MotoMoto Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Já loni vyndal všechny sedadla kromě předních a přesně se tm vešla nafukovací postel pro dva a spalo se na rybách jako v bavlnce. Lézt na střechu by se mi nechtělo. Citovat
oddie Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Ma to pobavilo C8 zo stanom Nádhera, jedu pro ni Tuhle vestavbu jsem ještě u tak malého auta neviděl, většinou se to dává do dodávek - Transporter, Transit... Citovat
Landík Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Mám dotaz, vlastním 407SW a rodinka zatoužila po velikym autu. Tak nevím jestli C8 nebo 807. Který model doporučíte a nebo nedoporučíte a proč. Krásný jsou obě auta. díky:myslim [upravil dne 28/1/11 16:41 Ferry] v Ústí nad Labem je autobazar, který se specializuje na tyto vozidla. Fiat Ulyse,P-807,C-8,Lancia Phedra. Výběr myslím podle gusta a vlastního náhledu. auta jsou defakto stejná. Vím, že v Ústí mají stále skladem mnoho těchto vozidel. [upravil dne 1/3/11 10:27 Landík] Citovat
ozzy56 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 dej odkaz na ten autobazar, prosím:papa Citovat
filas1 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Já loni vyndal všechny sedadla kromě předních a přesně se tm vešla nafukovací postel pro dva a spalo se na rybách jako v bavlnce. Lézt na střechu by se mi nechtělo. Taky jsme takhle loni cestovali po Francii, dal jsem místo zadních sedaček dvoumatraci z postele a spalo se líp než doma! Citovat
Milan+ Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 dej odkaz na ten autobazar, prosím:papa Tipnul bych,že má na mysli tento www.ac-plus.cz Ale řadně si auto od nich v případě zajmu nech prověřit. Citovat
Landík Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 dej odkaz na ten autobazar, prosím:papa Tipnul bych,že má na mysli tento www.ac-plus.cz Ale řadně si auto od nich v případě zajmu nech prověřit. ano odkaz je www.ac-plus.cz auto mám také a výběr byl velký. Byla serviska,Citroen C8 a podle ověření v Citroenu /Špindler ústí/ vše OK. Citovat
Landík Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 dej odkaz na ten autobazar, prosím:papa Tipnul bych,že má na mysli tento www.ac-plus.cz Ale řadně si auto od nich v případě zajmu nech prověřit. máš negativní zkušenost ? Citovat
Ravel Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Takže C8 je hezčí ze zadu:P, 807 má hezký předek:D. přesně tak. Až do mne někdo napálí zezadu, udělám si hybrida Citovat
mmartinkovic Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Tiez by som sa priklonil k motoru 2.2, nakolko 5 ludi + batozina nie je pierko. je to sice novsia motorizacia, ale stale ma rezervu, kdesto 2,0 je tak na kratke trate. Fiat by som nechcel aj ked to islo dolu z tej istej linky. nemam doveru. Citovat
filas1 Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 2.2hdi je starší motorizace, motor 2.0hdi 100kw je novější, modernější. Citovat
Milan+ Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 dej odkaz na ten autobazar, prosím:papa Tipnul bych,že má na mysli tento www.ac-plus.cz Ale řadně si auto od nich v případě zajmu nech prověřit. máš negativní zkušenost ? Chtěl jsem odtamtud Phedru,ale chvilku mu trvalo než přiznal barvu jak se věci maji,nejprve přijed vše super a pak zase že ho musí umýt a ozvou se,nakonec to koupil někdo jiný a to z něj vypadlo ,že problém v elektrice,další co mi po mailu nabídl i s foto,taky pěkný jen se nesouhlasil rok výroby co uváděl dle vinu o rok a půl. Takže asi tak. Citovat
Landík Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 dej odkaz na ten autobazar, prosím:papa Tipnul bych,že má na mysli tento www.ac-plus.cz Ale řadně si auto od nich v případě zajmu nech prověřit. máš negativní zkušenost ? Chtěl jsem odtamtud Phedru,ale chvilku mu trvalo než přiznal barvu jak se věci maji,nejprve přijed vše super a pak zase že ho musí umýt a ozvou se,nakonec to koupil někdo jiný a to z něj vypadlo ,že problém v elektrice,další co mi po mailu nabídl i s foto,taky pěkný jen se nesouhlasil rok výroby co uváděl dle vinu o rok a půl. Takže asi tak. Tak to nevím, já jsem byl bez problémů ale co vím od servisáků tak se uvádí datum do provozu? i toto mám ve svém TP. tak myslím, že je to OK. Máš na to jiný názor s rokem výroby. Co by tedy mělo být v TP. Mě se líbilo že u aut měli přidané vin číslo a šlo v předstihu prověřit. Citovat
jarmyl Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 Tak já mám : 215/65 R15 96H 215/60 R16 99H nebo 95H Citovat
Bigbadjohn Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 Taky to mám jako Jarmyl, jen tu těch šestnáctek to mám pouze 99H Citovat
francescoczech Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 myslíte, že zátěžový index 95 (690kg) stačí? Máte někdo zkušenost jestli je lepší 95 nebo 99 (775kg)? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.