Charlie 1 Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Chtěl bych se zeptat zda-li tu někdo řešil hloubkovou renovaci laku -poškrábaný lak od myčky,popřípadě koho by jste doporučli.na internetu toho je plno,ale ceny 3000kč za auto se mi zdá nízká nebo výsledek bude tak na rok a pak to bude to stejný.Měl jsem kontak nas nějakou firmu a tam jsem se s pánem bavil,asi o tom věděl dost tak si za hloubkovou renovaci říkali 7000kč a výš,ale zbroušení laku,ošetření voskem a uzavření povrchu nějakým Nano přípravkem,ošetření vydrží 4-7let,ale auto se pak musí mýt jen ručně a speciálními přípravky...tak ted kde je pravda:myslim Citovat
jofo Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Je vela pripravkov s cim sa da renovovat lak. Ale je to cela veda. Cena zavisi od toho kolko sa s tym bude hrat a hlavne od materialu co sa pouzije. Moze pouzit normalnu kozmetiku teda lacnejsiu co trochu vydrzi, ale aj drahsiu napriklad dodo juice a tam uz ta cena zodpoveda aj kvalite. Precitaj http://freepdfhosting.com/8bf554a3a5.pdf tu je vysvetlene ako sa lesti, cim atd. Len je to v anglictine. No a potom clovek pochopi ze ta cena aj tomu zodpoveda. Samozrejme u kvalitnej firmy. Citovat
Qcko Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Ja som si dal renovovat lak v Zlíne, firma sidlila v areali Tomase Bati, myslim naproti budove 23 ... za 2500Kc mi komplet vybrusili lak a spravili nanovo, budu to v lete 4 roky a stale je vyzera super ... cena nizsia kvoli farbe auta (biela), ak je farebny lak tak je to o nieco drahsie Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Jeden znamy asi pred rokom kupoval Ford C-Max... Auto bolo velmi pekne, zachovale, ale umyvat sa chodilo len na umyvarky, a ten lak tak aj vyzeral ... Vsade boli vidiet tie kruhy ... No proste o nicom ... Zaplatil si v BA renovaciu laku, vysla ho 200 Eur ... Lak je na nerozpoznanie, uplne nadherny ... Inak povedali mu, aby to uz nechodilo na umyvarku ... Odvtedy auto dava za par korun rucne umyvat, a vobec sa mu to nejako nezhorsilo, stale je velmi pekny ... Za rucne umyvanie plati nejakych 6 Eur ... Citovat
Šalda Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Lubko, svatá pravda, já to říkám pořád že myčky sou na h...o a ne na umývání aut:aut Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. únor 2011 Autor Odesláno 26. únor 2011 kdo má stříbrnou tak ten to nemusí řešit na tý se vše stratí,ale na modrý Rhodes je vše vidět:(,proto do toho chci jít,někdo nemá zkušenosti s firmou z čech?možná by stačilo jen pořádně rozleštit.... Citovat
John_Ice Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 a není třeba lepší si auto polepit foliema??...změníš si i třeba barvu Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 a není třeba lepší si auto polepit foliema??...změníš si i třeba barvu To bude asi kapanek drahsie, polepit cele auto foliami Citovat
sharpers Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 taky mě tohle tema zajima....majitel předemnou měl očividně mycí linky v oblibě, tu a tam nějaky škrabanec, zadní víko očividně sloužilo jako odkladní prostor a taky podle toho vypada....kdyby se to dalo takhle najednou cele ošetřit tak bych byl šťastný.....kdyby někdo věděl firmu ze slezska tak pište Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. březen 2011 Autor Odesláno 1. březen 2011 nikdo nic nemá nikdo zkušenosti?zítra jedu do jedný firmy u nás tak jsem zvědav co mi řeknou? Citovat
ZoSo Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 ahoj. Trochu to oživím - Kamarád má Mazdu mx3 v červené a má problém s lakem. Když to leštíte hadrem tak na něm regulérně zůstává červená barva. Auto neni nijak flekatý, nebo tak, ale barva by potřebovala renovaci. jakej postup by ste doporučili? Citovat
koblih69 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Stručně: Leštící pasta, politůra, hard wax, ručně je to skoro nereálný používám úhlovou leštičku. Citovat
ZoSo Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 takže se nebát že z toho během toho leštění ten lak, resp barva pude dolu? Tim leštěním a tou politurou se to zavře? Citovat
koblih69 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Není potřeba se bát, protože odleštíš jen tu zoxidovanou bělavou vrstvu. Politurou to pak zavreš a voskem ochráníš. Konkrétně červená bude mít tendenci po nějaké době zase zflekatět a chce to zopakovat komplet. Pak už stačí jen udržovat. Citovat
ZoSo Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 ok. A ještě rada - kdysi sem koupil v autokelly vibrační leštičku. Na leštění to stačí, ale tohle s tím asi neudělám, co? Citovat
koblih69 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Nevím co je vibrační leštička Já mám tuhle: http://www.toolscb.cz/cz/e-shop/483048/c20441-lesticky/fcp180k-elektricka-lesticka-ferm.html v ČB si jí můžeš vyzvednout bez poštovného. V ceně je základní sada příslušenství. Citovat
ZoSo Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 vypadá zhruba nějak takhle ale netočí se to, ale rotuje po excentrické ose... ta tvoje vypadá luxusně, ale asi bych jí neužil... Citovat
koblih69 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 No tak volantovkou naneseš vosk, s trochou šikovnosti ho přeleštíš a konec. O nějakém rozleštění laku si můzeš nechat jen zdát. Citovat
ZoSo Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 tohle by stačilo? http://aukro.cz/lesticka-bpm1200-10117-i2098612698.html Citovat
koblih69 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Měl jsem jí doma 1 den, někde je tady popsaná moje zkušenost. Rozsypala se dřív než jsem jí vyzkoušel na autě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.