bolo \"uvidis po zime\":D Zaklad: rozvody, sviecky, olej, fitre, naplne a bude sluzit.

Odesláno

To si děláš srandu? Přítelkyně chce levné auto na občasné dojíždění, soused jí nabídne zachovalé nerezavé auto za přepis a ty se ptáš jestli to vzít jako bys kupoval auto za sto litrů nebo víc? :roll:roll

Půlka lidí včetně mě by to tady vzala bez váhání. Pokud nechceš dej kontakt a pošlu pro to bratra. Ten už vzdal opravy svého megana a prodal ho na ND.:papa

Odesláno

no s tim reznutim, u 306 bych se extra podival do zadnich podbehu a pod tapecy v kufru, kolem uchyceni zadnich pasu, zrovna 306tky tam reznou jako prase, jsou tu na klubu i fotky s dirama v kastli velkyma jak pest ;)

Odesláno

Ptal jsem se jen z duvodu, kdyby byly treba hodne negativni zkusenosti s tim, ze by treba nekdo rekl, hele to hnije, ani to nevidis, zere to 15litru a je to pojizda rakev, dej od toho ruce pryc :P Jinak zatim ho jeste nemam, trochu se nam soused kousnul a neco za to asi bude chtit, ale doufam, ze par korun :D A kdybych se nejak nerozhodl nebo jsem to nakonec nechtelm, coz po vasich odpovedich pochybuji :aut ozvu se!

To si děláš srandu? Přítelkyně chce levné auto na občasné dojíždění, soused jí nabídne zachovalé nerezavé auto za přepis a ty se ptáš jestli to vzít jako bys kupoval auto za sto litrů nebo víc? :roll:roll

Půlka lidí včetně mě by to tady vzala bez váhání. Pokud nechceš dej kontakt a pošlu pro to bratra. Ten už vzdal opravy svého megana a prodal ho na ND.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...