Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute,

potrebujem poradiť od majiteľov umývačiek riadov.

1. Akú značku (bo v obchode mi povedali, že Whirpool je šuvix)?

2. 60 alebo 45cm šírku? (sme 2+2)

3. Potrebujem vstavanú s malým panelom spredu.

:papa

Odesláno

Jak píše rodito, u nás taky Whirpool (ADP 6949C), se šestým smyslem:mrk a manželka je max. spokojená.3 roky a nebyl jediný problém. Takže o značce to asi moc nebude, ale to je na individuálním uvážení...:D

Odesláno

mam na dome jednu postarsiu a na byte mame vstavanu...ale panel je tam iba taky zhora ked ju otvoris ;)

pozriem presne znacku...

neocenitelna vybava domacnosti pre mna :P

Odesláno

chápu že je to myčka na nádobí?

Jedině AEG ;) ne kecám,každej at si veme jakou chce.

60více sad nádobí de vejde...ale chvilku to potrvá než je naplněna a když nečekáš,zbytečně je poloprázdná

45 jasně že je menší vejde se tam 6-7sad nádobí.rychleji se to naplní a tím se může mejt a nesmrdí ti to tolik v bytě(jestli mě rozumíš)

Mám AEG...7sad nádobí...10 let a bez problémů...12l spotřeba(ted je i méně)45db hluk(ticho)rozpoznává to tablety(ted je to u všech běžné)

jsem 2+2(2 a 8 let)...mám vestavěnou,ale ty jsou dražší

Odesláno

Pozor na 45cm myčku, je menší muže se zdát že je to výhoda, ale pak zjistíš že se ti tam nevejde třeba hrnec, nebo něco většího, volil bych určitě 60cm, vždyť se dá pustit naplněná třeba jen ze 60%, tolik vody navíc to zase není. Máme AEG Elektrolux a jsme spokojený, za 4 roky jen jedna zavada kterou jsem opravil sám, jinak by to asi zbńamenalo trochu dražší opravu, ale neřikám že se to u jiné myčky nestane, nebo že se to stát musí, prostě nahoda no, věci se rozbijejí uplně běžně

Odesláno

Pokud máš prostor, tak jednoznačně 60cm (vím o čem píšu, mám 45). Má nižší provozní náklady (zejména, používáš-li na mytí tablety) a dají se do ní dát i větší věci - jako například stínidlo z lustru. :)

Odesláno

Jednoznačně 60cm. Na značce bych tolik netrval, porouchat se může cokoli (já mám Electrolux a také se už rozbila). Po zapnutí myčka běží i 2 hodiny, proto nezapomeň při výběru zohlednit také hlučnost.

Odesláno

taky máme AEG, skoro 10 let bez problémů,taky bych šel raději do 60cm, taky záleží kolik Vás na to doma je,pokud jste třeba jen dva tak pak asi 45cm stačí.

Odesláno
taky záleží kolik Vás na to doma je,pokud jste třeba jen dva

A kolik jich je, když píše: sme 2+2? ;)

Odesláno

Máme elektrolux vestavnou s předním panelem (výhoda, že je vidět kolik minut do konce) a maximální spokojenost. Do electroluxu jsme šli protože se kupovala cca 2 roky předtím pro rodiče a fungovala bezproblémově. Taky se nám líbil ten čelní panel. 45cm je fakt pro menší domácnost (2 lidi). Občas by jsme ocenili i tu širší.

Myjeme průměrně asi 4x do týdne a převážně tablety+leštidlo.

[upravil dne 16/2/11 20:44 Dave_k]

Odesláno

I napriek tomu, že Whirpool nám slúži dobre už viac ako 10 rokov, ja by som šiel do AEG, alebo Elektrolux a rozhodne 60 cm pri 2-2 by bola 45 malá. Miele su podla mna trochu predražené.

Odesláno

U nás hučí AEG, bez problémů.

Líbil se mi nápad, že pořídíš myčky dvě vedle sebe. Odpadá tak vykládání nádobí z myčky, na potřebu se vytahuje z čisté, dává do špinavé a naopak... Při stavbě nové kuchyně (myslím, že tak za 15-20 let...) to tak udělám :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...