Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

rodiče 7 let AEG bez jedinýho škobrtnutí, já 5 let BOSCH taky OK, kupodivu suší líp, když je úplně nacpaná, než když je poloprázdná. S výměnou tabletky a přidáním leštidla je to bez problémů. Jsem sám a naplním jí 2x do týdne. Kdyby byly peníze navíc, byla by myčka Miele a lednice Liebher :)

Odesláno

V praci mam Bosch (za 15) ktera je vevnitr snad nejvetsi , a domu jsem koupil Beko (za 6t) , rozdil poznam hlavne v hlucnosti a usporadani vnitrku , do boschky se vleze snad uplne vse (az 16sad nadobi), ale sklamal me spodni kos ,kdyz do nej davame tesky porcelan tak ty kolecka to neunesou a bortise , musi se to vyrovnavat ,ale jinak 3 roky nonstop provozu (min 2x denne kratky program) a zatim nic .

Uz ted premyslim o nove do prace a asi opet Bosch a domu bych opet koupil neco levneho s automatickym programem a moznost tablet.

• O 11 měsíců později...
Odesláno

budu kupovat myčku a potřeboval bych poradit jak je to s hlučností?jelikož mám obyvák spojený s kuchyní,tak aby mě myčka nerušíla při sledování TV do kolika dB musí mít hlučnost?a podle čeho vybírat?a jakou značku by jste doporučili ?dík

[upravil dne 11/2/12 19:13 od Charlie 1]

Odesláno

Hlučnost bývá nízká u lepších značek, ale šplouchání vody a bzučení čerpadla uslyšíš, ale mam radu, zapni ji až ráno, nebo když pujdeš spát, připadně využij odložený start a mužeš v klidu nerušeně koukat na telku

Odesláno

toho je 3 prdele,nevím co vybrat....?jedíný kritérium mám na to 10000Kč a musí bejt stříbrná volně stojící nebo plně vestavná a dám na ní dvířka... ...a teď babo raď!!:myslim:myslim

Odesláno

My pouštíme myčku téměř vždy na noc, když jdeme spát. Málokdy si vzpomeneme dřív :D Určitě si vyber ze značek, které napsal Radek, jen bych v pořadí dal Siemens na druhé místo. Ale když na to máš 10, tak stejně půjdeš do levnějších. Jen nechápu, proč jsi ji nekoupil do novostavby zrovna, když jsi zařizoval kuchyň. Já koupil celý set (lednice, trouba, varná deska, myčka) - bylo to cenově zajímavé.

Odesláno

protože já nevařím a nemyju nádobí,manželka byla proti a nechtěla ji tak jsem se s ní měl hádat....:D:D,tak proto mi to bylo fuk,ale ted jsou děti a vidí ,že u dřezu stráví půl dne...a že by byla dobrá....;)

Odesláno

My máme Indesit, asi 6 let a funguje OK.

Jinak ještě donedávna bych doporučil Bosch nebo Simemens, ale dneska už ne. Zde krátká statistika spotřebičů kupovaných před dvěma lety:

Sušička Bosch: 2x oprava filtru a čidla vody.

Myčka Bosch: vada vstupního ventilu

Pračka Siemens: 2x vada filtru - nakonec přestavba na jiný typ filtru.

Indukce Siemens: úplně shořelá deska elektroniky....

No tak tudy teda za mě nee:D

[upravil dne 11/2/12 20:34 od koblih69]

Odesláno

máme už druhou Bošku, první starší vyržela asi 5 let a nyní stávající opět Bosch 4 r na 12 sad a jede i dvakrát denně,

manželka dřív o ní nechtěla ani slyšet, a když odešla ta první, tak za měsíc musela být doma další

Odesláno

My máte tú čo som kúpil minulý rok.

Sme max spokojní.

A žiadnu hlučnosť sme nikdy neriešili. Asi preto, že je to OK.:D

A veru dá sa v pohode pustiť na noc. Resp. dať odložený štart a ráno v danú hodinu dokončí proces.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...