Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vzniklo zde:

Ted mi prisla zajimava nabidka,tak jestli chces,ale je to Praha. Pozadavky Obchodní a aktivní přístup.

Dobré komunikační a prezentační dovednosti.

ŘP skupiny B. Plat 30 000-45 000Kč. Je to prodejce automobilů u auto Esa. Maji celkem zajimave i pracovni vyhody..Kontakt:

Autocentrum ESA a.s.

Petra Hendrychová

K učilišti 170

102 00 Praha

Česká republika

[upravil dne 1/2/11 20:18 Radek Hurvajz]

Odesláno

Hej hej, bud je to podvod, alebo clovek zisti ze ma zakladny plat 15000 a k tomu \"podla vykonu\" variabilku 30000, ktoru dostane ak bude makat 24/7 a preda denne 100 aut :D ... napriklad samozrejme...

...kazdopadne prace je dost, niekedy staci len chciet, ale s tym ze AJ alebo NJ je potreba, to mas recht (aj ked neviem na co stale :D )

Odesláno
Ted mi prisla zajimava nabidka,tak jestli chces,ale je to Praha. Pozadavky Obchodní a aktivní přístup.

Dobré komunikační a prezentační dovednosti.

ŘP skupiny B. Plat 30 000-45 000Kč. Je to prodejce automobilů u auto Esa. Maji celkem zajimave i pracovni vyhody..Kontakt:

Autocentrum ESA a.s.

Petra Hendrychová

K učilišti 170

102 00 Praha

Česká republika

chlape, ty jsi ztracen:), tolik naivity v jednom člověku...,tys musel spadnout na Zemi z jiné planety, nezlob se,musel jsem:(

Odesláno

ty esa jsou realne ale dostanes smlouvu na dob rcitou cca 3 mesice pak čau vemou dalšího , je to sezzonni prace.

hele me chodi mesicne spousta zivotopisu a v dnešni dobe je fakt z čeho vybírat ,kdysi jsem byl rad kdyz mi nejake ruce vubec vzali za kliku u dveří ...

Odesláno

hehe tak Auto Esa to už vidím no jak dostaneš 30-45 .. :)

Odesláno

ozzy56 :chlape,nejsme naivni,ale kdo nic nezkusi tak ma v zivote ho*no...ty si myslis,ze bych byl tak blbej a necetl smlouvu??To opravdu ne ;) Ja si na fígle davam velkej bacha..proto jsem treba vratil tu 307mu a udelal jsem dobre..takze premyslej o tom kdo pada z jinych planet :) Nejlepsi je,jak se tady jak idiot snazim kazdymu pomoct jak vubec dokazu a pak to od vas vsechn odskacu stejne ja...neumite si vazit toho ze se pro nekoho clovek snazi..clovek,kterej je opravdu v nouzi,tak by si treba myslel svoje ale rozhodne by za takovou radu aspon podekoval ze si nekdo dal cas a hledal to. PS: sorry za OT

Jo a tady odkaz http://www.autoesa.cz/kariera/prodejce-osobnich-vozu-7.html

[upravil dne 1/2/11 19:26 Dadadavid]

[upravil dne 1/2/11 19:28 Dadadavid]

Odesláno
ozzy56 :chlape,nejsme naivni,ale kdo nic nezkusi tak ma v zivote ho*no...ty si myslis,ze bych byl tak blbej a necetl smlouvu??To opravdu ne ;) Ja si na fígle davam velkej bacha..proto jsem treba vratil tu 307mu a udelal jsem dobre..takze premyslej o tom kdo pada z jinych planet :) Nejlepsi je,jak se tady jak idiot snazim kazdymu pomoct jak vubec dokazu a pak to od vas vsechn odskacu stejne ja...neumite si vazit toho ze se pro nekoho clovek snazi..clovek,kterej je opravdu v nouzi,tak by si treba myslel svoje ale rozhodne by za takovou radu aspon podekoval ze si nekdo dal cas a hledal to. PS: sorry za OT

DĚKUJEME TI ... ne ale vážně - tomuhle výdělku snad ani ty nevěříš

Odesláno

Stibto: tuhle reakci jsem plne ocekaval ze nekdo mi napise ze dekuje...no to je jedno,k tematu:neverim tomu,ale za zavolani do firmy ten clovek co shani praci preci nic neda,ne? :) jinak mi je jasny ze takovy prachy jen tak neziskas..v sz jsem mu psal ze muze jit treba pracovat k policii ..tam by ho vzaly,prachy ma jisty a prace je to pestra :)

Odesláno

Jo a tady odkaz http://www.autoesa.cz/kariera/prodejce-osobnich-vozu-7.html:myslim

Dělaš si z nás srandu?? Právě svoji naivitou jsi do ty 307 šel, a vrátil jsi ji protože jsme tě k tomu dokopali. A to že si neumime važit tvoji pomoci to už je fakt hustý. Pardon za oftopic ale tohle je už vážně moc. Kde se DADA objeví tak se to vaří:myslim:myslim

[upravil dne 1/2/11 19:45 Radek Hurvajz]

Odesláno

Promiň ten :xvul ale to s tou 307 a fíglema snad nemůžeš nemyslet ani vážně! Pokud se pamatuju, tak tě \"kamarádíčkové\" pěkně vypekli a nebýt lidí tady na fóru, kteří ti to rozmluvili kdoví jak by to dopadlo.

Je hezký, že se snažíš pomoct, ale trochu soudnosti bys mít mohl! Někdy vážně pochybuju, jestli si z nás neděláš jen \"dobrý den\" :roll

Odesláno

Hurvajz:ja za to nemuzu,ze jste si na me tady tak zasedli...cokoliv kde reknu tak je to spatne,je mi jasny ze me brzy odsud vyhodite,ale verte,vse co pisu delam s dobrym umyslem a s tou 307mou,to jsem vratil hlavne proto co jsme objevily na ni za spatnosti a spocetly celkove investice..pravda,taky jste k tomu pomohly... vsem se omlouvam za svoje prispevky,ale nevim co po me pozadujete...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...