Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pokud máš problém s tím, že se v tebou založených tématech diskutuje, pak je nezakládej.

O tom, co bude zamčeno či smazáno, tu rozhodují moderátoři, takže to nech na nich.

Odesláno

Kurte,ja jen slusne poprosil :) co myslim,nahrazuje prosba rozkaz?ja myslim ze ne a tady se nediskutuje ale poucuje...omlouvam se vsem kterym jsem zpěnil krev,a pekne prosim abyste to dal jiz nekomentovali..nic vic si nepreju :(

Odesláno

Jo, B, C+E je super. Osobně, co jsem za poslední půlrok pracovně najel (asi 25 tkm - není to moc), tak fakt radši vyměním teplo kanceláře za realitu silnice. Už takhle mi kočovný život fakt nebaví.

Ad auto: díky tomu, že se svým šrotem mám poměrně suprově zmáklou jízdu po německé dálnici (rychlostní průměr hodně přes 100 km/h), přesto sháním slušnou P306 Break HDi. Jen je škoda, že prostě nejsou a připomíná mi to hledání jehly v kupce sena. Já fakt Ibizu Vario nechci. (další možností je 306 3D HDi, jenže těch je ještě méně než kombíků).

Jako, to se ti ostatní tak smějí, že chceš nový auto, vybodnout se na školu a dalších 40 let točit volantem? Doporučuji si to nejdříve zkusit na zkoušku.

Hele, na to, co schceš v životě si musíš přijít sám. Je to stejná rada, jako:\" Že se o kamna můžeš spálit. Či, že se v zimě nevyplatí olizovat kovové zábradlí!\"

Pokud však chceš se stát kamioňákem (a skvěle bys k nim inteligenčně zapadl) , pak věz, že pěkné osobní auto ani pak moc nevyužiješ.

Na druhou stranu, když jsem se Šrotem v pátek 28.1. stoupal v půl šesté večer do kopců nad Norimberkem a ve zpětném zrcátku jsem viděl (ještě) velkou temně oražovou ohnivou kouli...je príma, když se dny prodlužují.

Guest Scratch
Odesláno

ja vul nedodelal vejsku a zustal na Bc. a ted si za to verejne nadavam do volu..........

Guest Scratch
Odesláno

musel bych se ucit od zacatku a to se mi uz nechce :(, no uvidime :)

Odesláno

Inak ta 306 sa tu preberala ... Ked ju zacal predavat, mala cenovku 250 tis. Kč, predava ju uz min. 2 roky, a pozri kde je s cenou, a stale nezaujem ... Pekne zrazove auto, ale to je vsetko ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...