Dadadavid Odesláno 31. leden 2011 Autor Odesláno 31. leden 2011 No dobry,takze auto jsem vyresil,vase nazory vim a to byl ucel tematu..prosim !!!!!! LOCK!!!!!!! Citovat
Pata Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 stejně mi připadá, že si z náš děláš prdel Citovat
Dadadavid Odesláno 31. leden 2011 Autor Odesláno 31. leden 2011 ne,zalozil jsem tema a uz vim co a jak a co je mimo tema se zde nemusi probirat..ja tohle nemam za potrebi znovu prosim o LOCK. Citovat
Kurt Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 Pokud máš problém s tím, že se v tebou založených tématech diskutuje, pak je nezakládej. O tom, co bude zamčeno či smazáno, tu rozhodují moderátoři, takže to nech na nich. Citovat
Dadadavid Odesláno 31. leden 2011 Autor Odesláno 31. leden 2011 Kurte,ja jen slusne poprosil co myslim,nahrazuje prosba rozkaz?ja myslim ze ne a tady se nediskutuje ale poucuje...omlouvam se vsem kterym jsem zpěnil krev,a pekne prosim abyste to dal jiz nekomentovali..nic vic si nepreju Citovat
slavino1 Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 urob školu 10xviac zarobiš potom10xlepšie auto Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 Dadadavid: podivej, tady jsi na veřejným foru, tady se prostě komentuje a poučuje, pokud nechceš aby se ti to dělo tak nepiš Citovat
vix Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 Jo, B, C+E je super. Osobně, co jsem za poslední půlrok pracovně najel (asi 25 tkm - není to moc), tak fakt radši vyměním teplo kanceláře za realitu silnice. Už takhle mi kočovný život fakt nebaví. Ad auto: díky tomu, že se svým šrotem mám poměrně suprově zmáklou jízdu po německé dálnici (rychlostní průměr hodně přes 100 km/h), přesto sháním slušnou P306 Break HDi. Jen je škoda, že prostě nejsou a připomíná mi to hledání jehly v kupce sena. Já fakt Ibizu Vario nechci. (další možností je 306 3D HDi, jenže těch je ještě méně než kombíků). Jako, to se ti ostatní tak smějí, že chceš nový auto, vybodnout se na školu a dalších 40 let točit volantem? Doporučuji si to nejdříve zkusit na zkoušku. Hele, na to, co schceš v životě si musíš přijít sám. Je to stejná rada, jako:\" Že se o kamna můžeš spálit. Či, že se v zimě nevyplatí olizovat kovové zábradlí!\" Pokud však chceš se stát kamioňákem (a skvěle bys k nim inteligenčně zapadl) , pak věz, že pěkné osobní auto ani pak moc nevyužiješ. Na druhou stranu, když jsem se Šrotem v pátek 28.1. stoupal v půl šesté večer do kopců nad Norimberkem a ve zpětném zrcátku jsem viděl (ještě) velkou temně oražovou ohnivou kouli...je príma, když se dny prodlužují. Citovat
oddie Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 Vix: na 306 se vyprdni. 406 je mnohem povedenější, i servisně je to příjemnější. Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 ja vul nedodelal vejsku a zustal na Bc. a ted si za to verejne nadavam do volu.......... Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 musel bych se ucit od zacatku a to se mi uz nechce , no uvidime Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 Inak ta 306 sa tu preberala ... Ked ju zacal predavat, mala cenovku 250 tis. Kč, predava ju uz min. 2 roky, a pozri kde je s cenou, a stale nezaujem ... Pekne zrazove auto, ale to je vsetko ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.