Meldik Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Byl jsem velmi šťastný člověk. Má báječná přítelkyně a já jsme byli spolu více než rok, a tak jsme se rozhodli se vzít. Jen jedna malá věc mi vadila, byla to její překrásná a výrazně mladší sestra. Mé budoucí švagrové bylo dvaadvacet, měla na sobě velmi těsnou minisukni, a určitě byla bez podprsenky. Často se ke mě skláněla, když byla u mě, a tak jsem měl více než příjemný pohled na její intimní části těla. To muselo být úmyslné. Nikdy to nedělala, když byla u někoho jiného.Jeden den tato sestřička volala a požádala mě, abych jí pomohl zkontrolovat svatební pozvánky. Byla sama, když jsem přijel. Zašeptala mi že po mě touží a tyto pocity že nedokázala překonat. Navrhla mi, abych se s ní miloval, jen jednou předtím, než se ožením a zaváži svůj život s její sestrou. No, byl jsem celkem v šoku, a nemohl říct ani slovo. Řekla: Jdu nahoru do mého pokoje, a chceš-li poslední divoký úlet, přijď a vem si mě. Byl jsem ohromen, zmrazen a v šoku jsem sledoval, jak odchází po schodech. Když se dostala nahoru, stáhla si kalhotky a hodila je po schodech dolů na mě. Stál jsem tam na okamžik, pak jsem se otočil a šel přímo k hlavnímu vchodu.Otevřel jsem dveře a šel rovnou ke svému autu. A hle, celé mé budoucí příbuzenstvo stálo venku a všichni tleskali! Se slzami v očích, mě můj tchán objal a řekl: Jsme velmi rádi, že jste prošel naším malým testem... Nemohli jsme si přát lepšího člověka pro naši dceru. Vítejte do rodiny! A poučení z tohoto příběhu? Vždy si nechávejte kondomy v autě! Citovat
vendelinek Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Už jsem to kdysi někde četl,ale teda pěkný,povedený:potlesk Citovat
MilanF1 Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Tak to je vostrý ... takový konec jsem nečekal Fakt super Citovat
MilanF1 Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Už jsem to kdysi někde četl,ale teda pěkný,povedený:potlesk Já myslel, že to je Meldikův příběh Citovat
jofo Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 By ma zaujimalo kolko z nas by sa dalo takto zviest. Ale ta jej sestra musela byt mrska. Citovat
koblih69 Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Hezké, asi bych neprošel, obávám se, že by schody nevyběhla.... Citovat
Šalda Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 pěkně napsáno, ale ze života to není, protože chtěl bych vidět, kterej chlap by ji nechal po těch jít samotnou:D:D:aut Nicméně pro jistotu také vozím kondomy v autě:aut Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Já nevim, ja bych šel asi radši na pivo:D:D:D:D Citovat
bubakkaja Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Pivo to je jasne ale az po te sestre. Citovat
Šalda Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 A nebo napřed pár piv a potom tu sestru:D Citovat
godzila.01 Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 A nebo sestru a u toho pivo ... :aut Citovat
Pinďa Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 To už jsem taky už četl (asi mi to přišlo mailem jako ftip:D) Citovat
Laďa Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Vysíláno v televizi jako bakalářský příběh, akorát ho testovala pěkná budoucí tchýně. [upravil dne 28/1/11 08:36 Laďa] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.